- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.221
gören obez sancak beniZaten sen desen kaçarlar yemedigin bok kalmadi
Bende uyuyimGideyimde islerimi halledeyim.
o neGelin evi Bursaya gelmis
Biz böyle dedikçe hayır çeşmesine gelir gibi geliyorlarNediyelim gelmeyin
Boynundakileri gördüm tanesi 36-38 bin ₺ arası hesapla
BilmiyorumKiz küçuk kardesi var hilalin
Hep Bursa’daGelin evi Bursaya gelmis
MasallahBoynundakileri gördüm tanesi 36-38 bin ₺ arası hesapla
Bnmde eşim geçen hafta 1 hafta yoktu zombi olmuştum 2 çocukla
Bnde başka zaman anlatırım unutunca bunlarıTamam canım öyle yaparım artık
bu kadarı yeterlişaka bi yana da annem dibimde
üye sınırlandırmasına gidin
Ben de onlara şaşırdım, hiç korkmadan bir de tvye çıkmışBoynundakileri gördüm tanesi 36-38 bin ₺ arası hesapla
Hepsi oyun yaa inanmiyorumBen de onlara şaşırdım, hiç korkmadan bir de tvye çıkmış
bacuya nazar değdiD _DeryaSultan_ nasil oldun bacum
Valla nasıl hakkından geliyor bilmem hakikaten cesaret.Masallah 40 yasında anne olmus o zaman bakmakta da zorlanır iyi cesaret
Kocamın üzerineÇaktırmadan aboneliği iptal ettir
Ya öyle evet haklısın zaten öyle çok da gelenim gidenim yok ama bir yerden sonra insanın kendi gözüne batıyor. Ah çocuk uyudu ben de uyuyayım dedim namaz kıldım yattim tam dalmadan pat bir zil çaldı. Süt satan bir adam dilencisi bitti sütcüsü başladıKiz birak evi isi gücü. Sen cocuklu annesin yani. Sana gelende evine gelmesin sana gelsin. Bak bana cok dediler ayni boyle. Dinlemedim dinlemedim kendime ettim. sen yapma bosver. Esinde yokmus. Cocuk uyusun uyu. Yemek degilmi iki lokma bisi yersin yani. Evi de takma bence en azindan esin gelene kadar
Ay bizi artı geldik diye atarlar mi bi de kendi adıma yaniTamam canım öyle yaparım artık
bu kadarı yeterlişaka bi yana da annem dibimde
üye sınırlandırmasına gidin
Doğru ve sen aşırı dolmuşsun bunu kendine yapmaO nasıl bir tabir Allah'ım. Annem psikiyatri hemşiresi doktorun yanında çok hasta dinlemiş. Doktor bir kadına diyomus ki olan bitenden değil içine atmaktan hasta oluyosunuz. Kaynana onu dedi at içine. Kocan bunu dedi at içine. Heralde bir yerden sonra hasta olucaksin konuş kız herkese yapıştır cevabını diyomus doğru diyo ellam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?