- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.321
Korkmak işe yarıyor bazenTam 17 sayfa okudum geldim
Bugün 10 bin adim attım sabah E Elif_Eylul büyük puntolarla yazdı korktum
Muz protein içeriği ile dikkat çeker ve lif ile karbonhidrattan da zengin bir meyvedir. Nişasta oranı yüksek olan muz kalorisi de yüksek bir besindir. 1 adet orta boy muz (170 gr) 131, büyük boy (190 gr) ise 146 kcal değerindedir. 1 büyük boy muz kalori ve besin değeri bakımından 3 porsiyon meyveye eşittir.Muzun kalorisi neden yüksek
YeÇocuk açmış atmış. Yesem mi kararsa mı bilemedim
Sevindim senin adınaTam 17 sayfa okudum geldim
Bugün 10 bin adim attım sabah E Elif_Eylul büyük puntolarla yazdı korktum
Akşam 1 porsiyon meyve yesem daha karlıyım o zamanMuz protein içeriği ile dikkat çeker ve lif ile karbonhidrattan da zengin bir meyvedir. Nişasta oranı yüksek olan muz kalorisi de yüksek bir besindir. 1 adet orta boy muz (170 gr) 131, büyük boy (190 gr) ise 146 kcal değerindedir. 1 büyük boy muz kalori ve besin değeri bakımından 3 porsiyon meyveye eşittir.
54.3 geldim
Maalesef. Nefsime hakim olmam lazımYebaşka meyve yeme bıgün
Yogurda dogra güzel oluyorAkşam 1 porsiyon meyve yesem daha karlıyım o zaman
Onca yürüdün eksi yok onu napcaz54.3 geldim
Akşam pesstilim çıktı.
8000i 6000 yapsaymışın keşke. Yapanlara helal olsun.
DenerimYogurda dogra güzel oluyor
Bende kahve icerim 5tane bazenBu arada benim Nescafe içme alışkanlığım var. Günde 3-4 kupa içerdim. Önceki grupta 2ye düşürdüm. Sabah uyanınca icmezsem kötü oluyorum. 1 taneye düşene kadar idare edin
Nescafe mi türk kahvesi miBende kahve icerim 5tane bazen
Günde 2turk 3nescafe icerim şuan orucluyum icmedim başım agriyorNescafe mi türk kahvesi mi
Ben varmıyım
Ben fırın poşetine koyuyorum,Karnabahar aldım kızartıp yerim diyeartık kizartma yapamam. Güzel ve hafif nasıl değerlendirebilirim. Var mı değişik tarifi olan
Senide saydım cikoBen varmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?