- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.361
Kesinlikle karnabahar kisiriKarnabahar aldım kızartıp yerim diyeartık kizartma yapamam. Güzel ve hafif nasıl değerlendirebilirim. Var mı değişik tarifi olan
Felaket salgin var ya. Baksana haberlrde falan bir suru bi virüs. Biri bitiyo biri basliyim zaten eve bi geldimi tamamYok gecmicek inandim artik buna sürekli başa dönüyoruz
Gecmis olsun
İlk defa duydumKesinlikle karnabahar kisiri
Ay evet ya . Allah acil şifalar versin. Ben size diyim bu salgınların uzun ve ağır geçmesi hep zamanında yaptıkları corona aşısı yüzünden. Bağışıklık sistemimizi göz göre göre zayıflattılar. Çoğusu aşı oldu bir türlü iyileşemeyip sürekli bulaştırıyorlar herkese. Çok üzülüyorum şu insanları kandırıp ne hale sokuyorlarFelaket salgin var ya. Baksana haberlrde falan bir suru bi virüs. Biri bitiyo biri basliyim zaten eve bi geldimi tamam
Neden aklima esma geldi. Kiz tramva yaratmis bend. Bazen aklima geliyor diyorum kekler poğaçalarZaten bazen kendince gidenler oluyor.
Bende çok severim onu acayip lezzetliKesinlikle karnabahar kisiri
O kim kııızNeden aklima esma geldi. Kiz tramva yaratmis bend. Bazen aklima geliyor diyorum kekler poğaçalar
Bronsit atletleri var canim. Onlardan kullansana. Benimki 8 aylikken oldu aylarca cektik. O cok isime yaramisti. Hemen hemen 2 yasina kadarda kislari hep giydirdimRabbim şifa versinçocuk olarak çok zor bi durum
Bnm oğlunda alerjik brıonşit 11 yaşına girecek hala heryer sırtı için havlu taşırım terlerse kurursa üstünde yandık
Ben onu her kış sağlıklıyken bile giyiyomBronsit atletleri var canim. Onlardan kullansana. Benimki 8 aylikken oldu aylarca cektik. O cok isime yaramisti. Hemen hemen 2 yasina kadarda kislari hep giydirdim
kiz vardi ya bi göründü bi kayboldu. Senin biliyo olman lazim. Kacamak degil her öğün oyleydiO kim kııızhep kaçamak mı yapardı
Evet evet. Teri cekiyo kalmiyo sirtinda benim oglanda cok ise yaramistiBen onu her kış sağlıklıyken bile giyiyomyanlış anlamadıysam baya uzun yün atletten bahsediyon
Ben bi ara görüyordum birisi habire poğaça kek kısır bilmem börek mörek yazıyordu öğünlerde onu mu diyonkiz vardi ya bi göründü bi kayboldu. Senin biliyo olman lazim. Kacamak degil her öğün oyleydi
O çok iyi ya sağlıklı insanlar bile kullanmalı ben oğluma da kendime de kullanıyorum. Kızımda pek ihtiyaç olmuyor terlemiyo fazla . Ama oğlum gece yatarken çok iyi oluyor .Evet evet. Teri cekiyo kalmiyo sirtinda benim oglanda cok ise yaramisti
Karnabaharı robotta bulgur gibi yapıyorsunİlk defa duydumnasıl yapılıyor
Ara öğün olarak yiyom ben. Oglen attim 1 taneÇocuk açmış atmış. Yesem mi kararsa mı bilemedim
Allah canını almaya pek okumuyordum onun öğünleri çünkü okurken bile acıktırıyorduBen bi ara görüyordum birisi habire poğaça kek kısır bilmem börek mörek yazıyordu öğünlerde onu mu diyon
hahahahhahaha cok iyiymisBen bi ara görüyordum birisi habire poğaça kek kısır bilmem börek mörek yazıyordu öğünlerde onu mu diyon
AA degisikmis. Hiç denemedimKarnabaharı robotta bulgur gibi yapıyorsun
Soğanı az yağda kavur üzerine karnabahar biraz kavurup salça koyuyorum yine biraz kavurup kapatıyorum soğuyunca kısır gibi içine istediğim malzemeleri koyup baharat limon öyle iste
Ben onu kararınca daha çok seviyorumÇocuk açmış atmış. Yesem mi kararsa mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?