Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok gecmicek inandim artik buna sürekli başa dönüyoruz
Gecmis olsun
Felaket salgin var ya. Baksana haberlrde falan bir suru bi virüs. Biri bitiyo biri basliyim zaten eve bi geldimi tamam

Felaket salgin var ya. Baksana haberlrde falan bir suru bi virüs. Biri bitiyo biri basliyim zaten eve bi geldimi tamam
Ay evet ya . Allah acil şifalar versin. Ben size diyim bu salgınların uzun ve ağır geçmesi hep zamanında yaptıkları corona aşısı yüzünden. Bağışıklık sistemimizi göz göre göre zayıflattılar. Çoğusu aşı oldu bir türlü iyileşemeyip sürekli bulaştırıyorlar herkese. Çok üzülüyorum şu insanları kandırıp ne hale sokuyorlar

Rabbim şifa versin çocuk olarak çok zor bi durum

Bnm oğlunda alerjik brıonşit 11 yaşına girecek hala heryer sırtı için havlu taşırım terlerse kurursa üstünde yandık
Bronsit atletleri var canim. Onlardan kullansana. Benimki 8 aylikken oldu aylarca cektik. O cok isime yaramisti. Hemen hemen 2 yasina kadarda kislari hep giydirdim

Bronsit atletleri var canim. Onlardan kullansana. Benimki 8 aylikken oldu aylarca cektik. O cok isime yaramisti. Hemen hemen 2 yasina kadarda kislari hep giydirdim
Ben onu her kış sağlıklıyken bile giyiyom yanlış anlamadıysam baya uzun yün atletten bahsediyon

kiz vardi ya bi göründü bi kayboldu. Senin biliyo olman lazim. Kacamak degil her öğün oyleydi
Ben bi ara görüyordum birisi habire poğaça kek kısır bilmem börek mörek yazıyordu öğünlerde onu mu diyon

Evet evet. Teri cekiyo kalmiyo sirtinda benim oglanda cok ise yaramisti
O çok iyi ya sağlıklı insanlar bile kullanmalı ben oğluma da kendime de kullanıyorum. Kızımda pek ihtiyaç olmuyor terlemiyo fazla . Ama oğlum gece yatarken çok iyi oluyor .

İlk defa duydum nasıl yapılıyor
Karnabaharı robotta bulgur gibi yapıyorsun
Soğanı az yağda kavur üzerine karnabahar biraz kavurup salça koyuyorum yine biraz kavurup kapatıyorum soğuyunca kısır gibi içine istediğim malzemeleri koyup baharat limon öyle iste

Ben bi ara görüyordum birisi habire poğaça kek kısır bilmem börek mörek yazıyordu öğünlerde onu mu diyon
Allah canını almaya pek okumuyordum onun öğünleri çünkü okurken bile acıktırıyordu

AA degisikmis. Hiç denemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…