- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.341
Hmm. 2 tane içtim diye suçlanmıştım boşunaGünde 2turk 3nescafe icerim şuan orucluyum icmedim başım agriyor
ilk önce hoş geldinKarnabahar aldım kızartıp yerim diyeartık kizartma yapamam. Güzel ve hafif nasıl değerlendirebilirim. Var mı değişik tarifi olan
Benim de aklıma öyle geldi. Sarımsaklı yoğurt ileBen fırın poşetine koyuyorum,
Zeytinyağ,zerdeçal,nane,toz kırmizibiber,karabiber
Pisince yoğurtla yiyorum
Ondan Didim zatenBu arada kimdi kaçırdım. Adana'ya gidek mi yazan. Adanadayım ben
Geçmiş olsunBende kızı bugün göndermedim okula dünden beri ateşi var hapşırmaya başladı öksürük falan
Hoşbuldumilk önce hoş geldin
ben fırında başamel soslu karnıbahar tavsiye ederim yanında ekmek yemezsen ve fazla abartmazsan çok lezzetli oluyor.
Bnde fırında yaparım az zeytinyağ baharatlarBenim de aklıma öyle geldi. Sarımsaklı yoğurt ile
Profilinde Adana yazıyorNerden biliyorsun
Kahve yanında 2 katı suBu arada benim Nescafe içme alışkanlığım var. Günde 3-4 kupa içerdim. Önceki grupta 2ye düşürdüm. Sabah uyanınca icmezsem kötü oluyorum. 1 taneye düşene kadar idare edin
Geçmiş olsunSelam kızlar okula bıraktım kızı bu gece kustu yatak yorgan derken 3 posta camasr astım rüzgarda işime yaradı bu çocuklar hasta olamasa ne güzel olurdu kız hastaoğlan hasta öksürük ten duramıyor yıldımAllah herkese şifa versin yulafyoğurt ara öğün yapcam karnım açıktı
Haberim yok vallahaProfilinde Adana yazıyor
Senide saydım ciko
Nescafe ama nasıl nescafe sade miBu arada benim Nescafe içme alışkanlığım var. Günde 3-4 kupa içerdim. Önceki grupta 2ye düşürdüm. Sabah uyanınca icmezsem kötü oluyorum. 1 taneye düşene kadar idare edin
Hayır maalesef 3ü bir aradaNescafe ama nasıl nescafe sade mi
Hımmm ozaman olmaz.buna bende karşıyımHayır maalesef 3ü bir arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?