- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.381
Süt tozu kullanmiyosan sikinti olmazBu arada benim Nescafe içme alışkanlığım var. Günde 3-4 kupa içerdim. Önceki grupta 2ye düşürdüm. Sabah uyanınca icmezsem kötü oluyorum. 1 taneye düşene kadar idare edin
Hiç denemedimBen onu kararınca daha çok seviyorumfermente olmuş haline bayılıyorum muzun
Ama işte eksi gelemiyorduhahahahhahaha cok iyiymis
Bence beğeneceksin benim favorim bu hafta diyetisyen vermedi haftaya yapacam nasipseAA degisikmis. Hiç denemedim
Kullanmıyorum canım süt tozuSüt tozu kullanmiyosan sikinti olmaz
Karnabahar aldım kızartıp yerim diyeartık kizartma yapamam. Güzel ve hafif nasıl değerlendirebilirim. Var mı değişik tarifi olan
Ne alaka...çocuklar asimi oldu ki...bizde 3 doz aşı olduk...hiç bir fark yok eski durumunuzdan..Ay evet ya . Allah acil şifalar versin. Ben size diyim bu salgınların uzun ve ağır geçmesi hep zamanında yaptıkları corona aşısı yüzünden. Bağışıklık sistemimizi göz göre göre zayıflattılar. Çoğusu aşı oldu bir türlü iyileşemeyip sürekli bulaştırıyorlar herkese. Çok üzülüyorum şu insanları kandırıp ne hale sokuyorlar
Çok sağlıklı o hali . Mide ve bağırsak rahatsızlıklarına bire bir iyi geliyor tadıda muhteşem. Azcık sütle karıştırırsan fermente halini mide ülserini bile iyileştirmeye başlıyormuş. İbrahim saraçoğlu ndan duydum onudaHiç denemedim
Heh o isteBen bi ara görüyordum birisi habire poğaça kek kısır bilmem börek mörek yazıyordu öğünlerde onu mu diyon
Esma fena yaaNeden aklima esma geldi. Kiz tramva yaratmis bend. Bazen aklima geliyor diyorum kekler poğaçalar
Allah korusun olmasın zatentavsiye ederim çok güzel oluyor ben böyle yapiyorum
Ne alaka...çocuklar asimi oldu ki...bizde 3 doz aşı olduk...hiç bir fark yok eski durumunuzdan..
Aaa ben severim yanliz ohh misEsim aradi gec gelecekmis. Çocukları da doyurdim simdi oturda tek basina yemek ye ay hic sevmiyorum
tavsiye ederim çok güzel oluyor ben böyle yapiyorum
Aşırı nefis görünüyorr
Ne alaka...çocuklar asimi oldu ki...bizde 3 doz aşı olduk...hiç bir fark yok eski durumunuzdan..
Cok iyiymiş bilmiyordumÇok sağlıklı o hali . Mide ve bağırsak rahatsızlıklarına bire bir iyi geliyor tadıda muhteşem. Azcık sütle karıştırırsan fermente halini mide ülserini bile iyileştirmeye başlıyormuş. İbrahim saraçoğlu ndan duydum onuda
Yicez artik mecburAaa ben severim yanliz ohh mis
Bende pek severim...bizde de kaldı 2 dkAaa ben severim yanliz ohh mis
Bizde okundu Allah kabul.etsinBende pek severim...bizde de kaldı 2 dk
Evet bayaa bir yer tee marta kadar doluyum dedi başka yere baktım ocakta başlıyorum 6250 liraEylül sonu yazıldım ben hic bir yerde beklemedim sadece gözümde sıkıntı cıkınca saglık raporunu uzman doktordan almam gerekti
2 ay icinde falan aldım ama su an yazılan cok bu kadar kısa surede sıra gelir mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?