Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada benim Nescafe içme alışkanlığım var. Günde 3-4 kupa içerdim. Önceki grupta 2ye düşürdüm. Sabah uyanınca icmezsem kötü oluyorum. 1 taneye düşene kadar idare edin
Süt tozu kullanmiyosan sikinti olmaz

Karnabahar aldım kızartıp yerim diye artık kizartma yapamam. Güzel ve hafif nasıl değerlendirebilirim. Var mı değişik tarifi olan
tavsiye ederim çok güzel oluyor ben böyle yapiyorum
Ne alaka...çocuklar asimi oldu ki...bizde 3 doz aşı olduk...hiç bir fark yok eski durumunuzdan..

Çok sağlıklı o hali . Mide ve bağırsak rahatsızlıklarına bire bir iyi geliyor tadıda muhteşem. Azcık sütle karıştırırsan fermente halini mide ülserini bile iyileştirmeye başlıyormuş. İbrahim saraçoğlu ndan duydum onuda

Ne alaka...çocuklar asimi oldu ki...bizde 3 doz aşı olduk...hiç bir fark yok eski durumunuzdan..
Allah korusun olmasın zaten ben olmadım eşim oldu ama genel olarak bi artış oldu griplerde içime sinmedi diye olmadım ben de

Aşırı nefis görünüyorr

Cok iyiymiş bilmiyordum

Evet bayaa bir yer tee marta kadar doluyum dedi başka yere baktım ocakta başlıyorum 6250 lira

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…