- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.461
Eksik adimlari kaydedelim eniyisi kimler yazmadiE Elif_Eylul fotoğraflı paylaşım istedi canım
Benim büyük kız grce 3te kalktı Sabah 11 de uyudu 1 saat sonra uyandı sarhoş gibiydim tüm günSabah sabah neden paylastin canim aksam olsaydi bekleseydin
Ama bizde böyleyizBenim büyük kız grce 3te kalktı Sabah 11 de uyudu 1 saat sonra uyandı sarhoş gibiydim tüm gün
Afiyet olsun canımKahvaltıda ufak bir sandviç ve ıhlamur
Akşamda soslu makarna yidim
HaklısınAma bizde böyleyiz
Şu menü paylasimlarinı tartı günlerini az daha önemsesek sevinirim genel olarak söylüyorum
Bacum hasta hasta nasıl yaptın bu kadar sporu
Ciddi derecede hastayim ama belli etmiyorum burdaHaklısın
İnşallah daha dikkatli olacağım,çok haklısın.Ciddi derecede hastayim ama belli etmiyorum burda
Kızıda okula git götür gel yemek yap ama,burdaki sorumluluğumu birakmiyorum
Ben bu kismo kacirmisim kac gündür normal.atiyom desenize foto at diyeE Elif_Eylul fotoğraflı paylaşım istedi canım
Ben bu kismo kacirmisim kac gündür normal.atiyom desenize foto at diye
O kadar da hasta değilim bacum bugün daha iyimBacum hasta hasta nasıl yaptın bu kadar sporu
Adımlar fotolu olacak
Bende onu bilmiyordum artık atarım fotoBen bu kismo kacirmisim kac gündür normal.atiyom desenize foto at diye
Sagol ya zahmet oldufoto at
Ben sizi etiketlerken isimlerinize bakmayin yazdığım yaziyada bakınBende onu bilmiyordum artık atarım foto
Tamam kaptanım hızlı hızlı okuyorum çoğunuBen sizi etiketlerken isimlerinize bakmayin yazdığım yaziyada bakın
Bn yazıyı okuyorum gaptanımBen sizi etiketlerken isimlerinize bakmayin yazdığım yaziyada bakın
Tansiyonun nasıl olduBen sizi etiketlerken isimlerinize bakmayin yazdığım yaziyada bakın
Oh oh canimda degsinSeferoğlubileydim hatırlatmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?