- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.481
Bu akşam unutursan hatırlatmamOh oh canimda degsin
Valla bende dikkat etmemişim. Gecen hafta zaten kara batak gibiydim ben pek alakadar da olamadim burayla ondan oldu. Yoksa kacirmazdim.ben onuTamam kaptanım hızlı hızlı okuyorum çoğunufoto kısmı gerçekten gözümden kaçmış
Sadece senin içinde degil bu çogu kisi öyle,menumu paylasayim,kilomu atayim gideyimTamam kaptanım hızlı hızlı okuyorum çoğunufoto kısmı gerçekten gözümden kaçmış
Daha da unutmamBu akşam unutursan hatırlatmam
Yemekten sonra ellerim titremediTansiyonun nasıl oldu
He heValla bende dikkat etmemişim. Gecen hafta zaten kara batak gibiydim ben pek alakadar da olamadim burayla ondan oldu. Yoksa kacirmazdim.ben onu
Afiyet olsun canımMeyve de yersem yazarım
Aslında hiç yemesem daha da iyi olacak bakalım :)Afiyet olsun canım
Beyaz ekmegin yerine cavdar tahıllı ekmege geçelim istersen
Olur olur alışirsinAslında hiç yemesem daha da iyi olacak bakalım :)
Yiyebilirsin yarın ye ara öğünde üzerine tahin. Ve findukCanım hurma istiyor ama hangi kalori doğru
Tabak çok güzel gözüküyorIyi akşamlar E Elif_Eylul kahvaltım...yanında 2 dilim tb ekmeği vardi.
Ara kahve ve 1 kare çikolata
Akşam2 adet içli köfte,1 kase cacık
Salata
Ara 1 mandalina
Yeşil çay
Eki Görüntüle 3175850
Yiyebilirsin yarın ye ara öğünde üzerine tahin. Ve finduk
Ya etiketleri hiç atlamıyorum da artık yazdım çizdim kafa karışıklığı olmasın diye bide foto eklemedim bugünlük bundan sonra ki günlerde daha atarımSadece senin içinde degil bu çogu kisi öyle,menumu paylasayim,kilomu atayim gideyim
Yeni olanlari sürekli etiket yapiyorum gelip muhabbet etsinler diye,
Gecmise gidiyorum menü paylasmışmı paylasmamısmı diye etiket yok çogunda,aysede spor icin öyle etiket olmayinca mesela
Bizimde evde sorumluluklarimiz var ben ciddiye aliyorum burayi,
Burda olanlarda ciddiye alirsa sevinirim
Tabi sen yinede at kafamız karışmaz dersen atayım bugün deYa etiketleri hiç atlamıyorum da artık yazdım çizdim kafa karışıklığı olmasın diye bide foto eklemedim bugünlük bundan sonra ki günlerde daha atarımhaklısın daha iyi olur foto atarak yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?