- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.521
Afiyet olsun canımMenü
Sabah: sebzeli omlet, 1 ymk kaşığı lor, 1 dilim tm bğdy ekmeği, 10 zeytin 1 fincan çay
Ara öğün _
Öğle: karnıbahar kızartması, yoğurt
Ara: 1 hurma, 4 adet lıgt bisküvi, 1 kutu kefir
Akşam: 3 ymk kaşığı bamya, 5 yemek kaşığı madımak yemeği, 1 sb ayran, 1 dilim tm buğday ekmeği
Ara: yarım elma
Su: 3 lt ye tamamlıyoum yatana kadar
Spor: yok
E Elif_Eylul
Gerçek dostları birleştiren sihirli kelimeAh benim dostum ondan hep böyle diyo banagerçek dostmuş demekki dur ben bi mesaj atem ona
Yap yap güzel olurBu programla daha önce cok güzel kilolar verdim ben ama o zamanlar tartıyordum yedigim herseyi ciddi ciddi yine yapıcaz birşeyler bakalım
YokSeninkinin ruhu ölmemiş
Önceleri çok yürürdük artık istemiyor zor kalkıyor yürüyüşe tembelleştiBenimkide bana böyle yaptığı için sabahları 45 dk benim diyorum kesin ve netaramak yok mesaj atmak yok gel diye
Benimkide bana karamio almış çok seviyorum diye hem yürüyüş yapıyorum hemde çiko almış enerji olur diyoAbooo..ben dun esime hayir dedim valla. Carsidaydik dedi sana tatli ısmarliyim. Zor oldu ama istemedimbende regl zamani acayip tatlu istiyorum ya
Sihirli kelime bokGerçek dostları birleştiren sihirli kelime
BenGece ben
Korkunun gözünü seveyim kız E Elif_Eylul burdan bile korkutuyosun kim bilir yakınımızda olsan neler ettircen bizeE Elif_Eylul senden korkuma öğle arası yürüdüm geldim...pek iyi oldu..5000 cepte kaldı 3000
Cidden canavar degilimKorkunun gözünü seveyim kız E Elif_Eylul burdan bile korkutuyosun kim bilir yakınımızda olsan neler ettircen bize
Akrep burcumusun kızYok 1 sene olmadı daha ramazan bayramında 1 sene
Akrep burcumusun kız
Benimki bebek bakmayı tercih ediyorYap yap güzel olur
Yok
Önceleri çok yürürdük artık istemiyor zor kalkıyor yürüyüşe tembelleştinot öncekeri dediğim bi 6 7 yıl önceleri
Benimkide bana karamio almış çok seviyorum diye hem yürüyüş yapıyorum hemde çiko almış enerji olur diyo
Akrebin kankasi işte aynı grup
Olsun oda güzel takBenimki bebek bakmayı tercih ediyordaha iyi efor sarfediyormuş
Aslında hiç sevmem o kelimeyi hahshfkslskdhd sırf paylaşım hoşuma kaçtıGerçek dostları birleştiren sihirli kelime
;(Biliim canavar deelsin eliinsansın
Kırbaç cennetten çıkmışKorkunun gözünü seveyim kız E Elif_Eylul burdan bile korkutuyosun kim bilir yakınımızda olsan neler ettircen bize
Jsbbshbd ben diyemiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?