Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa iyimiş bende favoriye ekliyim. Apple watch istiyordum ama o da uçtu gitti. Bir saate de 10 bin veremem
Aman boşver kız elma olunca noluyo sanki bence sırf adı var diye insanları ozendirip duruyorlar. Ben karşıyım şahsen. İşini görecek aynı ayarda bir sürü var yazık Parana. Ha bunu diyorum da çok da harcarim ha. Ama niyeyse Apple a verilen paraya aciyorum. Hani herkesin kendi tercihi asla karışmak değil sadece fikrimi söylüyorum. Geçen bir arkadaş 38 bin liraya telefon almış diyor ki az daha verip 51 bine en son çıkanı mi alsaydım. Yuh dedim arkadaş yazık yani evet piyasa kötu her şey pahalı ama 51 bin nedir ya. Sonra ekonomi kötü para yetmiyor demesinler onu alanlar bence ama evet ekonomi kötü para yetmiyor o başka

Az daha bekletip ev alsaydın deseydin :))))

Eklentiler

• E10C1FEF-A071-4BEC-92B4-16CE04C1829F.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 40
Az daha bekletip ev alsaydın deseydin :))))
He ya valla yazık bence yani. Paran varsa da lüzumlu yerlere harca de mi. (Bunu 50 esarbi olan biri söylüyor ) neyse artık sustum

Bilemenko

Ya yok hepsinden kaliteli şimdi ona bişey diyemem 5-6 yıl kullamıyorum telefonunu. 3 yıl once son çıkanı 6 bine almıştım Allah ona zeval vermesin
Maalesef çok uçtu bn geçen sene almıştım 3te 1 fiyatına
İyi yapmışsın vallah. Ne aldıysak kâr kaldı

Geçen bi kadınla konuşuyoruz . 250 bin takipçili bi sayfası vardı instagram da göremiyorum seni diye mesaj attım wp den sayfası kapanmış instagram güncellemesinde kaybolmuş açtırmaya çalışıyormuş . Biraz dertleşti şöyle kötü durumdayız böyle kötü durumdayız diye tam böyle üzülüyordum ki . Ev aldık kiracı çok zam yapınca dedi . Bide demez mi 2.5 milyona aldık diye. Şok olup kendime üzülmeye başladım:)))))) var böyleleri de işte

Şuan benim 50 bin TL m olsa hayatta bi telefona vermem. Gider araba modeli yükseltirim:))) nett
valla bende vermem. Asiri sacma ya zengim olsam bile vermem gibime gelior. Insanlar nereye para hariycagini sasiyor ben anlamadım

Şuan benim 50 bin TL m olsa hayatta bi telefona vermem. Gider araba modeli yükseltirim:))) nett
Telefonlara çok para vermeye karşıyım ben ya 15000 telefon mu olur o ne öyle mesela gereksiz. Alo diyor mu nete giriyor mu benim için bitmiştir

20-25 Eylül gibi yazıldıydım ben vala sukrediyorum su an ucundan yırtmısım
Evet ben cins kocama dedim o zaman eylülde tamamı harç parası falan 5 bine halloluyordu bakalım benimki ne kadara olcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…