- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.721
Adımları fotoğraf olarak çekip atıyoruzMenüm
Sabah peynirli yumurta
Badem
Zeytin
Ara
Neskafe
Badem
Yeşil çay
Akşam
Tavuk ızgara
Salata
5.350 adım atmışım
NidenkiBugün bu ben
Karnım ağrıyor sürekli wcdeyim
Ya onlarda iyi cikmiyir. Ben bi ara aldim trendyoldan. 2 ayda gitti. Dolapta yatıyor. Bana mi denk geldi anlamadim kiKiz ucuzlari varya markette falan
Ay benimde el bilekleri aşırı inceeAman işte ben bundan aldım kız güzel görünüyor adım madim sayıyor daha ne olsun. Tek derdim bileklerim aşırı ince umarım kocaman kalmaz kolumda. En küçük saatlerden alıyorum normalde.
Aynı durumdayız . Kilolu olsam bile o bileklerim aşırı ince benimAy benimde el bilekleri aşırı incee
İyi halt ettinEvde cıbıl gezim
hyır kahvaltı ediyorum bunda sorun yok sadece günde 3 öğün yemek istemiyorum cok fazla gibi geliyo 2 ye düşürmek istiyorum ama öğlenden mi kahvaltıdan mı fedakarlık yapcam bilemedimGocana sordunmu sabah sıhhati nasıldı
Erken kalkıcan başka yolu yok malesef
kiz bu saat. bileklikleri var allah emibuldum . Bu kadarlık istedim . Amaaaa çok daha uygun fiyatlısına da razı olduğumu belirttim . İlle bu olsun demedim
Eeee birinden fedakarlık edicen o vakithyır kahvaltı ediyorum bunda sorun yok sadece günde 3 öğün yemek istemiyorum cok fazla gibi geliyo 2 ye düşürmek istiyorum ama öğlenden mi kahvaltıdan mı fedakarlık yapcam bilemedimaksamdan fedakarlk yapamam
Aaa iyimiş bende favoriye ekliyim. Apple watch istiyordum ama o da uçtu gitti. Bir saate de 10 bin verememBence de öyle ya aman elbette iyice uyduruk olmasın ama nihayetinde akıllı saat benim için tek kullanım amacı adım sayması. Ha bir de benim gece oksijen değerim düşüyor diye oksijen değerini ölçen bir tane olsun dedim bunu asıl tercih sebebim o.
Evet ya ben de sevdim valla
10 bin mi onlarAaa iyimiş bende favoriye ekliyim. Apple watch istiyordum ama o da uçtu gitti. Bir saate de 10 bin veremem
Töbe de.. Fazlası da zararKeşke hergün çıksak kız o nasıl dua
Ha yok kız bilmiyorum onları. Ben Xiaomi hayranı olarak sadece buna baktımAynu böyle görünen akıllı saatler var onlardan sandım:)))
Maalesef yeni çıkanları öyle10 bin mi onlar
YaniOlmasa kime ovdurcak dimi
Valla ben Bazen 1 hafta çıkamıyorum bazen günde 2 kez çıkıyorum . Mesela şu aralar kabız değilim baya iyim .Keşke hergün çıksak kız o nasıl dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?