Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buldum . Bu kadarlık istedim . Amaaaa çok daha uygun fiyatlısına da razı olduğumu belirttim . İlle bu olsun demedim
Yavrum ocağını mi batiracan ne gerek var bunca paraya. Adam tabi almaz yani herkesin zevkine bütçesine bişe diyemem gönlüne göre olsun ama saat ya alt tarafı. Ben de bundan sipariş ettim pahalı gibi hissettiydim şu an vazgeçtim

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-12-22-09-38-116_trendyol.com.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 37
Afiyet olsun canım

Ay aynısının farklı rengini sordum az önce baya iyi görünüyor bence bu he

Yok ya fiyatlar uçtu gitti, ben pndemide 160 a almıştım xiaomi

Bunun görüntüsü tipi falan çok güzel ya benziyor

Bu nasıl sizce faturaya geçirmasyonlu ama tipi hoşuma gitti :))))
Aman işte ben bundan aldım kız güzel görünüyor adım madim sayıyor daha ne olsun. Tek derdim bileklerim aşırı ince umarım kocaman kalmaz kolumda. En küçük saatlerden alıyorum normalde.

Eklentiler

• IMG_20221212_221233.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 36
Aman işte ben bundan aldım kız güzel görünüyor adım madim sayıyor daha ne olsun. Tek derdim bileklerim aşırı ince umarım kocaman kalmaz kolumda. En küçük saatlerden alıyorum normalde.
Bunlarda güzel ama ben xiaomi olanı alırım onu baya beğendim güle güle kullan bacum

Ay aynısının farklı rengini sordum az önce baya iyi görünüyor bence bu he
Bence de öyle ya aman elbette iyice uyduruk olmasın ama nihayetinde akıllı saat benim için tek kullanım amacı adım sayması. Ha bir de benim gece oksijen değerim düşüyor diye oksijen değerini ölçen bir tane olsun dedim bunu asıl tercih sebebim o.
Bunun görüntüsü tipi falan çok güzel ya benziyor
Evet ya ben de sevdim valla

Bunlarda güzel ama ben xiaomi olanı alırım onu baya beğendim güle güle bacum
Bu kolumdaki normal saat işte bileğim çok ince diye göstermek amaçlı attim saatlen alakası olmamakla birlikte ben de dur gelsin bakalım sana yorumlarımı söylerim

Bu kolumdaki normal saat işte bileğim çok ince diye göstermek amaçlı attim saatlen alakası olmamakla birlikte ben de dur gelsin bakalım sana yorumlarımı söylerim
Aynu böyle görünen akıllı saatler var onlardan sandım:)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…