- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.701
Kız tamda buldum bi tane xiaomi valla kalbimiz bir heXiaomi aldırsana edepli fiyat
Yavrum ocağını mi batiracan ne gerek var bunca paraya. Adam tabi almazbuldum . Bu kadarlık istedim . Amaaaa çok daha uygun fiyatlısına da razı olduğumu belirttim . İlle bu olsun demedim
Iyi isteBu nasıl sizce faturaya geçirmasyonlu ama tipi hoşuma gitti :))))
Kız ben onu pahalısını gösterip yok ucuzu varmış diyerek yaptım ama adam hiç birine olmaz didi şuan :))) ocaktan sonra bakarız dedi5binlik saat istemis kafayi yemis
Benimkinden aldırsana ya, xiaomi şu incelerdenBu nasıl sizce faturaya geçirmasyonlu ama tipi hoşuma gitti :))))
Afiyet olsun canım12 Aralık menü,
2 dilim ekmek bir dilim peynir bir kızarmış yumurta bir bardak çay.
Öğlen bir küçük kase kereviz salatasi çay.
Akşam 2 dilim ekmek bir dilim.pwynir haşlanmış yumurta çay.
E Elif_Eylul
Ay aynısının farklı rengini sordum az önce baya iyi görünüyor bence bu heYavrum ocağını mi batiracan ne gerek var bunca paraya. Adam tabi almazyani herkesin zevkine bütçesine bişe diyemem gönlüne göre olsun ama saat ya alt tarafı. Ben de bundan sipariş ettim pahalı gibi hissettiydim şu an vazgeçtim
Yok ya fiyatlar uçtu gitti, ben pndemide 160 a almıştım xiaomiYavrum ocağını mi batiracan ne gerek var bunca paraya. Adam tabi almazyani herkesin zevkine bütçesine bişe diyemem gönlüne göre olsun ama saat ya alt tarafı. Ben de bundan sipariş ettim pahalı gibi hissettiydim şu an vazgeçtim
Sen ahmet diyince hiç bebe canlanmıyor gözümde nedenseAkrebin kankasi işte aynı grupunutmaz unutturmaz
Ah ah ahmette akrep
Piremsesim benimKakiş diyom o emojiye denemek için bile dokunamadim
Pambık kalpliNapayım ya valla kıyamıyorum
Bunun görüntüsü tipi falan çok güzelYavrum ocağını mi batiracan ne gerek var bunca paraya. Adam tabi almazyani herkesin zevkine bütçesine bişe diyemem gönlüne göre olsun ama saat ya alt tarafı. Ben de bundan sipariş ettim pahalı gibi hissettiydim şu an vazgeçtim
Aman işte ben bundan aldım kız güzel görünüyor adım madim sayıyor daha ne olsun. Tek derdim bileklerim aşırı ince umarım kocaman kalmaz kolumda. En küçük saatlerden alıyorum normalde.Bu nasıl sizce faturaya geçirmasyonlu ama tipi hoşuma gitti :))))
Bunu alıcam galiba ama şimdi değil kocam tamam desin önceIyi iste
Daha lezzetli dimi birde dağ kekiği of tane karabiber değirmenden çekilmiş tuzKıyma kuşbaşı yap
Bunlarda güzel ama ben xiaomi olanı alırım onu baya beğendim güle güle kullan bacumAman işte ben bundan aldım kız güzel görünüyor adım madim sayıyor daha ne olsun. Tek derdim bileklerim aşırı ince umarım kocaman kalmaz kolumda. En küçük saatlerden alıyorum normalde.
Kendimi gordum bianWc ye de çıkamıyorum. Perşembeye kadar çıkmasam da tam perşembe sabah çıksam süper olurdu
Bence de öyle ya aman elbette iyice uyduruk olmasın ama nihayetinde akıllı saat benim için tek kullanım amacı adım sayması. Ha bir de benim gece oksijen değerim düşüyor diye oksijen değerini ölçen bir tane olsun dedim bunu asıl tercih sebebim o.Ay aynısının farklı rengini sordum az önce baya iyi görünüyor bence bu he
Evet ya ben de sevdim vallaBunun görüntüsü tipi falan çok güzelya benziyor
Olsun belki vücudun alışır kız öyle deme yarında bı dene bakalım çöpe gitmesin koskoca kahveSorma yav
Bu kolumdaki normal saat işte bileğim çok ince diye göstermek amaçlı attim saatlen alakası olmamakla birlikteBunlarda güzel ama ben xiaomi olanı alırım onu baya beğendim güle güle bacum
Aynu böyle görünen akıllı saatler var onlardan sandım:)))Bu kolumdaki normal saat işte bileğim çok ince diye göstermek amaçlı attim saatlen alakası olmamakla birlikteben de dur gelsin bakalım sana yorumlarımı söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?