- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.081
Çorap kalp benGünaydın kızlarr
Herkese bol motivasyonlu güzel bir gün diliyorum. Regl birinci gün ona rağmen sanırım iyi çıktı fazla çıkar diye korkmuştum cuma günü sonuç iyi olacak inşallah. Hepinizin sonuçlar harika tebrikler canlarımm
E Elif_Eylul M MissHayaLet @M_atruska
O ne kız saat gibi
Amam nokta girmis araya 1683 tüO ne kız saat gibi
1kilo giderse ölür
İnşallah seninde hedefin kilo almak olsun 1 kilo
Ben kendimi sona saklıyorumİnşallah seninde hedefin kilo almak olsun 1 kilo
Alsadaİnşallah seninde hedefin kilo almak olsun 1 kilo
Güzel enerjini aldım kabul ettim bütüne şifa getirsin kilolarimiz uçtu gitti bile ağzına sağlıkEvet kızlar haftaya poZitif başlıyoruz ve bu hafta ne yersek yiyelim biZe eksi getirecek diye dusunuyoruz.
Lütfen beynimize pozitif sinyaller gönderelim inaniyorum ki bu hafta herkes güzel eksiler gelecektir.
Negatif enerjiler bizden uzak dursun
haydi bakalim pozitif dusunmeye başlıyoruz
@Li_zigi
E Elif_Eylul
@Mevsim_bahar83
@HuZuNMeLeGi
Aamine
@Buralardutluuugdu
@suspushanimcim
Pandora27
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
H a p p y
@M_atruska
@jtaime020626
@Gozdem__
karamel Latte evet bu şarkı bizden kilolara gelsin
Hedefi 55 mis benim gibi gider gider sonra biz korumaya geçeriz1kilo giderse ölür
Alsadamıçınca gidiyor
Senin duada olumlu ne güzelGüzel enerjini aldım kabul ettim bütüne şifa getirsin kilolarimiz uçtu gitti bile ağzına sağlık
Teşekkür ederim canımGüzel enerjini aldım kabul ettim bütüne şifa getirsin kilolarimiz uçtu gitti bile ağzına sağlık
Siz kazana düştünüz artikHedefi 55 mis benim gibi gider gider sonra biz korumaya geçerizher hafta rapor veririz
Korumada neler kemirecegizHedefi 55 mis benim gibi gider gider sonra biz korumaya geçerizher hafta rapor veririz
Günaydın canım yaaa 8ler gelmis tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?