- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.121
Okkalı kacamkta benim işim Urfa dürümü gömer üzerine künefe yerimŞöyle okkalı kaçamak olsun
Ya fit yok bilmemne
Dişimizi doldursun
Okkalı kacamkta benim işim Urfa dürümü gömer üzerine künefe yerimşimdi 55 odaklaniyorum bozma
İnşallahİnşallah bacim 70 lere 60 Lara 50 lere
Amin ablacım Allah razı olsun inşallahRabbim işin gücünü rast getirsin insaAllah
Iyiyiz çok şükür bizde
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlünden ne geçiyorsa aşıp etdin inşallahHamd olsun abla iyyim ialçlara başladım bakalım hayırlısı Allah'tan cuma kontole sorun yoksa sonra transfer hazırlığına inşallahsizler nasılsınız ne kadar akışkan sayfa yaaa yetişemiyorum okumalara tartılar görüyorum arada içim gibiyor
Tamam o zaman olsun bunu masaya yatıralım sonrada gömelimOkkalı kacamkta benim işim Urfa dürümü gömer üzerine künefe yerimşimdi 55 odaklaniyorum bozma
Amin canim aminAmin ablacım Allah razı olsun inşallahdaha çok iyi olsun keyfiniz neşeniz bol olsun
Çooooooookkkk amin
Tabi maden suyu olmazsa olmaz gegirmek lazim yedikten sonraTamam o zaman olsun bunu masaya yatıralım sonrada gömelim
Ustunede Maden suyu içelim
Rabbim sevdiklerimizi esirgemesin yanıbaşımızdan inşallah onlarada bizlerede sağlıklı uzun ömürler nasip etsinAmin canim amin
Çok şükür şimdi huzurluyuz burda sevdiklerimiz yanimizda
Kız o öyle olmuyo meditasyon falan yapıp odaklanmam lazımVay be vayyyyyyyy
Amin
6.hissin
Bu diyet yolunun sonu nereye gidecek
Ramazana kadar bizlere neler olacak
Varmi bir haber
Göbeee sıvazlamayı da unutmaTabi maden suyu olmazsa olmaz gegirmek lazim yedikten sonra
Bana ot atma yiyecek olabilirÇooooooookkkk aminteşekkür ederim
Bak unuttum onuGöbeee sıvazlamayı da unutma
Tamam o zaman olsun bunu masaya yatıralım sonrada gömelim
Ustunede Maden suyu içelim
Hepsini yedik maden suyu kaldıTabi maden suyu olmazsa olmaz gegirmek lazim yedikten sonra
Çok aminnnnmmmHakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlünden ne geçiyorsa aşıp etdin inşallah
Odaklanmani sabırsızlıkla bekliyorumKız o öyle olmuyo meditasyon falan yapıp odaklanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?