- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.761
Az yedim simdi çay icerim sade
Az idare et kaptanım 3 gün böyle bir irademi kırım sonra saldirmicam daha yemeklere inşallah ya o zaman normallestiririm inşallahEvet evet o yemek dime
Benimde ha bire su içiyorum bastirsin midemi diyeAnammmm karnım aç
Ben idare ederimde sen idare etcekmisin önemli olan o canim daha cok acikip saldirma diye diyorum bol salata corba yemek gibi yesen keskeAz idare et kaptanım 3 gün böyle bir irademi kırım sonra saldirmicam daha yemeklere inşallah ya o zaman normallestiririm inşallah
İyi sabırlar diliyorum. Benim kan şeker tavan yapardı .Az yedim simdi çay icerim sade
Amannn valla heee
Misafir gelince ben hop hemen eskiye dönüyorum bı kere yedim ya sonrası geliyo işte
Napak simdi yesekmiiİyi sabırlar diliyorum. Benim kan şeker tavan yapardı .
Bak bende yaptim ama gündüz 1dilim kek yedim akşam yemeyim diye saat 5te 1kase bulgur 1kase yogurtla kapattimMisafir gelince ben hop hemen eskiye dönüyorum bı kere yedim ya sonrası geliyo işte
Insan olana çok bileBu sefer kuru pasta var hadi iyiler
Salatanın bı kalorısı yok kuzum ıstersen bı yoğurt lu salata ypda ye tok tutar hemdeBen idare ederimde sen idare etcekmisin önemli olan o canim daha cok acikip saldirma diye diyorum bol salata corba yemek gibi yesen keske
Hayir sen bana uymaNapak simdi yesekmii
Ah onu ben bir anlasam sonra devam etsem kaldığım yerden hiç sorun olmicakBak bende yaptim ama gündüz 1dilim kek yedim akşam yemeyim diye saat 5te 1kase bulgur 1kase yogurtla kapattim
Gerçekten öyle hizmet etmekten sohbet olmuyorInsan olana çok bile
Bugün ne yediğim belli olmadı başkanım acayip bişey olduHerkes burdayken menuleri yaziniz lutfen
Afiyet olsun canım bu anne çayı ne oluyor kiBugün ne yediğim belli olmadı başkanım acayip bişey oldu
Uyanınca:
300 ml anne cayi
Kahvaltı: 2 dilim kıymalı börek
1 kupa çay
Yarım demet yeşillik
2 kk peynir
6 zeytin
Öğle:. YOK
Ara: 2 kare bitter
1 kupa şekersiz t.kahvesi
1 madensuyu
4 küçük kofte
Akşam:. 6 YK bulgur pilav
5 YK döner
1 kase corba
Ara:. 1 kupa anne çayı
1 kupa az şekerli çay
1 maden suyu
Su:
2.5 lt
Spor:
YOK
Adım: 2500
Benim vücut pert jöle kıvaminda geziyom oluyom agridanVlla kuzum kaçamak yapmıyorum ama yemegı bıraz kaçırdığım zaman bıraz daha fazla ip atlıyorum akşamları dengeliyorum yanı sen napıyorsun nasılsın nasıl gıdyor
Emziren anneler için süt artırıcı çay canım çok yemek yemekten de süt yapan çay iciyorumAfiyet olsun canım bu anne çayı ne oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?