- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #17.241
Afiyet olsun canımBugün menüm sabah
2 Poğaça domates
Akşam kavurma
Az pilav
Spor 5000 adım
E Elif_Eylul M MissHayaLet @Gozdem__
Sağol canım 2senedir birsey olmadi sonuc simdi pozitif Rabbim hafif atlatmayi nasip etsin
Amin abla açıkçası çok korkuyorum daha küçücükYapmaayaaa offf Rabbim ferahlatsin hayra çıkarsin işinizi Şafi isminle şifa versin insaAllah
Geçmiş olsun kaptanım cok üzüldüm bol vıtamın ve meyveAyyy pozitif clkmış 2side
İnşallah çok hafif atlatırsınız abla ya çok zor geçirdik biz.Sağol canım 2senedir birsey olmadi sonuc simdi pozitif Rabbim hafif atlatmayi nasip etsin
Anlattimi peki zor bir amelyatmi canimAmin abla açıkçası çok korkuyorum daha küçücük
Sagol kuzumGeçmiş olsun kaptanım cok üzüldüm bol vıtamın ve meyve
Amin canim bilmiyorum valla nasil olcakİnşallah çok hafif atlatırsınız abla ya çok zor geçirdik biz.
Zor mu bilmiyorum doktor güzel bir açıklama yapmadı ki.bende endişeden sormadımAnlattimi peki zor bir amelyatmi canim
Allah'ın izniyle ilk 2 gün geçince rahatlarsınız abla .Sagol kuzum
Amin canim bilmiyorum valla nasil olcak
Amin kaptanım amin çok ama çok sağolSıkma canını desemde sıkçaksın çok üzgünüm bu konuda Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin senin için hakkinda hayırlısi olsun,bazen hayat insani yorar ama insani insan yoruyor hayatta degil aynı durumdayim seni anliyorum
Afiyet olsun canım
Rabbim acil şifalar versin inşAllah canımGünaydın kızlarbugün sehirdisina oğlumu doktora götüreceğiz.
Keşke senin dediğini yapabilsem canımCanim benim isyan etme .Rabbim feraha çıkarır. Sen bir şekilde olumlu düşün. Bak dediğin gibi daha çok sinir oluyorsun.Karşı tarafın umrumdami değil.Onun için önceliğin kendin olmalısın.
Benim oğlanda öyleydi dün gece Rabbim sabır versin biz kadınlara birde dünya kadınlar günüymüş . Ne günü ya . ?Kız ateşli sabaha kadar uyumadık bende aynı durumdayım ama ateşim yok gene herkes yatıp uyuyor ben devam hastada olsam
Aynen öyleeeKendimizin çaresi yine kendimiz
Bizdede durum aynı büyük oğlanı dün gece nöbetçi doktora gitti antibiyotik vermiş doktor test yaptık çok şükür negatif. Benimde burnum akıyor bogazım kaşınıyor .Yaaa abla noluyor bu çocuklara ya dün annem arıyor abimin kızını 3 gündür hastaneye götürüyorlarmış ishal kusma grip ne ararsan varçocuklar hasta olmasın cidden hayat duruyor çok geçmiş olsun abla
Kaptanım şimdi daha iyiyim . SağolYapma bunu kendine yaaa ne oldu bilmiyorum ama azcik sakin ol
Amin canım sağolSağol kuzum❤
Sağol canım benim evet maalesef balgamdan kusuyorlar hani kusmalarınıda geçtim onu çıkartana kadar boğazları patlıyor ayyy çok kötü ya
Canım ne okdu bilmiyorum ama Rabbim gönlüne ferahlık versin
Amin inşAllah canım çok sağolGünaydın kızlar hayırlı sabahlar derdını veren rabbım dermanını da verır kuzumjtaime020626 merak etme sabır sabır herkes ne sorunlardan gecıyor ama sonra bırgun dıyorsun cok şükür rabbım elhamdulillah diyorsun
Evet biliyorum canım . Ama kadınları bu duruma getiren erkeklere hakkımı helal etmiyorum.Ya icim yandi ,hersey ,her yasanmislik ,her aci gelip gecicic önemli olan sensin unutma
Ne mutlu sana canım . Bak ne güzel gidiyorPazartesinden beri tartılmadım yalnız etrafımdan dönüşler olmaya başladı. Kız sen zayıfladın mı dedi teyzem. AA öyle mi cidden dedim ama içimden günlerdir sokak süpürgecileri gibi kilometrelerce yürüyorum demek istedim fakat şimdi hedefe kadar renk verirsek madara olmak var aaa öyle mi hiç farkında değilim modunda takılmak daha doğru bir strateji gibi geldi ve sakinliğimi korudum sevincimi içeride havai fişekler atarak kutladım
Not: Bunların hepsi sayenizde kızlar E Elif_Eylul M MissHayaLet ve tüm grup arkadaşlarım
Afiyet olsun canımSacma menüyle karşınızdayım
Aksam hic yiyesim gelmedi muz yumurta falan yedim
2litre su
İhlamur,kahve
D u t
Afiyet olsun canım
Aynen öyle canım nasıl pozitif birisin. Yanında olsam keşkeÖyle canım benim durum da biraz karışık aslında işim oluyor ama o zaman eşim olmuyorÜniversitede lise gibi değil kadro tayin durumu yok. Normalde ünide çalışıyordum fakat eşim farklı üniversitedeydi. Eşimin olduğu bölgede ünilerde olur diye düşündük ama her başvuruda yedekte kaldım eskisi gibi değil ortam da tanıdık olmayınca kadrolar önden belirlenmiş oluyor maalesef. Öyle olunca mecbur beklemede kalmış oldum oyalanmak için ücretli yaptım. Zor işler eşi seçerken az daha planlı olmak lazım gözünü köreltmeyeceksin İnsanoğlunun bütün istekleri birden olmuyor biri olsa diğeri yarım eldekiyle mutlu olup anın tadını çıkarmak lazım yoksa insan hayatı kendine zindan eder.
Rabbim şifa versin inşAllah kaptanım . Bilirim nasıl bitşey olduğunu . Sakın kendini aç bırakma . Bende bebekte olduk aç kalınca bayılmaya ramak kalmıştı .Ayyy pozitif clkmış 2side
Rabbim Şafi ismiyle şifa olsun inşAllah canım . Kimseyi kaldırmayacağı yükü yüklemesinKuzum maalesef ameliyat şart dedi üfürüm geçmemiş aksine büyümüş moralim o kadar bozuk ki
Canım çok kaçamak yapmadım .
Benim büyük kız kalça çıkıklıģindan 3kere amelyat oldu 9aylikken bir basladi 2yasina kadar cok zor oralarda beklemek Rabbim yardimciniz olsun insaAllah kolay gecerZor mu bilmiyorum doktor güzel bir açıklama yapmadı ki.bende endişeden sormadım
Sagol canimAmin kaptanım amin çok ama çok sağol
Rabbim acil şifalar versin inşAllah canım
Keşke senin dediğini yapabilsem canım
Benim oğlanda öyleydi dün gece Rabbim sabır versin biz kadınlara birde dünya kadınlar günüymüş . Ne günü ya . ?
Aynen öyleee
Bizdede durum aynı büyük oğlanı dün gece nöbetçi doktora gitti antibiyotik vermiş doktor test yaptık çok şükür negatif. Benimde burnum akıyor bogazım kaşınıyor .
Kaptanım şimdi daha iyiyim . Sağol
Amin canım sağol
Amin inşAllah canım çok sağol
Evet biliyorum canım . Ama kadınları bu duruma getiren erkeklere hakkımı helal etmiyorum.
Ne mutlu sana canım . Bak ne güzel gidiyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Aynen öyle canım nasıl pozitif birisin. Yanında olsam keşke
Rabbim şifa versin inşAllah kaptanım . Bilirim nasıl bitşey olduğunu . Sakın kendini aç bırakma . Bende bebekte olduk aç kalınca bayılmaya ramak kalmıştı .
Rabbim Şafi ismiyle şifa olsun inşAllah canım . Kimseyi kaldırmayacağı yükü yüklemesin
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Menemen ıkı dılım ekmek yesıllık
Ara
Kahve
Akşam
Bır tas çorba
Bır tabak yoğurtlu salata
Su 2 buçuk litre oldu bıle E Elif_Eylul
M MissHayaLet
50 daha ip atladım
Çok ama çok geçmiş olsun kaptanım . Rabbim bir daha yaşatmasınBenim büyük kız kalça çıkıklıģindan 3kere amelyat oldu 9aylikken bir basladi 2yasina kadar cok zor oralarda beklemek Rabbim yardimciniz olsun insaAllah kolay gecer
Biliyorum kaptanım . Ama benim vicdanım mı desem geri kafalıgım mı desem . Hep kendimi arka planda tutuyorum .Sagol canim
Sende iyi ol lütfen sonra olan bize oluyor
Amin canim aminÇok ama çok geçmiş olsun kaptanım . Rabbim bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?