Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam, ne güzel liste de varmış.benim de başlangıç kilomu yazar mısınız? cumayı da yazarız

Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim herkese. 31 yaşındayım Konya da yaşıyorum 80 kiloyum spora yazıldım bu hafta Her ne kadar hava şartları sebebiyle gidemesemde kendimce if diyeti yapıyorum.
Hoş geldiniz,ben de bugün katılıyorum

Gunaydin canim nasilsin
Iyiyim canim sen nasilsin
Bugun daha iyiyim ama kız karda parka gidelim diyor suanda iyilikten çıktım sanirim
Gaptanım yeni kanlar getirdim
Yeni kanlar geliyor sonra toz
Selam, ne güzel liste de varmış.benim de başlangıç kilomu yazar mısınız? cumayı da yazarız
Hoşgeldin canim aramiza
Tabiki yazarim
Benim adim filiz 2senedir kk de diyet gruplarindayim 3cocuk annesi 38 yasinda bir bayyaaanim
Cuma ve pazartesi tarti gunumüz cuma asıl tartimiz fotografli oluyor heraksam menu ve sporunu bildirmeni rica edicem ilk sayfada spor puanlarimiz var menunde belirtirsen M MissHayaLet etiket yaparsan oda seni listeye eklesin nekadar aktiflik okadar eksiyi getirir bol şanş✌
Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim herkese. 31 yaşındayım Konya da yaşıyorum 80 kiloyum spora yazıldım bu hafta Her ne kadar hava şartları sebebiyle gidemesemde kendimce if diyeti yapıyorum.
Hosgeldin canim aramiza
Üst mesajda yazdim aynisi senin icinde gecerli simdi sizi listeye ekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…