- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #18.761
Bende if mif biseyler yapiyorum ama ne anlamadimBugün başladım
Günaydın kuzumGünaydın guzellikler
Tamam canımE Elif_Eylul
@Hacerrrrrrrrrrrrr
D u t
C Chikolata_gozlum
@Mevsim_bahar83
@Pandora27
@Gozdem__
@oznurvarol
@Kampcikiz
@karamel Latte
@HappyMutlu
@suspushanimcim
@jtaime020626
@Noisy Girl
@Li_zigi
@HuZuNMeLeGi
@M_atruska
Kızlarrrrrdün akşam yapılan ip atlama ve ipsiz atlama puanları değişti.
ipsiz atlama (zıplama) 1 tane 1 puandan hesaplanacak.
İp atlama 1 tane 2 puandan hesaplanacak bilginiz olsun akşamki puanlarınızıbu puanlar eşliğinde vereceğim.
Birde rica ediyorum ipsiz atlama ip atlama diye belirtin ki kimsenin hakkı kimseye geçmesin iyi günler dilerimmmmm
Kolay gelsinBen temizlik yapacağım öpüldünüz
GünaydınGunaydin kizlar
Aramıza hoşgeldin35 yaşındayım. 1.64 boyum,kilom 83,evli ve iki küçük çocuğum var. Kamuda çalışıyorum. İnşaallah verelim kiloları.
Hoş bulduk
Hayırlı olsun.12 Mart cumartesi, başlangıç kilom 83.00
Sen bi toparlan önceBende if mif biseyler yapiyorum ama ne anlamadim
Yaşlandim benSen bi toparlan önce
Ağzın yamulurYaşlandim ben
Zaten yamuldu evrenden pozitif enerji geldi banaAğzın yamulur
Düzelir düzelirZaten yamuldu evrenden pozitif enerji geldi bana
Merhaba canım hosgeldin sen beni taniyosun aslindaGünaydın arkadaşlar size katılabilirmiyim
NeolduNoli gene
Merhaba canım teşekkür ederim 6.takımdan başka varmı bilmiyorum Bir kaç takıma katılıyorMerhaba canım hosgeldin sen beni taniyosun aslinda
5 6 kisi burdayiz canim sen neler yapiyosun kendini tanitirmisin kizlar tanisinlar seni,Merhaba canım teşekkür ederim 6.takımdan başka varmı bilmiyorum Bir kaç takıma katılıyor
Kimler var bilmiyorum Canım 105’lere kadar çıktım Baktım olmuyor diyetisyene başladım Bu gün 104 kiloyum Boyum 162 kilo 104 ev hanımıyım adım Deniz yaş 40....5 6 kisi burdayiz canim sen neler yapiyosun kendini tanitirmisin kizlar tanisinlar seni,
Kac kilosunu hedefin ne devam edicekmisin listeye ekleyim senide
Sağol kuzumKolay gelsin canım
Günaydın canımGunaydin kizlar
Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim herkese. 31 yaşındayım Konya da yaşıyorum 80 kiloyum spora yazıldım bu hafta Her ne kadar hava şartları sebebiyle gidemesemde kendimce if diyeti yapıyorum.
Kızlar aramıza hoşgeldiniz35 yaşındayım. 1.64 boyum,kilom 83,evli ve iki küçük çocuğum var. Kamuda çalışıyorum. İnşaallah verelim kiloları.
Hoş bulduk
Başlangıcın hayırlı olsun canım hoşgeldin12 Mart cumartesi, başlangıç kilom 83.00
Sağol kuzumGünaydın kuzum
Tamam canım
Kolay gelsin
Günaydın
Aramıza hoşgeldin
Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?