- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #18.741
Hoş bulduk.cok teşekkür ederim. İsmimi bekliyor olucamIyiyim canim sen nasilsin
Bugun daha iyiyim ama kız karda parka gidelim diyor suanda iyilikten çıktım sanirim
Yeni kanlar geliyor sonra toz
Hoşgeldin canim aramiza
Tabiki yazarim
Benim adim filiz 2senedir kk de diyet gruplarindayim 3cocuk annesi 38 yasinda bir bayyaaanim
Cuma ve pazartesi tarti gunumüz cuma asıl tartimiz fotografli oluyor heraksam menu ve sporunu bildirmeni rica edicem ilk sayfada spor puanlarimiz var menunde belirtirsen M MissHayaLet etiket yaparsan oda seni listeye eklesin nekadar aktiflik okadar eksiyi getirir bol şanş✌
Hosgeldin canim aramiza
Üst mesajda yazdim aynisi senin icinde gecerli simdi sizi listeye ekliyorum
Ben yapışır bırakmamIyiyim canim sen nasilsin
Bugun daha iyiyim ama kız karda parka gidelim diyor suanda iyilikten çıktım sanirim
Yeni kanlar geliyor sonra toz
Hoşgeldin canim aramiza
Tabiki yazarim
Benim adim filiz 2senedir kk de diyet gruplarindayim 3cocuk annesi 38 yasinda bir bayyaaanim
Cuma ve pazartesi tarti gunumüz cuma asıl tartimiz fotografli oluyor heraksam menu ve sporunu bildirmeni rica edicem ilk sayfada spor puanlarimiz var menunde belirtirsen M MissHayaLet etiket yaparsan oda seni listeye eklesin nekadar aktiflik okadar eksiyi getirir bol şanş✌
Hosgeldin canim aramiza
Üst mesajda yazdim aynisi senin icinde gecerli simdi sizi listeye ekliyorum
Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim herkese. 31 yaşındayım Konya da yaşıyorum 80 kiloyum spora yazıldım bu hafta Her ne kadar hava şartları sebebiyle gidemesemde kendimce if diyeti yapıyorum.
Hoş geldiniz kızlar ben de bu hafta katıldım haftamız güzel gecsin bol eksili olsun35 yaşındayım. 1.64 boyum,kilom 83,evli ve iki küçük çocuğum var. Kamuda çalışıyorum. İnşaallah verelim kiloları.
Hoş bulduk
Sen de hoş geldin, inşallahHoş geldiniz kızlar ben de bu hafta katıldım haftamız güzel gecsin bol eksili olsun
YazdımHoş bulduk.cok teşekkür ederim. İsmimi bekliyor olucam
Hayirli olsun inşaAllah senin adina12 Mart cumartesi, başlangıç kilom 83.00
Bende bol eksiler diliyorumE Elif_Eylul
M MissHayaLet
Kizlar size de yazayım
Başlangıç Kg: 83.00 (küsüratsiz denk geldi)
hEdef kilo 73
Boy: 1.64
Medeni durum:evli-2 çocuk
çalışıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
İnşaallah inşaallah.Bende bol eksiler diliyorumkaçamaksız
Olmayınİnşaallah toz olmayız
Teşekkür ederim canımE Elif_Eylul
M MissHayaLet
Kizlar size de yazayım
Başlangıç Kg: 83.00 (küsüratsiz denk geldi)
hEdef kilo 73
Boy: 1.64
Medeni durum:evli-2 çocuk
çalışıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Amin çok teşekkürler hep birlikte istediğimiz forma girelim inşallahHoş geldiniz kızlar ben de bu hafta katıldım haftamız güzel gecsin bol eksili olsun
Tamam canim ekliyorum listeye aksama menülerini bekliyorumzmfaze hedefin nedir canim
68 kilo yeterli şuan için yaza kardeşimin düğünü var inşallah bakalım
Tabiki :) if yaptığım için kahvaltıyı daha birazdan yapacamTamam canim ekliyorum listeye aksama menülerini bekliyorum
Bende if yapıyorumT
Tabiki :) if yaptığım için kahvaltıyı daha birazdan yapacam
Bugün başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?