- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #19.621
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar canlar
Menü
Sabah
Yulaf lapası
(Yarım çay bardağı süt, 2 çorba kaşığı yulaf,yarım çay kaşığı kakao,tarçın ,yarım elma )
Ara sade Türk kahvesi
Akşam
Yarım kabaktan makarna
3 çorba kaşığı yoğurt
2 çorba kaşığı kıyma
Su 2.5 litre
yok değilim tekirdağ ama çok severim şiveli konuşmalarıAntepli misin kızkorkma haftasonu diye salmadim ben amma regl olduğum için Spor yapamadım bea
afiyet olsun canımmHayırlı akşamlar canlar
Menü
Sabah
Yulaf lapası
(Yarım çay bardağı süt, 2 çorba kaşığı yulaf,yarım çay kaşığı kakao,tarçın ,yarım elma )
Ara sade Türk kahvesi
Akşam
Yarım kabaktan makarna
3 çorba kaşığı yoğurt
2 çorba kaşığı kıyma
Su 2.5 litre
Annem babam tekirdagliyok değilim tekirdağ ama çok severim şiveli konuşmaları
Abe olmaz beyaa sporsuz olmaz Acerrrr seni merak ettim kızanımm.Aamine Eki Görüntüle 3024817
Kız ben master chef sergenden sonra daha bı sempati duymaya başladım tekirdaglilara siveleri çok hoşuma gidiyoyok değilim tekirdağ ama çok severim şiveli konuşmaları
Abe olmaz beyaa sporsuz olmaz Acerrrr seni merak ettim kızanımm.Aamine Eki Görüntüle 3024817
Abe kaptanım bizdenmiş ya sen. Anan baban trakyalı sen özbeöz trakyalıAnnem babam tekirdagli
Babam tekirdag malkara annem şarköylü ben bursaAbe kaptanım bizdenmiş ya sen. Anan baban trakyalı sen özbeöz trakyalı
Ne dolması kızSana demedimki
Afiyet olsun canım makarna dolma patates hepsi sanırım karbon olmuş
Bende enson cuma cıktım
Sagol canım
Afiyet olsun Allah kabul etsin inşallah canım
Kiz vallaha dolma diye baktim ben onaNe dolması kızbiber turşusu bi tane hatta yarım .
Yok anam biber turşusuKiz vallaha dolma diye baktim ben ona
Kim2kere etiket yaptim geldi ve selam dahi vermedi ne yapayim daha herkes kendi bilir
Hufezaa bugun 2kere yaptim 2kerede geldi ama bir mesaj yazar insan selam verir demekki devam etmicek listede yer tutamam
Tanıştığima memnun oldumYok anam biber turşusu
Hufezaa bugun 2kere yaptim 2kerede geldi ama bir mesaj yazar insan selam verir demekki devam etmicek listede yer tutamam
Sildim bile✌Miktirle
Bende filizAntep turşusu
Acı acı hoşuma gitti hıçkıra hıçkıra yedim daha fazla yiyemedim çünkülüm yarın tartı günüBende filiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?