Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar kızlar ve kaptanım E Elif_Eylul dünkü yediğim böreklerin canına okudum bugün akşama da kahvaltı yapiyom bugünkü menüm şöyle efendim
Uyanınca:
300 ml anne cayi

Kahvaltı:
YOK

Öğle:.
6 YK bulgur pilav
1 kase çorba
1tavuk snitzel(fırında)
Ara:
2 kare bitter
1 kupa çay
Meyve tabagi
1 kupa şekersiz t. Kahvesi

Akşam:. 1 kk peynir
1 yumurta
Yarım demet yesillik
2 dilim sucuk
1 kupa çay

Ara:. 1 kupa çay
300 ml anne cayi

Su:
2.5 lt
Spor:
20 dk bölgesel hareketler
100 ip atlama
30 dk dans

Adım: 3130

İyi akşamlar kızlar ve kaptanım E Elif_Eylul dünkü yediğim böreklerin canına okudum bugün akşama da kahvaltı yapiyom bugünkü menüm şöyle efendim
Uyanınca:
300 ml anne cayi

Kahvaltı:
YOK

6 YK bulgur pilav
1 kase çorba
1tavuk snitzel(fırında)
Ara:
2 kare bitter
1 kupa çay
Meyve tabagi

1 yumurta
Yarım demet yesillik
2 dilim sucuk
1 kupa çay

300 ml anne cayi

Su:
2.5 lt
Spor:
100 ip atlama
30 dk dans

Afiyet olsun canım 😘

@Gozdem__ sen neler yapıyorsun calışıyorrmusun canım🤗
Yok canım işsiz öğretmen modu benimki. Ücretli öğretmenlik yapıyordum şuan o da yok evdeyim bari dedim boşluğu değerlendireyim kendime bakıyorum iş olarak. Eşim de ünide hoca biz de durumlar böyle. Bebek istiyoruz işte onun öncesi biraz forma gireyim zorluk olmasın dedim iyi de oldu sağlık açısından. Durumlar böyle kaptanım. ❤️❤️

Yok canım işsiz öğretmen modu benimki. Ücretli öğretmenlik yapıyordum şuan o da yok evdeyim bari dedim boşluğu değerlendireyim kendime bakıyorum iş olarak. Eşim de ünide hoca biz de durumlar böyle. Bebek istiyoruz işte onun öncesi biraz forma gireyim zorluk olmasın dedim iyi de oldu sağlık açısından. Durumlar böyle kaptanım. ❤️❤️
İşsizlik çok zor canım benim kız özel hastanede sürekli mesaide ama devlet olsaydı bu kadar calışmazdı🤗
Rabbim kalbinden geçeni kucagına nasip etsin inşallah canım 🤲

9 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
1 elma
1 ufak muz
1 bardak filtre kahve

Akşam
1 tabak fasulye
1 kase yoğurt

Spor: 18419 adım M MissHayaLet
M M_atruska Orticim inşallah kaçamaklar çok olmamıştır oğlunun da sağlığı iyidir.. Haberlerini beklerim 😍😍😍

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-09 at 16.30.56.webp
    WhatsApp Image 2022-03-09 at 16.30.56.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 24
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
1 elma
1 ufak muz
1 bardak filtre kahve

Akşam
1 tabak fasulye
1 kase yoğurt

M M_atruska Orticim inşallah kaçamaklar çok olmamıştır oğlunun da sağlığı iyidir.. Haberlerini beklerim 😍😍😍
Afiyet olsun canım Cok guzel adım atıyorsun😘
Benimde rekorum 30bindi

İşsizlik çok zor canım benim kız özel hastanede sürekli mesaide ama devlet olsaydı bu adar calışmazdı🤗
Rabbim kalbinden geçeni kucagına nasip etsin inşallah canım 🤲
Öyle canım benim durum da biraz karışık aslında işim oluyor ama o zaman eşim olmuyor 🤣🤣 Üniversitede lise gibi değil kadro tayin durumu yok. Normalde ünide çalışıyordum fakat eşim farklı üniversitedeydi. Eşimin olduğu bölgede ünilerde olur diye düşündük ama her başvuruda yedekte kaldım eskisi gibi değil ortam da tanıdık olmayınca kadrolar önden belirlenmiş oluyor maalesef. Öyle olunca mecbur beklemede kalmış oldum oyalanmak için ücretli yaptım. Zor işler eşi seçerken az daha planlı olmak lazım gözünü köreltmeyeceksin 🤣🤣🤣🤣 İnsanoğlunun bütün istekleri birden olmuyor biri olsa diğeri yarım eldekiyle mutlu olup anın tadını çıkarmak lazım yoksa insan hayatı kendine zindan eder.

Afiyet olsun canım Cok guzel adım atıyorsun😘
Benimde rekorum 30bindi
ooo süpermiş öyle bir sayıyı hayatım boyunca görmedim ama yürüdükçe açılıyor insan hiç atamam dediğin sayıları görmeye başlıyorsun onu anladım bu çok güzel bir kazanım oldu. Ben hep masabaşı kitap çalışma derken çok hareketsiz bir hayata geçmişim bu spora adanış bana çok iyi geldi bedenim de kendine geldi. Boynum sırtım belim ağrı felan kalmadı bu açıdan da çok seviniyorum sadece kilo olarak bakmamak lazım. 😘😘❤️❤️

Öyle canım benim durum da biraz karışık aslında işim oluyor ama o zaman eşim olmuyor 🤣🤣 Üniversitede lise gibi değil kadro tayin durumu yok. Normalde ünide çalışıyordum fakat eşim farklı üniversitedeydi. Eşimin olduğu bölgede ünilerde olur diye düşündük ama her başvuruda yedekte kaldım eskisi gibi değil ortam da tanıdık olmayınca kadrolar önden belirlenmiş oluyor maalesef. Öyle olunca mecbur beklemede kalmış oldum oyalanmak için ücretli yaptım. Zor işler eşi seçerken az daha planlı olmak lazım gözünü köreltmeyeceksin 🤣🤣🤣🤣 İnsanoğlunun bütün istekleri birden olmuyor biri olsa diğeri yarım eldekiyle mutlu olup anın tadını çıkarmak lazım yoksa insan hayatı kendine zindan eder.
Keske hep dört dörtlük olsak😂

ooo süpermiş öyle bir sayıyı hayatım boyunca görmedim ama yürüdükçe açılıyor insan hiç atamam dediğin sayıları görmeye başlıyorsun onu anladım bu çok güzel bir kazanım oldu. Ben hep masabaşı kitap çalışma derken çok hareketsiz bir hayata geçmişim bu spora adanış bana çok iyi geldi bedenim de kendine geldi. Boynum sırtım belim ağrı felan kalmadı bu açıdan da çok seviniyorum sadece kilo olarak bakmamak lazım. 😘😘❤️❤️
Sen yaparsın azim var sende az zayıflayınca koşucaksın bile🤩

Uyanınca:
300 ml anne cayi

Kahvaltı:
YOK

6 YK bulgur pilav
1 kase çorba
1tavuk snitzel(fırında)
Ara:
2 kare bitter
1 kupa çay
Meyve tabagi

1 yumurta
Yarım demet yesillik
2 dilim sucuk
1 kupa çay

300 ml anne cayi

Su:
2.5 lt
Spor:
100 ip atlama
30 dk dans

Afiyet olsun bebek 😍

Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
1 elma
1 ufak muz
1 bardak filtre kahve

Akşam
1 tabak fasulye
1 kase yoğurt

Oh afiyet bal olsun 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X