- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.201
@Gozdem__ sen neler yapıyorsun calışıyorrmusun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun kaptanımmmSacma menüyle karşınızdayım
Aksam hic yiyesim gelmedi muz yumurta falan yedim
2litre su
İhlamur,kahve
@Buralardutluuugdu
Sagol canımafiyet olsun kaptanımmm
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar ve kaptanım E Elif_Eylul dünkü yediğim böreklerin canına okudum bugün akşama da kahvaltı yapiyom bugünkü menüm şöyle efendim
Uyanınca:
300 ml anne cayi
Kahvaltı:
YOK
Öğle:.
6 YK bulgur pilav
1 kase çorba
1tavuk snitzel(fırında)
Ara:
2 kare bitter
1 kupa çay
Meyve tabagi
1 kupa şekersiz t. Kahvesi
Akşam:. 1 kk peynir
1 yumurta
Yarım demet yesillik
2 dilim sucuk
1 kupa çay
Ara:. 1 kupa çay
300 ml anne cayi
Su:
2.5 lt
Spor:
20 dk bölgesel hareketler
100 ip atlama
30 dk dans
Adım: 3130
Yok canım işsiz öğretmen modu benimki. Ücretli öğretmenlik yapıyordum şuan o da yok evdeyim bari dedim boşluğu değerlendireyim kendime bakıyorum iş olarak. Eşim de ünide hoca biz de durumlar böyle. Bebek istiyoruz işte onun öncesi biraz forma gireyim zorluk olmasın dedim iyi de oldu sağlık açısından. Durumlar böyle kaptanım.@Gozdem__ sen neler yapıyorsun calışıyorrmusun canım![]()
İşsizlik çok zor canım benim kız özel hastanede sürekli mesaide ama devlet olsaydı bu kadar calışmazdıYok canım işsiz öğretmen modu benimki. Ücretli öğretmenlik yapıyordum şuan o da yok evdeyim bari dedim boşluğu değerlendireyim kendime bakıyorum iş olarak. Eşim de ünide hoca biz de durumlar böyle. Bebek istiyoruz işte onun öncesi biraz forma gireyim zorluk olmasın dedim iyi de oldu sağlık açısından. Durumlar böyle kaptanım.![]()
Afiyet olsun canım Cok guzel adım atıyorsun9 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
1 elma
1 ufak muz
1 bardak filtre kahve
Akşam
1 tabak fasulye
1 kase yoğurt
Spor: 18419 adım M MissHayaLet
M M_atruska Orticim inşallah kaçamaklar çok olmamıştır oğlunun da sağlığı iyidir.. Haberlerini beklerim![]()
Öyle canım benim durum da biraz karışık aslında işim oluyor ama o zaman eşim olmuyorİşsizlik çok zor canım benim kız özel hastanede sürekli mesaide ama devlet olsaydı bu adar calışmazdı
Rabbim kalbinden geçeni kucagına nasip etsin inşallah canım![]()
ooo süpermiş öyle bir sayıyı hayatım boyunca görmedim ama yürüdükçe açılıyor insan hiç atamam dediğin sayıları görmeye başlıyorsun onu anladım bu çok güzel bir kazanım oldu. Ben hep masabaşı kitap çalışma derken çok hareketsiz bir hayata geçmişim bu spora adanış bana çok iyi geldi bedenim de kendine geldi. Boynum sırtım belim ağrı felan kalmadı bu açıdan da çok seviniyorum sadece kilo olarak bakmamak lazım.Afiyet olsun canım Cok guzel adım atıyorsun
Benimde rekorum 30bindi
Keske hep dört dörtlük olsakÖyle canım benim durum da biraz karışık aslında işim oluyor ama o zaman eşim olmuyorÜniversitede lise gibi değil kadro tayin durumu yok. Normalde ünide çalışıyordum fakat eşim farklı üniversitedeydi. Eşimin olduğu bölgede ünilerde olur diye düşündük ama her başvuruda yedekte kaldım eskisi gibi değil ortam da tanıdık olmayınca kadrolar önden belirlenmiş oluyor maalesef. Öyle olunca mecbur beklemede kalmış oldum oyalanmak için ücretli yaptım. Zor işler eşi seçerken az daha planlı olmak lazım gözünü köreltmeyeceksin
İnsanoğlunun bütün istekleri birden olmuyor biri olsa diğeri yarım eldekiyle mutlu olup anın tadını çıkarmak lazım yoksa insan hayatı kendine zindan eder.
Mükemmel bence saçma değilSacma menüyle karşınızdayım
Aksam hic yiyesim gelmedi muz yumurta falan yedim
2litre su
İhlamur,kahve
@Buralardutluuugdu
Afiyet olsun balım mükemmel ötesi yine
Dünyanın kuruluş amacına aykırı işte sınav dünyası sabır dünyası. En güzeli sağlığın iyiyse sevdiklerin yanındaysa saadet oymuş insan yaşla beraber gerçek mutluluğun nelerden geçtiğini daha iyi görüyor.Keske hep dört dörtlük olsak![]()
Sen yaparsın azim var sende az zayıflayınca koşucaksın bileooo süpermiş öyle bir sayıyı hayatım boyunca görmedim ama yürüdükçe açılıyor insan hiç atamam dediğin sayıları görmeye başlıyorsun onu anladım bu çok güzel bir kazanım oldu. Ben hep masabaşı kitap çalışma derken çok hareketsiz bir hayata geçmişim bu spora adanış bana çok iyi geldi bedenim de kendine geldi. Boynum sırtım belim ağrı felan kalmadı bu açıdan da çok seviniyorum sadece kilo olarak bakmamak lazım.![]()
Sagol canım benimMükemmel bence saçma değil
Nimet nimet
Hepsi benim
Afiyet olsun kuzum ♡
Buradaki enerjiyle her şeyi yapacağıma ben de inanıyorum. Ben o adımları atıyorsam herkes her şeyi yapabilir benceSen yaparsın azim var sende az zayıflayınca koşucaksın bile![]()
Afiyet olsun bebekİyi akşamlar kızlar ve kaptanım E Elif_Eylul dünkü yediğim böreklerin canına okudum bugün akşama da kahvaltı yapiyom bugünkü menüm şöyle efendim
Uyanınca:
300 ml anne cayi
Kahvaltı:
YOK
Öğle:.
6 YK bulgur pilav
1 kase çorba
1tavuk snitzel(fırında)
Ara:
2 kare bitter
1 kupa çay
Meyve tabagi
1 kupa şekersiz t. Kahvesi
Akşam:. 1 kk peynir
1 yumurta
Yarım demet yesillik
2 dilim sucuk
1 kupa çay
Ara:. 1 kupa çay
300 ml anne cayi
Su:
2.5 lt
Spor:
20 dk bölgesel hareketler
100 ip atlama
30 dk dans
Adım: 3130
Oh afiyet bal olsun9 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
1 elma
1 ufak muz
1 bardak filtre kahve
Akşam
1 tabak fasulye
1 kase yoğurt
Spor: 18419 adım M MissHayaLet
M M_atruska Orticim inşallah kaçamaklar çok olmamıştır oğlunun da sağlığı iyidir.. Haberlerini beklerim![]()