Yeğen meselesi

Kocası anlamaz hamile oldugumu demedım ki kımse bılmıyor daha, kucuk dıye söylemedık, ben utanıyorum ıste yuzume tukurun yani gelene bıse yapamam

Ya kac ay olmus bu nasıl yüzsüzlük. En olmadi anneme gideceğim yarin cok ozledik de anlar heralde. Bir de bu kadinin evi o sehirde degil miydi. Neden sizdeler.
Anneme gideceğim tarih falan belli izne ayrılcazz bılıyo yani tek care dayım gelıyo dıcem, ama ıslerı belli olmaz hala gıtmeyebilirler

Neden musaıt degılım iştw oyle bı duurm yok canım, esıme bıse demiyorum zaten ama bızım aramızda zaten sorunlar var su an, uzerıne sureklı yatılı akrabası gelmesı beni inanılmaz geriyor
Siz müsait değilim dediğinizde hesap soracak halleri yok. Neden müsait değilsin derlerse de eşimle sorunlarım var diyin o halde

2 aya yakın kaldı bızde benndayanamadım artık goturduk annesıne, şimdi kendı evınden geldı bize eşiyle 3 ayy sonra kavustular 5 gunde doydular demekki
Kabul etmeyin neden ediyorsunuz?
Hamileymissiniz, çocuğa birşey olursa kim verecek hesabını diyorsunuz ama bu kadar pasif olunmaz kusura bakmayın.
Kötü olmamak adına her teklife evet deyip boşu boşuna strese sokmayın kendinizi.

Hayır diyebilmeniz lazım. Kendi evinizi hayatınızı ilgilendiren şeylerde ne yapayım modunda takılırsaniz olacağı bu.

Hayret bir şey ya nerelisiniz? Nasıl sana bu kadar yüklenirler ? Kov herkesi vallahi haketmişler

Siz müsait değilim dediğinizde hesap soracak halleri yok. Neden müsait değilsin derlerse de eşimle sorunlarım var diyin o halde
Zaten bı gıtsın telefon la falan ıletısıme asla gecmıcem acmıcam mesj cevap vermıcem artık son noktadayım

Eşine bebeği aldırıp seni terk edeceğim akrabalarınla oturursun de, odandan da çıkma onlar gidene kadar.

Ya demekkı ınsanlara bu gerekiyor degıl mı, sen 2 ay kaldığın bı eve 1 ay sonra gerı gıder mısın?

Eşine bebeği aldırıp seni terk edeceğim akrabalarınla oturursun de, odandan da çıkma onlar gidene kadar.
Ona dedım kasıklarım cok agırıyor, gece uyumadım panık atak krızı gecırdım bunları bugun gonder, nasıl gondercem dıyo

Ya demekkı ınsanlara bu gerekiyor degıl mı, sen 2 ay kaldığın bı eve 1 ay sonra gerı gıder mısın?
Gitmem ama 1 ay önce 2 ay kalmış misafiri bir de tekrar kabul etmem. Kendi sınırlarınizi çizin ilk önce. Karşınızda ki insan bunları düşünmüyorsa siz kendinizi düşünün.

Gitmem ama 1 ay önce 2 ay kalmış misafiri bir de tekrar kabul etmem. Kendi sınırlarınizi çizin ilk önce. Karşınızda ki insan bunları düşünmüyorsa siz kendinizi düşünün.
Evet haklısın benım yumusak yuzlulugum bunun nedeni, bundan sonrası oyle olcak inşallah

Karı koca ikiniz de pasifsiniz, göndermeyi bilmeyen kocan arabayla gidip almayı nasıl düşünebiliyor? Sen otur sor kadına, ne işiniz var ne kadar kalacaksıniz diye... Neymiş sizin evde kalmalarını gerektiren iş ben bile merak ettim.

Telefonu garantıye getirmişler son gunuymus bugun, ama daha yenı uyandılar

Saka gibi ya. Garanti icin kargo ile gonderimde yapilabilinir. Ayrica teslim alma suresi 30 gun oluyor genelde. Gecmis olsun. Laf vurun istemediğinizi belli edin onlar yokmus gibi davranın en iyisi.

Saka gibi ya. Garanti icin kargo ile gonderimde yapilabilinir. Ayrica teslim alma suresi 30 gun oluyor genelde. Gecmis olsun. Laf vurun istemediğinizi belli edin onlar yokmus gibi davranın en iyisi.
Gunu bıttıgı ııcn elden getırın kargo yetısmez demısler işte, 30 gun burda kalamaz pazartesı iş bası yapıyor zaten ama benım bugune bile tahammulum yok

Kalbım cok carpıyor kızlar benım, gıydıgım gomlek sallanıyor o kadar yani kardiyolojiye mi gideyim acilden giriş mi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…