Kocası anlamaz hamile oldugumu demedım ki kımse bılmıyor daha, kucuk dıye söylemedık, ben utanıyorum ıste yuzume tukurun yani gelene bıse yapamamÖmrümde dayımın evinde kalmadım. Annem dahil kimsede 1 haftadan fazla kalmadım. Ben rahat edemem.
2 ay nedir, nasıl bi genişlik bu!
Böyle yüzsüz insanlara surat yaparak falan dert anlatamazsınız. Açıkça müsait değiliz diyeceksiniz. Onlar eve yerleşmeye utanmıyor da siz niye sınırınızı korumaya utanıyorsunuz ki? Bu kadar stres karnınızdaki bebeğe de evinizdeki çocuğunuza da yansır. Yazık günah.
Bunların aile kültürü buysa sınırı çizmek sizin işiniz, açıkça kabul etmeyeceksiniz. Şu an size Allah sabır versin diyorum. Kocası az çok halden anlayan biriyse bugün gider inşallah. Olmadı bu kez siz bi bahane uydurın bi kaç gün bi yere götürsün eşiniz szii. Sonra da bi daha kabul etmeyin.
Diyemem malesef eşim desin ben neden dıyorum onun yegenıArtık gitseniz iyi olacak de ne kaybedersin en fazla kuserler buda işinize gelmez mi
Anneme gideceğim tarih falan belli izne ayrılcazz bılıyo yani tek care dayım gelıyo dıcem, ama ıslerı belli olmaz hala gıtmeyebilirlerYa kac ay olmus bu nasıl yüzsüzlük. En olmadi anneme gideceğim yarin cok ozledik de anlar heralde. Bir de bu kadinin evi o sehirde degil miydi. Neden sizdeler.
Siz müsait değilim dediğinizde hesap soracak halleri yok. Neden müsait değilsin derlerse de eşimle sorunlarım var diyin o haldeNeden musaıt degılım iştw oyle bı duurm yok canım, esıme bıse demiyorum zaten ama bızım aramızda zaten sorunlar var su an, uzerıne sureklı yatılı akrabası gelmesı beni inanılmaz geriyor
Kabul etmeyin neden ediyorsunuz?2 aya yakın kaldı bızde benndayanamadım artık goturduk annesıne, şimdi kendı evınden geldı bize eşiyle 3 ayy sonra kavustular 5 gunde doydular demekki
Hayret bir şey ya nerelisiniz? Nasıl sana bu kadar yüklenirler ? Kov herkesi vallahi haketmişlerNefes ala
Ya ben mi abartıyorum cidden çok kotu oldum uyuyamadım geleceklerını ogrendıgımden berı uyuyamadım 3 gun oldu, pencereye falan cıktım zor sakinleştim gercekten hastanelik olcam bu gıdışle bıde bugun gıtmezlerse fenalascam artık
Zaten bı gıtsın telefon la falan ıletısıme asla gecmıcem acmıcam mesj cevap vermıcem artık son noktadayımSiz müsait değilim dediğinizde hesap soracak halleri yok. Neden müsait değilsin derlerse de eşimle sorunlarım var diyin o halde
Ya demekkı ınsanlara bu gerekiyor degıl mı, sen 2 ay kaldığın bı eve 1 ay sonra gerı gıder mısın?Kabul etmeyin neden ediyorsunuz?
Hamileymissiniz, çocuğa birşey olursa kim verecek hesabını diyorsunuz ama bu kadar pasif olunmaz kusura bakmayın.
Kötü olmamak adına her teklife evet deyip boşu boşuna strese sokmayın kendinizi.
Hayır diyebilmeniz lazım. Kendi evinizi hayatınızı ilgilendiren şeylerde ne yapayım modunda takılırsaniz olacağı bu.
Ona dedım kasıklarım cok agırıyor, gece uyumadım panık atak krızı gecırdım bunları bugun gonder, nasıl gondercem dıyoEşine bebeği aldırıp seni terk edeceğim akrabalarınla oturursun de, odandan da çıkma onlar gidene kadar.
Gitmem ama 1 ay önce 2 ay kalmış misafiri bir de tekrar kabul etmem. Kendi sınırlarınizi çizin ilk önce. Karşınızda ki insan bunları düşünmüyorsa siz kendinizi düşünün.Ya demekkı ınsanlara bu gerekiyor degıl mı, sen 2 ay kaldığın bı eve 1 ay sonra gerı gıder mısın?
Evet haklısın benım yumusak yuzlulugum bunun nedeni, bundan sonrası oyle olcak inşallahGitmem ama 1 ay önce 2 ay kalmış misafiri bir de tekrar kabul etmem. Kendi sınırlarınizi çizin ilk önce. Karşınızda ki insan bunları düşünmüyorsa siz kendinizi düşünün.
Daha iyi ya gidince dönemezsin bunlar başka dilden anlamazAnnem cok uzak kımsem yok burda oyle deyıp gıdeceğim malesef
Telefonu garantıye getirmişler son gunuymus bugun, ama daha yenı uyandılarKarı koca ikiniz de pasifsiniz, göndermeyi bilmeyen kocan arabayla gidip almayı nasıl düşünebiliyor? Sen otur sor kadına, ne işiniz var ne kadar kalacaksıniz diye... Neymiş sizin evde kalmalarını gerektiren iş ben bile merak ettim.
Gunu bıttıgı ııcn elden getırın kargo yetısmez demısler işte, 30 gun burda kalamaz pazartesı iş bası yapıyor zaten ama benım bugune bile tahammulum yokSaka gibi ya. Garanti icin kargo ile gonderimde yapilabilinir. Ayrica teslim alma suresi 30 gun oluyor genelde. Gecmis olsun. Laf vurun istemediğinizi belli edin onlar yokmus gibi davranın en iyisi.
Gidecekler bugunSaka gibi ya. Garanti icin kargo ile gonderimde yapilabilinir. Ayrica teslim alma suresi 30 gun oluyor genelde. Gecmis olsun. Laf vurun istemediğinizi belli edin onlar yokmus gibi davranın en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?