Yeğen meselesi

Yüzsüzlük bu. Çaresizlik değil. Canım vakitli kalkalım olur mu evimizin düzeni olsun falan de. Rahatsız olur o. Klkmak istemez. Kimse kimseye aylarca bakmak zorunda değil.
Eşim aradı az once yarın gıdıp ızın alalım dedi yarın yasak başlıyor acık olmaz heralde

İşte bizde insanlık yaptık cagırdık aglayıp duruyodu ama elimizde patladı
Size tecrübe olsun ..bazen birisinin seni dinlemesi..sıkıntılı günlerinde arayacak birisinin olması bile yeterlidir..illaha sorunu çözecek birşey yapilmasi gerekmez.Zaten akrabanızın esinin deniz görevi uzunsa daha çok günler ..haftalar.. aylar yalnız kalacak

Yani uzun gorevı daha yolun basında zaten her gitmesinde annesıne gidiyordu normalde ama orda 2 yaslı insan oldugu ııcn gıtmedı vırus bulaşır diye

Yani uzun gorevı daha yolun basında zaten her gitmesinde annesıne gidiyordu normalde ama orda 2 yaslı insan oldugu ııcn gıtmedı vırus bulaşır diye
Sizin de küçük çocuğunuz varmış ona virüs bulasmiyor mu? Dedim ya ..bu gün virüs yarın hamileyim doktara siz götürün ...öbür gün nerede doğum yapacağım hep insana ihtiyacı olacak .Bence kendi ailesi gelip kalsın hep yanında

Biz tayın isteyip gıdıcez zaten insallah son senemiz cok sukur sonra arasında bulsun.. Evıne gelen mısafırı alıp bize getırıyo 2 dır ya cok doluyum yaa anlat anlat bitmez bana dua edın nolur bı an once bıtsın bu iş

Anlayissiz insanlara gıcığım ya ben .acil birşey olmadığı sürece 1 ayı geçkin birinin evinde kalmak bana saçma geliyor

Hıc deme valla neyın kafası bu sımdıde diyo ki izin cok zor cıkıyomus cenaze falan olması lazımmıs ee dedım eesi bu dıyo az daha ıdare et (
Zaten kocan degıl kadın alacak ıznı. Ikamet adresıne kım donecekse ıznı onun alması lazım.
Kocana der misin, senin karsında cocuk yok bos konusmayi bırakır mısın diye.

Zaten kocan degıl kadın alacak ıznı. Ikamet adresıne kım donecekse ıznı onun alması lazım.
Kocana der misin, senin karsında cocuk yok bos konusmayi bırakır mısın diye.
İşte esım goturcek almaya izni yegenını. Ama sımdılık pazartesıye kaldı bu iş sizden dua istıyorum gercekten eşlerini göndersinler

Akşama kadar yattığını siz söylediniz. Yatarak nasıl iş yapıyor anlamadım

Akşama kadar yattığını siz söylediniz. Yatarak nasıl iş yapıyor anlamadım
İşte dıyorum sen mutfagı topla bende suraları yapım oyle yapıyoruz aksam bulasıgı falan yıkıyoruz markettwn bıse gelırse hemen gırıyo mutfaga yıkıyo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…