Ya valla nası bı derde düştümSizin is zor gondermicek yeğenini belli :/
Esımle aram bozuldu uyku duzenımız bozuldu artı sevmedığım hareketleri var gozume batıyoNiye bilmiyorum ama ben acidim kadinasizi rahatsiz etcek davranislari var mi?
23 yasında.. Valla ne deyım napayım bılmıyorumyaş kaç bu kızımızın?
Böyle insanlar neden evlenir anlamam.
Tanılı bir psikiyatrik sorunu olmayan birinin " evde tek kalamıyorum" lafina hiç inanmam valla.
Sımdı gıdıyolar otogara gercekten esım benı oyalıyor baska acıklaması yok bu saatte kım ızın vercek orda durup ve yasak baslıcakE yuh ama artık! Ben olsam rest çekerim. Eşimle hiç konuşmam. Yemek bile vermem. Yeğeni yapsın. Böyle saçma şey mi olur ya? Yeğen de abiden yüz buluyor, belli.
Ya cok tavır yapabılen bı ınsan degılım arada suratım asık oluyo sonra uzuluyorum kendıne gel dıyorum az daha sabret.. Sonra bısey yapıyo bende sarteller atıyoLütfen, evinde kendi kendine oturmaktan korkmayacak kadar büyümemiş kadınlar evlenmesin. Kendi kendine oturanı öcüler yiyor sanki. Yaş kemale erdi mi yalnız kalmayacağımız ne malum?
Siz de tavrınızla belli edin artık. Zaten 1 ay olduysa misafir olmaktan çoktan çıkmıştır.
Genelde zayıflamak icin metabolizma hızlanması icin içiyorlar .Ya mesela bu sabahları elma sirkelı su ıcıyor ac karnına bu ne ıse yarar fıkrı olan var mı
Neden benım hatam olsun kı hergun benı arayıp agladı yemek yiyemiyorum pskılojım bozuldu dedı, 5 gun aradı benı bu sekılde geceleri bıle.. Ben gel demesem eşim gıdıp getırcektı, o getirmesn dıye bende gel bıze dedım kı cagırırken 14 gun du 5 ı gitmıstı 9 kalmıstı o zaman da yasak falan yoktu.. Sonu boyle olduBurada hata sizin değil mi? Ortalıkta belirsiz bir durum varken eşinizin yeğenini çağırmak neden ? Siz çağırmasaydınız gelmeyecekti sonuçta. Kendinizi, yeğeni tanımıyor musunuz? Hem adamın yeğenini çağırıyorsunuz, sıkılınca da göndermeye çalışıyorsunuz. Eşiniz nasıl desin git diye, hem adam gel bile dememişken. Kendinizi boşuna doldurmayın, sabretmeye bakın başka yolunuz da yok gibi.
Ya aslında bende artık cok gulemıyorum zaten sureklı gulmek zorunda da degılım suratım asık sonuc itibarı ile umursamıyor.. 14 gun du guya sure uzadı burda kalmayı dusunuyo sureklıve ben tahammul edemiyorum
Acık acık bılet bakıyoz canm ama kapalı su an Allah yardımcım olsun bana bol sabır versın gozume sırın goster sin ınsallahAçık açık söyle ne zaman gitmeyi düşünüyorsun diye
Acık acık bılet bakıyoz canm ama kapalı su an Allah yardımcım olsun bana bol sabır versın gozume sırın goster sin ınsallah
Ayın 3 une kadar kapalı gırıs cıkıs sadece ızınler gıdıyo otobus var ama.. Onada ıızn almak lazımGünlük bak sürekli de söyle
Ay dur inşallah çıkar yine bakali m de saat başı
Ki çıkar inşallah
Ayın 3 une kadar kapalı gırıs cıkıs sadece ızınler gıdıyo otobus var ama.. Onada ıızn almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?