O zaman daha kolay demek ki bu şehirlere seyahat yasağı yok :)E devlette bızım oldugumuz sehır yok veya gıdecegı sehır onu nasıl yapacaz acaba :)
Kız kım dedı :)kötü haber : büyükşehirlere giriş çıkış yasağı 3 mayıstan sonra da 15 gün uzatılmış.
Ay valla hıc yaranma cabam yok bunada kaza dıyelım :)NE Geliyorsa başımıza bu koca ve ailesine yaranma çabamızdan geliyor :)
Evet 1 ay oldu pazartesı ızın almaya calısıcaz bakalımEve oturmak ıcın eşimin ailesini almadım. .sız ustune mısafır kabul ediyorsunuz.hıcbır yakını olmasaydı eyvallah.
Bu saatten sonra bırsey yapamazsınız.o da yuzsuz 1 ay ne demek.
bir haber sitesinde okudum...Kız kım dedı :)
Bende baktım oyle bıse goremedım ama uzar gbı zatenbir haber sitesinde okudum...
Merak ettim naptınızBugun naptım bılıyo musunuz hıcbıseyı kafaya takmadım sabrettım gunumde guzel gectı.. Ramazanımı bunu dusunerek heba etmek ıstemıyorum yaa.. Rabbım illa bi kapı acacaktır.. Vaka sayısının dusmesı belkıde beni mutlu etti.. Sizlerden dua istıyorum onun ıcınde zor esı 1 aydır kapalı bır yerde duruyor Allahım evlerine kavustursub
Oha diyorumHala yanımda olması peki
Adam denizci asker ve gemiler hala kendi limanlarına dondurulmuyor...İzin ile memleket falan hikaye evine gitmesi lazım. Ayrıca kaç gün oldu karantina olması mümkün değil. Şimdiye eşinin çoktan eve gelmesi lazımdı.
Su saçma sapan gelin gorumce konusundan sonra bu da mı troll diye düşünüyorum.
Ikametgahi nerde bu hanımefendinin izin alsın gitsin bu ne ya .gitmeye gönlü olsa şimdiye 100 kere giderdi .Hala yanımda olması peki
Tabi canım hala aynıyızHadi canım
İnsanların psıkolojısını yerle bır ettıler hepsı kacmayı duşunuyo resmenAdam denizci asker ve gemiler hala kendi limanlarına dondurulmuyor...
Oha bi de esi denizci asker...bilmiyor muymus evlenirken eşinin sık seyahate çikacağını hatta evde çok az kalacağini...bu insanlar karantina salgin filan olmasa bile aylarca seferde kalıyor gorev geregi...galiba yeğeniniz sadece maaşa bakmış evlenirken ne iş yaptığini pek sormamisAdam denizci asker ve gemiler hala kendi limanlarına dondurulmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?