Yeğen meselesi

Eve oturmak ıcın eşimin ailesini almadım. .sız ustune mısafır kabul ediyorsunuz.hıcbır yakını olmasaydı eyvallah.
Bu saatten sonra bırsey yapamazsınız.o da yuzsuz 1 ay ne demek.
Evet 1 ay oldu pazartesı ızın almaya calısıcaz bakalım

Bugun naptım bılıyo musunuz hıcbıseyı kafaya takmadım sabrettım gunumde guzel gectı.. Ramazanımı bunu dusunerek heba etmek ıstemıyorum yaa.. Rabbım illa bi kapı acacaktır.. Vaka sayısının dusmesı belkıde beni mutlu etti.. Sizlerden dua istıyorum onun ıcınde zor esı 1 aydır kapalı bır yerde duruyor Allahım evlerine kavustursub

İzin ile memleket falan hikaye evine gitmesi lazım. Ayrıca kaç gün oldu karantina olması mümkün değil. Şimdiye eşinin çoktan eve gelmesi lazımdı.
Su saçma sapan gelin gorumce konusundan sonra bu da mı troll diye düşünüyorum.

Merak ettim naptınız

Adam denizci asker ve gemiler hala kendi limanlarına dondurulmuyor...

İkametıne de izin çıkmıyor kı özel kaleme bıle cıktık malesef bayrama kadar dursun dıyor

Ahahahassdf milletteki rahatlıga bak ya,kendi dayali döşeli evin boş dururken alemin evinde aylarca ye iç yat surat cek yine de tınlama..bayıliyorum şu rahatliğa.Rica etsem sorar misiniz forumdan bir arkadas sordu diye, bu kafaya nasil ulaşılir?Bi de imzali resim istiyormus de.:)

Adam denizci asker ve gemiler hala kendi limanlarına dondurulmuyor...
Oha bi de esi denizci asker...bilmiyor muymus evlenirken eşinin sık seyahate çikacağını hatta evde çok az kalacağini...bu insanlar karantina salgin filan olmasa bile aylarca seferde kalıyor gorev geregi...galiba yeğeniniz sadece maaşa bakmış evlenirken ne iş yaptığini pek sormamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…