Soyledım zaten beraber baktık biletlere falan 199 u aradık bı otogardan ızın verılıyormus esım gıderse ordan almaya çalışırlarKoskoca kadin evlenecek kadar kendine güveniyorsa tek başınada evde kalabilmeli. Sende evini ozlemişsindir valilikten izin alalım sana deyin
Okurken ben sıkıldım ya ay insanlar ne kadar düşüncesiz. Cok net ben evine donmesi icin heryeri arardim
Kadin nasil rahat ediyormus ya.Git denilmez kendi akil etmeli.Siz bence bu kadar sabretmisken biraz daha bekleyin güzel bir sekilde yolcu edin.Merhaba kızlar. Tavsıye ve önerilerınıze ihtiyacım var.. Eşimin yegenı bu vırus donemınde bızde kaldı kendısı bayan evli ama esı gorev nedenı ile gelemıyo kendısı bızde kaldı 1 ay oldu hıc gıdesı yook.. Mesela ızın alalım falan demıyor bende bu naldım evde 3. Bı sahıs olmasından.. Bu surede uzayıp gıdecek gıbı gorunuyo ne yapmalıyım sizce nası bı yol izlemeliyim
Otogardan izin alınmaz. İzin kaymakamlıktan alınıyor ve bilet herkese satılsa da izni olanlar seyahat edebiliyor. Allah sizi kurtarsın ne diyim. Hiç sevmem uzun süreli yatılı misafirSoyledım zaten beraber baktık biletlere falan 199 u aradık bı otogardan ızın verılıyormus esım gıderse ordan almaya çalışırlar
Nerde okudum hatırlamıyorum ama yasidi ev neredeyse gidebiliyor o şehire izinle.Soyledım zaten beraber baktık biletlere falan 199 u aradık bı otogardan ızın verılıyormus esım gıderse ordan almaya çalışırlar
Ama ne kadar sabredıcem kı bıse bellı dgeıl daha 2ay mı 3 ay mııKadin nasil rahat ediyormus ya.Git denilmez kendi akil etmeli.Siz bence bu kadar sabretmisken biraz daha bekleyin güzel bir sekilde yolcu edin.
Yok canım kaymakamlıl dıyo bız 31 ıle ızın vermiyoruz ben kıme ınancam otogarda ızın masası oluyo ordan alınıyormuşOtogardan izin alınmaz. İzin kaymakamlıktan alınıyor ve bilet herkese satılsa da izni olanlar seyahat edebiliyor. Allah sizi kurtarsın ne diyim. Hiç sevmem uzun süreli yatılı misafir
Evettt ondan cok ben ugrasıyorum işte gıtmesı ııcn :) esımde cok rahat cunku calısıyo ben evde 7 24 beraberımNerde okudum hatırlamıyorum ama yasidi ev neredeyse gidebiliyor o şehire izinle.
Artık Allaha havale ediyorum napıyım elımden bıse gelmıyor bende kotu olmak istemem ama durumlar bunu gerektırıyor.. O kadar kısı yorum yaptı bı kısı demedı kalsın nolcak kı dıye demekkı ben haklıyım.. Buraya da acaba ben mı cok kotuyum dıye dusunuyordum fıkır almak ıcın yazrım ııcm rahatladıO kadar yüzsüz ki yeğen malesef pek cikar yol yok gibi. Ya yüzüne yüzüne çok bunaldım dayanamıyorum git artık diyeceksiniz yada bir belki birkaç ay daha bu kadını çekeceksiniz. Ha yerinizde olsam bu kadar yüzsüz insana yüz vermem ki ilerde de başım ağrımasın. Daha da olmadı onun evine gidin biraz kafa dinleyin. Yeğeniyle kalsın eşiniz.
Kalsın ne olacak ki:)Artık Allaha havale ediyorum napıyım elımden bıse gelmıyor bende kotu olmak istemem ama durumlar bunu gerektırıyor.. O kadar kısı yorum yaptı bı kısı demedı kalsın nolcak kı dıye demekkı ben haklıyım.. Buraya da acaba ben mı cok kotuyum dıye dusunuyordum fıkır almak ıcın yazrım ııcm rahatladı
Valla benım evımde guvenli degıl esım hergun dısarıda canım yasak olsa ble calısacak kesimden :)Kalsın ne olacak ki:)
Başlarda olsa, hemen gitsin derdim ama şimdi şu yasak zamanı izin alır mısınız, riske değer mi bilemedim.
Benim durumum başka. Hiç cikmamaya çalışıp damacana su bile getirildiğinde tedirgin oluyorum. O yüzden izin almaya çalışmak bana hayal gibi geliyor.Valla benım evımde guvenli degıl esım hergun dısarıda canım yasak olsa ble calısacak kesimden :)
Ama ne kadar sabredıcem kı bıse bellı dgeıl daha 2ay mı 3
Sonra yazdiklarinizi okudum haklisiniz yuh kadinin gidesi yok ve rahat biriymis.Esiniz ne dio peki rahatsızlıgi var mi?
Bizde oyleyız ama esim guvenlik sektorunde süreklı dısarda buda rısklı ve bızım burda cok yaygın vırus gıtmesi onun ıcın d3 ıyı olurBenim durumum başka. Hiç cikmamaya çalışıp damacana su bile getirildiğinde tedirgin oluyorum. O yüzden izin almaya çalışmak bana hayal gibi geliyor.
Güzel bende bunu söyleyecektim.Sen aman duyar aman utanıyorum falanla adami it.Bu sekil bir caresine bakacaktir.Eşimin yegenı sonucta rahatsız degıl 1 yıl bıle kalsa umrunda olmaz ama ozel hayatımız bıttıği için bı zaman sonra isyana bağlayabilir
O misafirlik ten çıkmış kaldırın yattığı yerden bi temizlik yaptırın dip bucak kaçar anne evineYa sahsen ben rahat edemem evım benım ıcın en rahat yer. Ama onada bura rahat yemegı onune gelıyo ne yıcem derdı yok alısverısı yapılıyo 20 gundur dısarı cıkmadı super izole olmus durumda.. Sureklı telefon da konuşuyor gercekten geriliyorum ve asırı yalan soyleyen bı tıp kafadan uydurup anlatıyor anlasamıyoruz pek.. Esımde bılıyo soyluyorum hıc mutlu degılım dıye oda bende huzurlu degılım sen boylykn dıyor ama yınede gıdıp ızın cıkarmıyo
bence tekrar uzamaz canım. Mayısta yavaş yavaş kısıtlamaların kalkacağı sinyali veriliyor...Aynen izinler kapalı bakalım ayın 3 unde yasak bıtıyo tekrar uzar mı.. Ama bundan sonra tövbe ettım mı ettım kımseye iyilik yaramıyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?