- 10 Ekim 2014
- 32.537
- 146.268
- 798
- Konu Sahibi Orangegreysky
Ne ceyregi ben gram takardim. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam. Kaynımın bebeği oldu. Aslında 6 aylık oldu bile ama uzak bir ildelerdi ne onlar gelebildi ne biz gidebildik. Şimdi 40 mevlüdü yapılacak 6 aylık bebeğeMemlekete gideceğiz biz de.
Eve giren para çok değil ama az da değil. Yeni evli sayılacağımız için çok para düzenini oturtamadık sadece. O yüzden büyük bi şey onlar da beklemiyor bizden biz de alamayız pek zaten.
Çeyrek mi takalım yoksa çeyreği bozup üzerine de biraz ekleyip künye mi alalım emin olamadık. Künyeyi birkaç sene takar sonra ya anı olarak saklayacak ya satacaklar, satınca da tahminim çok düşecektir fiyatı ayarı da düşük çünkü.
Çeyrek az mı kalır ne dersiniz? Eşim sonra katılacak olsa da mevlüd kadınlar arasında olacağı için ben takacağım muhtemelen o yüzden dert ettim birazcık![]()
Evet evet hem eşim abisini çok sever hem de bana katkıları çoktur ben de severim ikisini de. O yüzden öyle sallapati bi şey yapmak istemedimŞöyle göz attım cevaplarınıza. Belli ki sevdiğiniz şıklık yapmak istediğiniz insanlar. Çeyreğin yanına bebeğin annesine de güzel bir buket çiçek götürün. Gayet yeterli ve şık olur. Sevinirler inanın.
O zaman çeyrek kurtatmaz üzgünümAbisi mi? Tam altın takmıştı
Biz evlendik ama ya çocuğa takmadı yani soruyu yanlış anlamış olabilirimO zaman çeyrek kurtatmaz üzgünüm![]()
En temizi takmamak![]()
Bence alın çeyrek gidin. Biz öyle yaptık sonra bizim çocuk oldu onlar da bize getirdi zatenKızlar selam. Kaynımın bebeği oldu. Aslında 6 aylık oldu bile ama uzak bir ildelerdi ne onlar gelebildi ne biz gidebildik. Şimdi 40 mevlüdü yapılacak 6 aylık bebeğeMemlekete gideceğiz biz de.
Eve giren para çok değil ama az da değil. Yeni evli sayılacağımız için çok para düzenini oturtamadık sadece. O yüzden büyük bi şey onlar da beklemiyor bizden biz de alamayız pek zaten.
Çeyrek mi takalım yoksa çeyreği bozup üzerine de biraz ekleyip künye mi alalım emin olamadık. Künyeyi birkaç sene takar sonra ya anı olarak saklayacak ya satacaklar, satınca da tahminim çok düşecektir fiyatı ayarı da düşük çünkü.
Çeyrek az mı kalır ne dersiniz? Eşim sonra katılacak olsa da mevlüd kadınlar arasında olacağı için ben takacağım muhtemelen o yüzden dert ettim birazcık![]()
Ceyrek tak.Kızlar selam. Kaynımın bebeği oldu. Aslında 6 aylık oldu bile ama uzak bir ildelerdi ne onlar gelebildi ne biz gidebildik. Şimdi 40 mevlüdü yapılacak 6 aylık bebeğeMemlekete gideceğiz biz de.
O zaman çeyrek kurtatmaz üzgünüm![]()
Ay eşimin memleketinde tepeden başlıyorlar saymaya. Ben ona düğünde şunu taktım sonra o sana düğünde bunu taktı ben onun diğer oğluna şunu taktım sonra o bizim toruna şunu taktı sonra onun toruna ben taktım benim 2.toruna da takması lazım.. şeklinde uzayan bir konuşmaya şahit oldum ben.Tam altini abisi dugunlerinde takmiş bebek takisiyla ayni şey mi? Konu sahibinin eşi de abisinin dugununde takisini takmiştir zaten ona göre.
Eşimim abisi de bizim dugunde tam takmisti ve biz evlendikten sonra 2. Cocuklari olmustu gram bile vermedim.
Ha konu sahibinin durumu farkli tabi bana katkilari çok oldu yazmiş. O zaman bir ceyrek kurtarir bence.![]()
Ay eşimin memleketinde tepeden başlıyorlar saymaya. Ben ona düğünde şunu taktım sonra o sana düğünde bunu taktı ben onun diğer oğluna şunu taktım sonra o bizim toruna şunu taktı sonra onun toruna ben taktım benim 2.toruna da takması lazım.. şeklinde uzayan bir konuşmaya şahit oldum ben.
Bizim düğün zamanı kadının biri kayınvalidemden "ben sizin oğlanların sünnetinde 2 çeyrek takmıştım onları geri alacak düğün yapmadım" diyip geri istemişti.
Bende hiç görmemiştim bizde. Takı takana dengini takmaya çalışırım ama bu da çok kötü ya.Ne çirkin ya. İşte ben bu yuzden içimden gelmiyorsa "takmak lazim geri gelir" diye sağa sola altin dagitmiyorum hiç.
Altini kendime alip kendim kenara atiyorum niye milletin peşinde dolaşacagim bir ceyrek için.