yeğene doğum günü hediyesi

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
selamlar hepinize,

yarın eşimin yeğeninin doğum günü. bu sene anasınıfına başlayacak, daha önce konuşurken sana çantanı ben alırım demiştim. şimdi doğum gününde istiyor çantayı. ben hazırlıksız yakalandım anlayacağınız :/ winx seviyor, baktım netten bi çanta beğendim

Winx Club/Anaokul Çantası:Anaokul Çantası:Winx Club/Winx Club Tattoo Koleksiyon:Yaygan Online Mağaza

nasıl sizce?

bir de ben asıl şunlardan almak istiyordum ama bulamıyorum okullar tatile yeni girdiğinden sanırım hiç bir yerde çanta yok. en azından fatih'te diyeyim.

adidas-cocuk-11.jpg

20120805-140311.jpg

adidas-disney-kids-ilkbahar-yaz-20122-150x150.jpg

netten de baktım bulamadım kızlar. özellikle ilk iki fotodaki adidas çantayı çok beğendim, okula giden çocuğu olanların bildiği adresler vardır belki. bulamazsam winx alayım diyorum, bi yandan da çocuğun zevki hiç aramayayım başka çanta winx'i alim gitsin diyorum.

bana bir yardım edin bi fikir verin lütfen :/

winxleri çok seviyorlar bu yaşta.ama gösterip kendisine de seçtirebilirsiniz. Kendi tercihlerini giymek de hoşlarına gidiyor. Minnieyi de isteyebilir.Güzelmiş ikisi de

Son düzenleme:
Aquacım 2. Adidası çok beğendim ama winx i seviyorsa ona daha çok sevineceğini düşünüyorum. Bence winx i al bitsin işin :)

konuyu açtım baktım kaynanalardan görümcelerden sıra gelip de cevap veren olmadı bi arkadaş hariç, çıktım dolandım epey bulamadım bu adidasları :/ eski sezonmuş bunlar :(

yarın götürüp beğendiği winx'i alıcam :) teşekkür ederim arakdaşım yorumun için :)

winxleri çok seviyorlar bu yaşta.ama gösterip kendisine de seçtirebilirsiniz. Kendi tercihlerini giymek de hoşlarına gidiyor. Minnieyi de isteyebilir.Güzelmiş ikisi de

adidasları bulamayacağıma kanaat getirdim, dediğiniz gibi winx satan bi yer var historia'da oraya götürüp kendisine seçtireceğim :)

teşekkürler yorumunuz için :)

Son düzenleme:
ayy çok teşekkür ederim bana göre bu çok daha güzel winx'ten ama bakalım kendisine göstericem artık hangisini isterse, çok sağolun :)

bende kaç gündür kızıma çanta arayışındaydım.. yaz okuluna başladı ve çanta istiyorlar diye.. sen konuna baktım ama ben bile bulamamışken sana yardım edemezdim...biraz önce mahallemizdeki kırtasiyeye olmaz ama yine de sorayım dedim ve winx'in çekçekli çantasını aldım,çokta şeker :16: .. alırken aklıma sen geldin bence birkaç kırtasiyeyede sormalısın... ummadık yerden neler çıktı :52:...

bende kaç gündür kızıma çanta arayışındaydım.. yaz okuluna başladı ve çanta istiyorlar diye.. sen konuna baktım ama ben bile bulamamışken sana yardım edemezdim...biraz önce mahallemizdeki kırtasiyeye olmaz ama yine de sorayım dedim ve winx'in çekçekli çantasını aldım,çokta şeker :16: .. alırken aklıma sen geldin bence birkaç kırtasiyeyede sormalısın... ummadık yerden neler çıktı :52:...

:D sizin fıstığın şansıdır o bence :)

ben de winxli aldım, diğerlerini bulamadım, yukarıda arkadaşın gösterdiğini de bizimki beğenmedi :D

teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için :kkk::kkk:

Back
X