- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çocuklar büyüyünce hep o ablanızdan hesap soracak nasıl bir vebal aldı farkında degil.İstediği de yok zaten canım ya sonradan yaptığı çocuklara nasıl bakıyor onu da bilmiyorum. Bari onlara yazık etmese
Bu tarz kadınlara bisi olmuyor canlı örnek gözümün önünde 3. Kocayı eskitti vallaYazık ya ,nefsine uyup çocukları bırakacak, kadar gözü dönmüş bir kadının sonu felaket olur, o ayrı konu da .Allah annenize size ve eniştenize sabırlar versin .Yazık o çocuklara annesiz büyüyecekler ,eşinizle gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz .O yavruya sahip çıkmak çok doğru bir karar
Tüpleri bağlatmayarak amacına ulaştı yani. Peki çocukları hiç mi aramadı?Eniştem mahkemeye bunu sunması ve çocuğu nüfusundan çıkarmadı o yüzden üstümüze almaya gerek kalmadı. Ablam başka bir adamla birlikte yaşıyor ve 2 kızı daha oldu.
biliyormuş yegenini eniştesi kabul etmiş yinede;Emira konuyu hortlatmak istemezdim.benzer bir konuda senin konun adi gecince merak edip konunu okudum. Cocuklari hatta daha cok kucuk cocugu merak ettim. Soylediniz mi ona babasinin enisteniz olmadigini? Simdiye 6 yasini gecmistir![]()
Valla kınamak değil amacım ama, ben bir akşam anneme bırakıp eşimle tek bir yere gitmiyorum. Bu insanlar nasıl çocuklarını bırakıp bir adamın peşinden gidebiliyor anlamış değilim.
Allahın gücüne gitmesin ama çocuk isteyen milyonlarca kadın çocuk için mücadele ederken, böyleleri fabrika gibi çocuk doğuruyor.
Off bilmiyorum. Umarım o çocuklar bir daha annelerinin yüzüne bakmaz. Gelecekleri, ömürleri güzel olsun. Allah öyle güzellikler versin ki anne boşluğunu hissetmesinler bile.