- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
6 yaşında bir yeğenim var,bana çok düşkündü.babasina hep halama gidelim halam ne zaman bize gelecek diyen , onlara gittiğimde yüzü gülen bir çocuk. ama bana karşı acaip soğuk artık.
O sürekli benimle oyun oynamak isteyen ,kedi gibi sokulan çocuk gitti yerine sen de nerden çıktın diye buz gibi bakan cocuk geldi. Niye artık yanıma gelmiyorsun dedim . Seni sevmiyorum dedi. Lafı değiştirmek için hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edeyim dedim. Annem bana alır seni de oyuncağını da sevmiyorum dedi.
O daha çocuk ama moralim çok bozuldu.tüp bebekle uğraşıyorum bebegim olsa o da beni sevmeyecek ben niye mücadele ediyorum gibi duygulara kapıldım. Çocuk sahibi olmaktan da soğudum. Kimse sevmese o beni severdi çünkü. O bile sevmiyor. Çok pis bir duyguymuş. Eşime söylüyorum gülüyor. Çocukla çocuk mu oldun sen diye garipsiyor.
Niye artık yanıma gelmiyorsun dedim . Seni sevmiyorum dedi. Lafı değiştirmek için hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edeyim dedim. Annem bana alır seni de oyuncağını da sevmiyorum dedi.
tüp bebekle uğraşıyorum bebegim olsa o da beni sevmeyecek ben niye mücadele ediyorum gibi duygulara kapıldım. Çocuk sahibi olmaktan da soğudum. Kimse sevmese o beni severdi çünkü. O bile sevmiyor. Çok pis bir duyguymuş.
Eşiniz doğru demiş6 yaşında bir yeğenim var,bana çok düşkündü.babasina hep halama gidelim halam ne zaman bize gelecek diyen , onlara gittiğimde yüzü gülen bir çocuk. ama bana karşı acaip soğuk artık.
O sürekli benimle oyun oynamak isteyen ,kedi gibi sokulan çocuk gitti yerine sen de nerden çıktın diye buz gibi bakan cocuk geldi. Niye artık yanıma gelmiyorsun dedim . Seni sevmiyorum dedi. Lafı değiştirmek için hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edeyim dedim. Annem bana alır seni de oyuncağını da sevmiyorum dedi.
O daha çocuk ama moralim çok bozuldu.tüp bebekle uğraşıyorum bebegim olsa o da beni sevmeyecek ben niye mücadele ediyorum gibi duygulara kapıldım. Çocuk sahibi olmaktan da soğudum. Kimse sevmese o beni severdi çünkü. O bile sevmiyor. Çok pis bir duyguymuş. Eşime söylüyorum gülüyor. Çocukla çocuk mu oldun sen diye garipsiyor.
Benim kızım da 4 yaşında. İstediğini yapmayınca seni sevmiyorum diyor.normal yani bunlar.
Bana da böyle geldi sanki ama benim çocuk da 6 yaşında, benimki dolmaz.Çocuklar söyler öyle şeyler. Çok normal.
Ama sizde sanki annesi doldurmuş çocuğu gibi geldi bana.
Cidden çocukla çocuk oluyorsunuz , abartmayın yahu6 yaşında bir yeğenim var,bana çok düşkündü.babasina hep halama gidelim halam ne zaman bize gelecek diyen , onlara gittiğimde yüzü gülen bir çocuk. ama bana karşı acaip soğuk artık.
Benim oğlumda aynısıÇocuğum bana diyor yahu aynı yaş
Sebebi yatma saatine benim karar veriyor olmam ama kendimin ise kuralsız bir şekilde istediğim zaman yatıyor olmamış.
Beni hapse attıracakmış, dolayısıyla kendisi istediğini yapabilirmiş.
O yaş çocuklar birey olmakla alakalı çokça mücadele verdiklerinden yaşanabiliyor bu durumlar, canınızı sıkmayın.
Çocuğunuz da seni sevmiyorum diyecek. Bu kadar abartmayın. O daha küçük.6 yaşında bir yeğenim var,bana çok düşkündü.babasina hep halama gidelim halam ne zaman bize gelecek diyen , onlara gittiğimde yüzü gülen bir çocuk. ama bana karşı acaip soğuk artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?