Yeğenim beni sevmiyor

Galiba. Eşim baya dalga geçti
Çocuklar büyüdükçe bireysellesir. Eskisi akdar büyüklerinin yanina gidip kendini sevdirmez. Oğlum küçükken teyzesine acayip düşkündü. Zamanla uzaklaştı ,takribi 6 yaşlarında basladi. Şu anda 8 yaşında , zorla gidip sarılır öper teyzesinj. Hala çok seviyor ama büyüdü artık kucağına alıp sevemezsin

kuzenlerim bana çok düşkündü, ben evlenmeden önce onlar küçükken hep annem bakıyordu, doğal olarak bizde çok vakit geçiriyorlardı. 6-7 yaşlarına geldiklerinde koşa koşa gelip sarılan çocuklar daha duruldu. sanırım büyüdüklerini hissediyorlar bilemiyorum ama istediklerini yapmayınca vs hemen "seni sevmiyorum git" derlerdi.. bize de kendi annelerine de. olabilir yani böyle şeyler çok takılmayın.neden böyle söylediğini sorarsınız bir dahakine

Üzülmeyin,4 yaşında oğlumda bazen kizınca diyor bu tip şeyler. Eşime baba işe git diyordu sabah sinirle. Olabilir yani cocuk bunlar.
Oyuncak mevzusu doğru olmamış ama. Keşke x ben seni üzecek birşey mi yaptım vb sekilde anlamaya çalışsaydınız durumu.
Belkide sadece o anlık birşeydi.
Ayrıca cocuğunuz olunca sizi tabi ki cok sevecek. Arada didişeceksiniz,siz ona sinirleneceksiniz o size ama günün sonunda anne diye gelecek her seferinde. 10 yas kızım 4 yaş oglum var benimde ne derlerse desinler benden nefret ediyor diye düşünmem ki. Olabilir nazları bana geciyor derim.

Açılın ben halayım. Yeni gelecek bebeği kıskanmıştır. Takmayın, kendi haline bırakın. Bana öyle dese, ben de üzülürdüm. O yüzden ne derse, yaparım:))

Hahahha ya çok tatlııı

Biz birinci sınıfız simdi ne zaman yaptığı odev yanlış desem sen kötü bir annesin git bu evden diyor. Ne yapayım gideyimmi. Çocuk bu normal

keske benim cocugumun halası olsanız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…