Yeğenim İngiliz bir kızla evleniyor

22 yaşında ingiliz kadınları bile evleniyor bravo valla. koca kaçıyor çünkü.

Bir de neredeyse cogunun 2-3 cocugu var. Oyle 1 tane ile yetinme falan yok yani. Eee, cok normal. Sosyoekonomik durumlari iyi, gelismis bir ulkede insanca yasiyorlar, kaygilari yok.

Bir de neredeyse cogunun 2-3 cocugu var. Oyle 1 tane ile yetinme falan yok yani. Eee, cok normal. Sosyoekonomik durumlari iyi, gelismis bir ulkede insanca yasiyorlar, kaygilari yok.

ben bu mantıkla bakamıyorum ya. çok zengin olsam çok çocuk yapmam ki yine. ya da tüm şartlar elverse bile 22de evlenmem.

Karekter yapsısına göre değişir
Nasıl bir ailede büyümüş?
Çok özgür yetiştiyse uyum sağlayamaz
Türklerin kv kp e saygı bakım vs onlara ağır gelir yapmazlar
Misal kp hasta tutup bakmasını bekleyemezsiniz gönderir huzur evine uğraşmaz.bu tip şeyler işte

Valla yurdum kızları gibi nişan bohçası, bayram harçlığı, bilmem kaç gram bilezik, evine eşya alınması, çocuğuna kaynanayı bakıcı istemek vb bir sürü tribi olmayacağı kesin. Öpün başınıza koyun. Avrupalı kadınlar daha delikanlı oluyor. Anne baba eteğinde yaşamıyor.
Sende gömmüşsün bizim kızları
Yine Türk kadını herseye rağmen kv kp hastalırsa alır yanına bakar Avrupa lı da huzur evine yollar
Kendi ana babalarına bakmıyorlar
Evet Türk kadınıyla evlilik daha zor başta ama evlilik sürdürmek daha kolay
Sadakat konusundada ben güvenmek açıkcası
Onlar özgür yetişiyor evliliğe adapte olması çok zor
Tabi kızın karekterinde göre değişir umarım mutlu olurlar

Şoklardayım şu an bi ton şey saydırmışsınız e kendiniz de tipik Türk kızısınız ben farklıyım deyip sıyıracak mosınız şimdi?

Ben olsam uzaklıktan dilden çok ilerde çocuk yetiştirmeyi ve inşallah olmaz ama ayrılık durumunda yaşanacakları düşünürdüm. Sonuçta Türk kızları evlatlarını babasız bırakmaz ne yaşanırsa yaşansın görüştürür ama ülke farkı olunca kanunlar değişiyo vs vs

Konu sahibi ve ailesi ellerinden gelse olumsuz görüş bildirecek gibi duruyor:)
Yabancı gelin Türk aileye dezavantaj olur mu bilmiyorum ama Türk ailelerin bireyselliğe önem verir gibi görünürken bile alttan alttan karışmasıyla yabancı geline Türk aile dezavantaj olabilir.

Allah mesut etsin. Boşanma olmadıkça sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Ablanız bohçalar yapayım, gelin göstereyim, gelin bana gelsin hizmet etsin falan demiyorsa türkle yabancı arasında gelin olarak bir fark yok. Ne güzel, dil öğrenirsiniz bir arada uzun süre kalırsanız.

Bizim komşumuz geldi aklıma kız müslüman oldu ama kaynana hayatta istemedi çok karşıydı . Inşallah çocuğunuz olmaz sürünün durun dedi te kaç sene çocukları olmadı adamların hiç insan gibi davranmadı geline o aksine şimdi yeni bebeği oldu hala gelip gidiyo güler yüzle davraniyo kaynvaldesine. Iyi kızmış valla ne diyim. Bu kadında Türkler sahipleniyo değer veriyo diye çok hoşuna gitmiş eşi

Şoklardayım şu an bi ton şey saydırmışsınız e kendiniz de tipik Türk kızısınız ben farklıyım deyip sıyıracak mosınız şimdi?

Ben olsam uzaklıktan dilden çok ilerde çocuk yetiştirmeyi ve inşallah olmaz ama ayrılık durumunda yaşanacakları düşünürdüm. Sonuçta Türk kızları evlatlarını babasız bırakmaz ne yaşanırsa yaşansın görüştürür ama ülke farkı olunca kanunlar değişiyo vs vs
Kendileri Türk değil heralde:)
İki yurt dışı gören kendini Avrupa lı sanıyor
Valla bir tarafınıda yırtsan Batı’da müslğman kadınsın altkimliğin bu .ne kadar ben onlara benzemem şöyleyim böyleyim de desen o önyargıyı asla kıramazsın.ister kadın ol ister erkek
Sanki batılı kadınlar mükemmel bıraksınlar ya hiç tanımasak
Yabancı erkekler bile Türk kızı iyidir evine bağlıdır ailesine diyor haberleri yok heralde

Kuzenimin eşi yunan, çok severiz kendisini. Almanyada yaşıyorlar. 4 yaşında bebeleri var çocuk türkçe,yunanca,almanca, ingilizce karışık konuşuyor. Acayip sevimli oluyor.
Ay Survivor izliyorlar mı? İzlerken sorun oluyor mu :D

Türk kızları haksızlığa gelemezler. Yabancıları istedikleri gibi yönetiyolardır erkek ailesi. O yüzden yabancılara iyi gelin diyolar.
Bende tam tersini düşünüyorum
Çocukluktan beri bireysel yetişmiş insanları yönlendirmek daha zor

Bende tam tersini düşünüyorum
Çocukluktan beri bireysel yetişmiş insanları yönlendirmek daha zor
bireysel hiçbir kalıba göre yetiştirilmeyen insan
yaratıcı olur fikir geliştirebilir eleştirir gelişir
diğer türlü insan profili atalarından öteye gidemez bana kalırsa
arkadaşım

bireysel hiçbir kalıba göre yetiştirilmeyen insan
yaratıcı olur fikir geliştirebilir eleştirir gelişir
diğer türlü insan profili atalarından öteye gidemez bana kalırsa
arkadaşım
Canım iki tarafında iyi kötü yönleri var
Ben çok yabancı tanıdım sevgili arkadaş vs
Bireysellik yaratıcılık sağlayabilir ama aynı zamanda bencilliğe itiyor insanı
Yani ilişki evlilik fedakarlık isteyen birşry
Bunu sürdürmek istemiyorlar canımı sıkarsa aşık olursam başkasına çeker giderim diye düşünüyor
Türk kadını fedakarlığa hazır severse canını bile verir kocasına neler çeker susar
Siz bunu eziklik olarak görürsünüz işte
Hangisi daha doğru tartışılır ama iki taraftada bulunmuş sosyal çevresi olan bir kadınım ben ezbere konuşmuyorum benim deneyimlerim bunlar
Çoğu hüsran bu evliliklerin
İnşş böyle olmaz çok mutlu olurlar tabi

Kendileri Türk değil heralde:)
İki yurt dışı gören kendini Avrupa lı sanıyor
Valla bir tarafınıda yırtsan Batı’da müslğman kadınsın altkimliğin bu .ne kadar ben onlara benzemem şöyleyim böyleyim de desen o önyargıyı asla kıramazsın.ister kadın ol ister erkek
Sanki batılı kadınlar mükemmel bıraksınlar ya hiç tanımasak
Yabancı erkekler bile Türk kızı iyidir evine bağlıdır ailesine diyor haberleri yok heralde

İyilik ya da kötülük ırkla ilgili bir şey değil önce bunu bilmek lazım.

Yaşam koşulları karakterleri de etkiler Bize göre daha “serbest” yetişen bi kadına gece otur evinde diyemezsin markete gitmek kadar basittir çünkü ona göre öyle olmalı belki de ama bizim en avrupai erkek tipleri dahi buna gelemez.

Canım iki tarafında iyi kötü yönleri var
Ben çok yabancı tanıdım sevgili arkadaş vs
Bireysellik yaratıcılık sağlayabilir ama aynı zamanda bencilliğe itiyor insanı
Yani ilişki evlilik fedakarlık isteyen birşry
Bunu sürdürmek istemiyorlar canımı sıkarsa aşık olursam başkasına çeker giderim diye düşünüyor
Türk kadını fedakarlığa hazır severse canını bile verir kocasına neler çeker susar
Siz bunu eziklik olarak görürsünüz işte
Hangisi daha doğru tartışılır ama iki taraftada bulunmuş sosyal çevresi olan bir kadınım ben ezbere konuşmuyorum benim deneyimlerim bunlar
Çoğu hüsran bu evliliklerin
İnşş böyle olmaz çok mutlu olurlar tabi
fedakarlık kısmında sadece kadının fedakar olması beklenir öyle terbiye oluruz biz doğu toplumları
ve halimiz ortada
ne alaka diyebilirsin lakin çok alakalı

Karekter yapsısına göre değişir
Nasıl bir ailede büyümüş?
Çok özgür yetiştiyse uyum sağlayamaz
Türklerin kv kp e saygı bakım vs onlara ağır gelir yapmazlar
Misal kp hasta tutup bakmasını bekleyemezsiniz gönderir huzur evine uğraşmaz.bu tip şeyler işte
Hiçte değil,yakın ildeki ingiliz bir gelin,hasta kayınvalidesini kimseye bırakmadı.6 ay dönüşümlü bakacaklardı eltileriyle, bu kadını yollarda perişan edemem ,ben bakacağım, isteyen gelip burada görsün dedi,eltilerini bırakın çocukları bile uğramamış yıllarca annelerine...

Back
X