Davranış Bozuklukları Yegenim ve bana asiri derecedeki düskünlügü bu kadari normalmidir?

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

ZSAEFMEAR

ZsAeFmEaR <3
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.288
43
363
38
Selamlar arkadaslar bu konu cok kafami kurcaliyor kiz kardesimin iki kizi var büyügü bana asiri derecede düskün nasil desem Sanki kardesimin kizi degilde benim kizim gibi dogumdan sonra hep buradaydi kardesim yani bizim evde ilk cocuk oldugu icin ben asiri derecede düskündüm ona :17: simdi iki yasinda eve gidicegi zaman ben arabaya götürüyorum hem bana el salliyor sonra ici dolup hüngür hüngür agliyor eve gitdiklerinde de kardesim diyorki oturup agliyor teyze teyze diye Mesela bize geliyor ben odamdayim odalari tek tek gezip beni ariyor teyze teyze diye bu durum beni cok üzüyor ne yapabiliriz sizce yani normalmidir bu kadar düskün olmasi ?

Simdiden yardimlariniz icin tskler

Saygilar

Yeğeniniz doğduğundan beri hep birlikteymişsiniz o yüzden çok normaldir, bir de daha 2 yaşında tam yaşı , şuan ona ne anlatsanızda anlamak istemeyecektir. Ben de de halama karşı böyle bir şey vardı ve 10 yaşına kadar fena halacıydım. Biraz daha büyüsün zaten kendi kafasında şekillendirecektir her şeyi merak etmeyin. Teyze de anne yarısı sonuçta :)

Yeğeniniz doğduğundan beri hep birlikteymişsiniz o yüzden çok normaldir, bir de daha 2 yaşında tam yaşı , şuan ona ne anlatsanızda anlamak istemeyecektir. Ben de de halama karşı böyle bir şey vardı ve 10 yaşına kadar fena halacıydım. Biraz daha büyüsün zaten kendi kafasında şekillendirecektir her şeyi merak etmeyin. Teyze de anne yarısı sonuçta :)

Cok tsk ederim o aglayinca benimde icim doluyor yanimda kalsin istiyorum ama yanlis olucagini düsündügüm icin kalsin da diyemiyorum tekrar sagol cevremde görmedim hic boyle birsey o yüzden tedirgin oldum ilk baslarda zaten anne diyordu bana sonradan birakti :1:

Back
X