- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste boyle kendi yaptiginiz iyiligi gozunuzde kuculttukce ,daha burada cok konu acarsiniz ,magdur olursunuz ....Yapmayın allah aşkına ya, şu dönemde yedi yabancı yardım ediyor kardeş 3-5 saat çocuğa baktı diye eli ayağı mı öpülecek?
Doktor komşumun 5 yaşındaki çocuğuna karşı komşum bakıyor 20 gündür geceli gündüzlü. Anne baba kapıdan görüp gidiyor. O komşu müsait olmasaydı ben bakardım ki selam vermekten başka iletişimimiz yok. Onlarca örnek sayabilirim size buna benzer. El etek öpmek falan çok ayıp ya.
Iste boyle kendi yaptiginiz iyiligi gozunuzde kuculttukce ,daha burada cok konu acarsiniz ,magdur olursunuz ....
Onlarin durumu cok farkli,kimse kimseye kolay kolay boyle seyler yapmiyor ,yapaninda kiymetini bilmek ezip uzmemek lazim ,eniste zamani varken sahip cikmali cocugunaYapmayın allah aşkına ya, şu dönemde yedi yabancı yardım ediyor kardeş 3-5 saat çocuğa baktı diye eli ayağı mı öpülecek?
Doktor komşumun 5 yaşındaki çocuğuna karşı komşum bakıyor 20 gündür geceli gündüzlü. Anne baba kapıdan görüp gidiyor. O komşu müsait olmasaydı ben bakardım ki selam vermekten başka iletişimimiz yok. Onlarca örnek sayabilirim size buna benzer. El etek öpmek falan çok ayıp ya.
Gayette bakmak istemiyorsunuz.Ben de eczanede olmasından yana rahatsızım. Aslında steril ortamda. Ön tarafa hiç gecmiyor. Eczanenin on tarafida korumalı ve sanirim haftada iki kere özel steril ediliyor. Ama içime sinmiyor tabiki.
Kimse böyle birşeyi on goremezdi. Tabiki ben bakıcı değilim ama aile de böyle günler için değil midir? O yüzden bakmaya asla gocunmam seve seve bakarım. Hatta bunun yegenimle samimiyetimi arttırmasından yana oldukça memnunum.
Ama acaba diyorum karı koca eczanedeyken hafta içi iki günü idare edebilirler mi? Ya da bunu istemeli miyim? Kendim de evde zorlanıyorumama bunu istemeye utanıyorum işte.
ben de sorunuza cevap vermeyecegim ama sizin cocugunuza okuldan verilen derslere kizacagim. yani bunlar zaten anaokulu çocuğu. evde sıkıntı icindeler. bir de tamamlamalari gereken tasklar verilmesi hem.cocuga hem veliye stres. ben cok kızıyorum. benim cocugumun anaokulu 3 saat, ders saatleri icinde online aciyorlar, cocuklar ona bile oturmuyorlar, dikkat saglayamiyorlar. bu bile bana stres oldu, bana stres olunca 2 sabah cocuga bagirdim, artik acmiyorum.
bence her erkek cocuguna bakabilmeli. kendisi evdeyken cocugu ile baskasi ilgilenen erkeklere gıcık oluyorum.
siz yine sifir ekrana dönün bence. sizin çocuk yigeninizle oynamıyor, birlikte oyun kurmuyorlar mi?
Ben de bakardım ve bu konuda asla bana borclu olmazlardı.Yapmayın allah aşkına ya, şu dönemde yedi yabancı yardım ediyor kardeş 3-5 saat çocuğa baktı diye eli ayağı mı öpülecek?
Eşi iyi gün evdeyken o bakmiyorda niye ben bakıyorum diyorsunuz.
Bilemedim.
Sizi rahatsiz ediyorsa tabi ki bakmamaniz en dogrusu.
Elbet evlat kiymetli.
Kendi cocugum henuz hic ekran tv tablet gormedi. Telefonda goruntulu konusma gormedi. 3.5 yasinda. Hassasiyetiniz anliyorum.
Ama ogluma sahane bakayim yegenim eczanede bakilsin demek yerine oglum 2 saat video izlesin yegenim gelsin bakayim derdim. Sizin fikriniz baska olabilir.
Aynen ben de okuldan gelen bu kadar derse sinir olmuş durumdayim. Canımız çıkıyor sabahtan akşama ders yapmaya çalışıyoruz. Bir ton etkinlik ayarlaniyor, görüntülü dersler... Ayrıca bizim takip ettiğimiz kendi etkinlik kitapları var dikkat geliştirici filan. Çok zor oluyor okul işi... Yeğenim uyumlu çocuk tabiki her çocuk gibi zorlukları var ama öyle şirin ki onlar göze gelmiyor bile. Ben acaba eşi evde bakabilir mi yada kardeşim iki gün evinde durabilir mi diye de düşünüyorum aslında. Ama yapmak istemezler sanırım. Bilemiyorum doğrusu. Burada yazılanlar iyi geldi aslında sanırım sorun etmemeli bir şekilde idare etmeliyim... Ya bizim çocukta evde tek ilgilenince ilerleme kaydediyor epey. Bir daha hayatta böyle firsatimda olmaz diyorum. Offf arada kaldım