Yeğenime bakmamin neresi Abes? :(

Ah minel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
693
300
Kizlar hayirli aksamlar oncelikle.. Onun bunun dedigine girmeden sizlere sormak istiyorum.. 21 yasindayim normalde gectigimiz sene calisiyordum ama bu sene kafa dinleme karari alip biraktim sebebini merak edenler ilk konumu okuyabilirler.. Baya stresli donemler atlattim.. Herneyse ablamlarda 1 bucuk sene evvel ev aldilar o yuzden ablam calismak durumunda 3 sene daha 2 yasindaki yegenime annem bakiyor.. Ee bende bu sene evde oldugum icin bende bakiyorum dogal olarak annemde biraz rahatsiz cogunlukla ben ilgileniyorum. Ama herkes o kadar ilginc o kadar tuhafki buna bazi bi kac akrabada dahil dalga konusu yaptilar.. Hani nisani attida bu sene cocuk bakiyor misali.. gayet guzel avmlere goturuyorum parkada goturuyorum evde vakitte geciriyoruz gezdiriyorum da.. Hatta senin cocugun mu diyenlerde oluyor teyzesiyim diyince tebessum edip masallah diyenler.. Kotu birsey degil bu farkindayim kendi evladim olsa fazlasinida yapacagim ama cevre denilen bu hapishane beni boguyor.. Bugun aksam avm ye goturdum gene amine yi annemde vardi bebek arabasini ben tuttum bekliyordum o sirada akrabamiza denk geldim kadin resmen dalga gecer gibi konustu bakti suretime.. durdum dusundum kendi kendime acaba ben cokmu sahipleyici davraniyorum. Ama olmasi gereken de bu degilmi.. Yaa bilmiyorum kizlar cok sinirlendim. Kendimi anlatamadiysam affola.. Ozetle benim yegenime bakmam cevreye gore kismetimi kaparmis.. Ya da iste nisani atti cocuk bakiyor dalga misali oldu bu durum artik sıkıldim... :KK43:( ben kotu birsey mi yapiyorum.

Elalemin ağzı torba değil ki büzesiniz. çok takılmayın sağın solun ne dediğine :KK66:

Ben de yeğenine düşkün bi halayım ve bununla gurur duyuyorum. Millet çoluk çocukla ayrılıyor, sen sadece nişan atmışsın. Milleti kınayıp günlen insanların halini de görüyoruz. Kim bilebilir ki geleceğini? Sen hiç aldırış etme, doya doya gez yeğeninle. Sana tavsiyem, zor zamanında yanında olanlardan başka kimsenin lafına kulak asma. Elinden tutmayanın, lafını tutmayacaksın arkadaşım.

Belki size öyle geliyordur ya. Ne söylüyorlar ki dalga geçtiklerini düşüyorsunuz?
Oncelikle tebessum ederek konusuyorlar ve genemi amineye sen bakiyosun cocuk bakicisimisin sen kismetin kapancak.. Yani kisacasi fazlada aciga vuramiyorlar ama apacik ortada asagilayici dalgaci konusmalari.. Annem bile dedi bugun dusunun :KK43:(

Siz aliniyor olabilir misiniz? Ne diyorlar? Nasil dalga geciyorlar?
Kismetini kapama meselesi bir tur batil inanc olabilir, bu alay edilmek degil ki.

Oncelikle tebessum ederek konusuyorlar ve genemi amineye sen bakiyosun cocuk bakicisimisin sen kismetin kapancak.. Yani kisacasi fazlada aciga vuramiyorlar ama apacik ortada asagilayici dalgaci konusmalari.. Annem bile dedi bugun dusunun :KK43:(

Canım sen nişanlanıp ayrıldın ya belki alıngan davranıyorsundur. Bir insnaın yeğenine bakmasından daha normal birşey olamaz ben komşunun çocuğuna bakıyorum yani. Çok seviyorum onu. :)
Öyle ola bile hiç aldırış etme bırak ne düşünürlerse düşünsünler.

Hem evde olup hem de yeğenine bakmasaydın "Aaaa evde boş boş oturuyo yeğeninede bakmıyor." derlerdi. Kimseye yaranamazsın sen boşver onları.

valla bende yiğenime bakıyorum bazen, ve de bakmayı çok seviyorum.
milleti boşverin ya, dalga geçeceklerini sanmıyorum yani niye geçsinler ki ..
takmayın aman boşverin. kim ne düşünüyosa düşünsün .

Merak edip önceki konunuzu okudum, yeğenize bakmanız aşırı ilgilenmeniz iyi bir şey umarım bir daha düşmez.

Milletin lafına sözüne bakmayın size uzaktan bakan kısmetler yanınıza gelip size ilgili bir şey öğrenmeden "tüh kaçırdık çocuğu bile varmış!!" demeyecekler, gelir tanışırlar konuşurlar, siz de yeğeniniz olduğunu söylersiniz, çevrenizde de normal insanlar vardır, yani kendilerine sorulduğunda; hayır o kız, amine'nin annesi değil teyzesi diyecek olan. Dert etmeyin, iyi eğlenceler. Sizle ilgileri bilgileri sizden değil de sadece gördüğünden çıkaran adamdan koca olmaz, baba da olmaz, burası kesin bilgi.

Siz aliniyor olabilir misiniz? Ne diyorlar? Nasil dalga geciyorlar?
Kismetini kapama meselesi bir tur batil inanc olabilir, bu alay edilmek degil ki.
Canim ya gercekten hic alingan degilim o kadar kendimle barisik biriyim ki.. Takilmam kolay kolay ama artik gina geldi.. Mesaj atiyolar amineye sen mi bakiyorsun calissana diye dusun.. O kadar batmis.. Yada yolda gorurler gulerek kismetini kapatiyosun diyorlar..

Hayatimda duydugum en saçma seyler arasinda. Nisan atmakla kardesinin bebegine bakmak.. iliski kuramadim
Bende kuramiyorum iste o insanlara o kadar sinirliyim ki.. Sizlere gercekten yaptigim tuhafmi diye sormak istedim.. Nisanida attin amineye bakiyorsun oh annenin evindesin diyorlar cok zoruma gidiyor.. Gulerek diyolar bire daha cok sinirleniyorum :KK43:(

Sanırım nişan atmış olmanızın etkisini aslında siz üzerinizden atamamışsınız.
Ben okurken bunu sezdim.
Biraz farklı yorumluyor olabilir misiniz karşılaştığınız tepkileri?

X