- 1 Şubat 2019
- 217
- 69
- 13
- 35
- Konu Sahibi dilemma123
-
Bazen içerden sesi geliyor.evet arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz tobe tobeBanu berberoğlu kim bilmiyorum yeğenimin yaşı 30 da olsa benim sorumluluğum altındayken video çekipte internete yüklüyorsa/sadece şüphe dahi duyuyorsam anne ve babasını bilgilendiririm.
Çok bilmiyorum. Efendi görünüyor. Ben youtube takip etmem.ama her markete gidince eve alınan çilekli linkin müsebbibi:))Banu zararsiz kız bence. Fena linc yedi ama gereksiz. Kız kendi hayatinda yasayıp gidiyor. Lincten sonra meshur oldu
Hahahah ay çok özür dilerim kahkaha attımBazen içerden sesi geliyor.evet arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz tobe tobe
3 kere Banu demissiniz, şimdi bizim merak Edip bakmamız mi gerekiyor acaba?Yegenim bende okuyor.Çilekli içecekler, micky mouse veya kelebek desenli tişörtler alıyor. Youtuber olmak istiyor. Sabit ayaklı kamera istedi benden.Banu abla gibi olacağım diyor.galiba video da yüklüyor kendi çapında .
Ablama söylesem mi? Benden bağımsız video çekip yüklemesi rahatsız ediyor. Hani yanlış birşey söylese veya yapsa internetten kazı kazıyabilirsen. Hadi takip ettiği youtuberler yetişkin (Banu Berberoğlu vs..)ne yaptıklarını biliyordur.
Kendisi 12 yaşında. Ömür boyu zorbalık görebilir saçmalarsa. Ne yapmalıyım sizce?
içerden sesi geliyor slime mı nedir onu yapıyor Allahım ya.bari yüzünü göstermese.12 yaş bu tip işleri,yetişkinlerden habersiz ve bağımsız yapması için hiç uygun bir yaş değil.
En başından sınır koymanız ve ablanızı haberdar etmeniz gerekirdi.
Gerçi anne-babası hayatta olan bir çocuğun sorumluluğunu, yakın akraba bile olsa, bir başka yetişkine devretmeyi uygun bulmuyorum ben.
Elbette kendinize göre haklı gerekçeleriniz vardır ama bu çok ciddi bir sorumluluk.
Yeğeniniz daha tarz geldi bana.Çilekli içecekler, micky mouse veya kelebek desenli tişörtler alıyor. Youtuber olmak istiyor
Ne bileyim ki o da hatıra olsun diye günlük video çekeyim diyor.kimse izlemese iyi olur da.goren olursa gerek yokAllah aşkına banu berberoğlu ne iş yapıyor diye baktım ama kusura bakmayın çok avam geldi..Yazık çocuğa bunu mu örnek alacak?
Topluma ne faydası var?
Ablam evlendi.orada mutsuz .Ben bakıyorum.Ben ogluma izin vermedim .
Konudan bağimsiz baskasinin cocugunun sorumlulugunu almak size zor gelmedi mi .
Niye sizinle yaşiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?