- Konu Sahibi dilemma123
-
ahahahaha çok iyi tespitBanucum Mehmet'e selam.
Marketlerde indirim olursa haber et.
Tarz mı :))) sabahtan akşama kadar teyze bana içerik bulalım.cok mutlu .teyze filan videoma 300 kişi baktı:))Yeğeniniz daha tarz geldi bana
Oğlunuz da mı youtuber olmak istediBen ogluma izin vermedim .
Konudan bağimsiz baskasinin cocugunun sorumlulugunu almak size zor gelmedi mi .
Niye sizinle yaşiyor .
Ben zararsız gördüm ama ders çalışsa daha iyi olur.belediyenin yüzme kursu var ücretsiz git diyorum gitmiyor.Hayran olunacak insan mı kalmamış allasen yazık ya.
Kimseye hayran olmasın. Yürüyüşe götürüyorum. Yüzme önerdim vakti dolsun diye gitmiyor.Hayran olunacak insan mı kalmamış allasen yazık ya.
Ahaha ben miyim? Yok canım daha neler ya :))Banucum Mehmet'e selam.
Marketlerde indirim olursa haber et.
Allah kolaylik versin .Ablam evlendi.orada mutsuz .Ben bakıyorum.
EwetOğlunuz da mı youtuber olmak istedi
Söylemiyor ki söylese keşke. Ama fazla izlenmiyor içim biraz rahat .Çünkü 200 300 kişi görüntülerse seviniyor .Kanalının adını öğrenip izleyin bence. Hem güzel bir şey yapıyorsa izleyen sayısı artmış olur :)
18 yaşın altında sonuçta.
Olmak istemeyen çocuk yok gibi .hepsi ünlü olacak:))
Söylemiyor kanalını utanıyor heralde.ben mi yakalasam:))Banu Berberoğlu nu küçümsemiyorum ama hayran olunup ona özenilecek birşeyi yok ki.. Gerçek youtuber lık bu değil:) Sabit kamera almayın ailesine bu isteğini söyleyin. Video içeriklerini izleyin ailesi de izlesin ona göre yol çizersiniz.
Bence o kadar da değil. Ben tanımıyordum mesela :))Banu da ünlü oldu gitti ya dünyanın çivisi çıktı
Bilmem youtubermis. Fazla yaşlıyım galiba.yeni neslin youtube mecrası bana yabancı geliyor.o kim yahu
Vazgecti ama .Buzlu suyla meydan okuma videosu cekti .Tabi ben hasta olursun diye ilik suyla yapmasina izin verdim .Donuyormus gibi yaptı .Olmak istemeyen çocuk yok gibi .hepsi ünlü olacak:))
Ben çok seviyorum. Bilmiyorum ki ilerde kıymet bilir mi?bebeğim olmuyor.bu sene planlıyordum iyice tedaviye asılacaktım ama korkarım menopoz kapıda. Sizce o bana kan bağı hissetmez mi?galiba dertlisiniz bir yakınınızdan.Allah kolaylik versin .
Cocuk isi sonsuz fedakarlik .Umarim emekleriniz size nankörluk olarak dönmez .40 yasimdan sonra ögrendim ki hicbir iyilik cezasiz kalmiyor .
Çok tatlı, o kaç yaşında?Vazgecti ama .Buzlu suyla meydan okuma videosu cekti .Tabi ben hasta olursun diye ilik suyla yapmasina izin verdim .Donuyormus gibi yaptı .
Ben videoya cektim .Sonra bi kac kere seyrettik sacma sapan diye gulduk .Babana göster izin verirse olur dedim .Sonra o kadar cok güldük ki vazgecti
Baba izin vermiyecekti zaten
Kanalın adı ne acaba izleyelim bari de izleyicisi artsınAblam evlendi.orada mutsuz .Ben bakıyorum.
Aman artmasın iyice sarar.soyksarar.söylemiyor bana.slime diye video yaptığını biliyordum. Malzeme aldırmıştı. Slime diye arattim ama ona rastlayamadımKanalın adı ne acaba izleyelim bari de izleyicisi artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?