- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi dilemma123
-
12 .Simdi soyle anlattim.Yüksek mevkilerde yakinlarim var .Çok tatlı, o kaç yaşında?
Bazılarının adresini bulmaya çalışan oluyormuş. Şimdilik izleyeni yok ama dikkat çekmesini istemem.cok yüklenince annemlesme diye kızıyorBu isin guvenlik boyutuda var.Yoldan gecen benim cocugumun ev halini odasini videosunu göremez izin vermem .
Ama internet olunca youtube insta face olunca hersey meydanda .
Bunu anlamiyorum.
Vazgeçti mi bari?bizimki iplemiyor.12 .Simdi soyle anlattim.Yüksek mevkilerde yakinlarim var .
Onunda hedefleri var .Sen bir basbakan olsan yada bir biryerde müdur olsan bu videolar karsina cikabilir .Istermisin dalga gecilmek dedim .
Ama cok para kazaniyorlar dedi .
Para hersey demek degil, saygı gormek herseye deger dedim .
Söyleyeceğim bu gidişle. O beni biraz rahatlık alanı biraz sırdaş görür ama çok youtube sevdasına düşerse söylerim. Hangi kitap dediğiniz kitap ?Nickiniz çok sevdiğim bir kitabı hatırlattı bana :))
Konunuza gelirsek ailesine mutlaka söyleyin, sonra siz biliyordunuz söylemediniz olursunuz.
Ablam evlendi. Eşi çocuğa fazlalık gibi davranıyor. Mecburen bende.12 yaş bu tip işleri,yetişkinlerden habersiz ve bağımsız yapması için hiç uygun bir yaş değil.
En başından sınır koymanız ve ablanızı haberdar etmeniz gerekirdi.
Gerçi anne-babası hayatta olan bir çocuğun sorumluluğunu, yakın akraba bile olsa, bir başka yetişkine devretmeyi uygun bulmuyorum ben.
Elbette kendinize göre haklı gerekçeleriniz vardır ama bu çok ciddi bir sorumluluk.
O sorumlulugun altina girmezdim ..Anneside sizin karsiniza dikilebilir sen büyüttun sen boyle olmasina sebepsin vs vs....Ben çok seviyorum. Bilmiyorum ki ilerde kıymet bilir mi?bebeğim olmuyor.bu sene planlıyordum iyice tedaviye asılacaktım ama korkarım menopoz kapıda. Sizce o bana kan bağı hissetmez mi?galiba dertlisiniz bir yakınınızdan.
Izinsiz video yükleyemez .Dersleri var.Gitarı var .Onu caliyor .Vazgeçti mi bari?bizimki iplemiyor.
Sen benim annem değilsin lafını şimdiden iki kez duydum.ilkinde 6 yaşındaydı. Kızım gel buraya demiştim. Kızım deme demişti. Çok koydu ama çocuk işte. Gerçi niye alınıyorsam annesi değilim. HaklıO sorumlulugun altina girmezdim ..Anneside sizin karsiniza dikilebilir sen büyüttun sen boyle olmasina sebepsin vs vs....
Ergenlikte sen annemmisin de diyecek ..
Izinsiz video yükleyemez .Dersleri var.Gitarı var .Onu caliyor .
Süper kahraman filmleri seyrediyoruz birlikte .
Buda gececek .....
Bir tek o mu hayatı youtube olmuş.ilginc yerlere gitmek istiyor.karin ağrısını sonra öğrendim youtube kanalına yükleyecek:))Hayran olunacak insan mı kalmamış allasen yazık ya.
Silin izin vermeyin .Ne isterse desin .Taviz tavizi dogurur .Kanali bile bilmiyorsunuz .Biri yorumdan ulaşmaya calışsa.Bazılarının adresini bulmaya çalışan oluyormuş. Şimdilik izleyeni yok ama dikkat çekmesini istemem.cok yüklenince annemlesme diye kızıyor
Hepsi böyle.neden bilmiyorum. Bizim zamanımızda yoktu zaten.yeni neslin kendini gösterme arzusu çok yüksek.banu kim tanımıyorum.bir takipçi daha kazanmasın diye girip bakmayacağım kimmiş diye.
biz 12 yaşında ders çaılşmaktan,sınavlara hazırlanmaktan kafamızı kaldıramıyorduk.ne zaman vakit buluyorlar böyle şeylere.
Akıllı telefonu çoktan aldırdı.(ailesine ama)arama geçmişine bakıyorum sadece bir kez absürt birşey yakaladım:12 yaş çok küçük, akıllı telefon bile çok tehlikeyken kamera asla.ayrıca ailesini bilgilendirmelisiniz.muhakkak kullandığı bilgisayar/telefonu kontrol etmelisiniz.
cin gibi üyesin vesselam senden kaçar mıBanucum Mehmet'e selam.
Marketlerde indirim olursa haber et.
Kendimden şüphe edeceğim:))cin gibi üyesin vesselam senden kaçar mı
Vallahi günahımı alıyorsun:)) yanlış alarm.Banucum Mehmet'e selam.
Marketlerde indirim olursa haber et.
antisosyal mıyım neyim ben tanıyamadım bu hatunu.google dan bir araştırıp döneyim konuyaAllah aşkına banu berberoğlu ne iş yapıyor diye baktım ama kusura bakmayın çok avam geldi..Yazık çocuğa bunu mu örnek alacak?
Topluma ne faydası var?
ahaaa 2 olduk ben de şimdi duydum hatunu 2 dakika Google ladım boş beleş konular akıllara ziyan videolar o bile yettio kim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?