Yeğenimin Banu Berberoğlu Hayranlığı

Çok tatlı, o kaç yaşında?
12 .Simdi soyle anlattim.Yüksek mevkilerde yakinlarim var .
Onunda hedefleri var .Sen bir basbakan olsan yada bir biryerde müdur olsan bu videolar karsina cikabilir .Istermisin dalga gecilmek dedim .
Ama cok para kazaniyorlar dedi .
Para hersey demek degil, saygı gormek herseye deger dedim .

Bu isin guvenlik boyutuda var.Yoldan gecen benim cocugumun ev halini odasini videosunu göremez izin vermem .
Ama internet olunca youtube insta face olunca hersey meydanda .
Bunu anlamiyorum.

Bu isin guvenlik boyutuda var.Yoldan gecen benim cocugumun ev halini odasini videosunu göremez izin vermem .
Ama internet olunca youtube insta face olunca hersey meydanda .
Bunu anlamiyorum.
Bazılarının adresini bulmaya çalışan oluyormuş. Şimdilik izleyeni yok ama dikkat çekmesini istemem.cok yüklenince annemlesme diye kızıyor

Vazgeçti mi bari?bizimki iplemiyor.

Nickiniz çok sevdiğim bir kitabı hatırlattı bana :))

Konunuza gelirsek ailesine mutlaka söyleyin, sonra siz biliyordunuz söylemediniz olursunuz.
Söyleyeceğim bu gidişle. O beni biraz rahatlık alanı biraz sırdaş görür ama çok youtube sevdasına düşerse söylerim. Hangi kitap dediğiniz kitap ?

Ablam evlendi. Eşi çocuğa fazlalık gibi davranıyor. Mecburen bende.

banu kim tanımıyorum.bir takipçi daha kazanmasın diye girip bakmayacağım kimmiş diye.
biz 12 yaşında ders çaılşmaktan,sınavlara hazırlanmaktan kafamızı kaldıramıyorduk.ne zaman vakit buluyorlar böyle şeylere.

O sorumlulugun altina girmezdim ..Anneside sizin karsiniza dikilebilir sen büyüttun sen boyle olmasina sebepsin vs vs....
Ergenlikte sen annemmisin de diyecek ..

Vazgeçti mi bari?bizimki iplemiyor.
Izinsiz video yükleyemez .Dersleri var.Gitarı var .Onu caliyor .
Süper kahraman filmleri seyrediyoruz birlikte .
Buda gececek .....

Sen benim annem değilsin lafını şimdiden iki kez duydum.ilkinde 6 yaşındaydı. Kızım gel buraya demiştim. Kızım deme demişti. Çok koydu ama çocuk işte. Gerçi niye alınıyorsam annesi değilim. Haklı (

Bazılarının adresini bulmaya çalışan oluyormuş. Şimdilik izleyeni yok ama dikkat çekmesini istemem.cok yüklenince annemlesme diye kızıyor
Silin izin vermeyin .Ne isterse desin .Taviz tavizi dogurur .Kanali bile bilmiyorsunuz .Biri yorumdan ulaşmaya calışsa.
Ne yapsaniz annesi degilsiniz .
Fedakarliklariniz uçup gidecek annem degilsin karışamazsin kalacak .

Hepsi böyle.neden bilmiyorum. Bizim zamanımızda yoktu zaten.yeni neslin kendini gösterme arzusu çok yüksek.

12 yaş çok küçük, akıllı telefon bile çok tehlikeyken kamera asla.ayrıca ailesini bilgilendirmelisiniz.muhakkak kullandığı bilgisayar/telefonu kontrol etmelisiniz.

12 yaş çok küçük, akıllı telefon bile çok tehlikeyken kamera asla.ayrıca ailesini bilgilendirmelisiniz.muhakkak kullandığı bilgisayar/telefonu kontrol etmelisiniz.
Akıllı telefonu çoktan aldırdı.(ailesine ama)arama geçmişine bakıyorum sadece bir kez absürt birşey yakaladım:
Çocuk nasıl yapılır yazmış ah ah :))) ama youtube ile ilgili birşey göremedim takip etmediği kimse yok gibi ama kanalını bulamadım. Onu bulmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…