- Konu Sahibi dilemma123
-
Bilgisayarın geçmişine bakmakta mı aklınıza gelmedi? Ayarlayın şifreyi kaydetsin. Girer bakarsınız.Yeni yeni farkediyorum. Çünkü kendince geliştirmeye çalışıyor, malzeme istiyor.populer mekanlarda yemeğe gitmek istiyor ki böyle böyle anladım. Ne zaman başlamış bilmiyorum.
Belki dışarda çekiyordu. Kanalı soruyorum söylemiyor.adini soyadını yazdım çıkmadı.
Makyaj malzemelerimi istiyor.ne yapacaksa .
Son zamanlarda duydum kanal muhabbetini.
Ne kadar eski bilmiyorum.
Nasıl yapılıyor? Çok makbule geçer. şifresini nasıl alırımBen konuya yorumumu yaptım
Bilgisayarın geçmişine bakmakta mı aklınıza gelmedi? Ayarlayın şifreyi kaydetsin. Girer bakarsınız.
Ayarlardan oluyorda nasıl oluyor bilmiyorum. Eskiden yapmıştım. İnternetten bi araştırın derim.Nasıl yapılıyor? Çok makbule geçer. şifresini nasıl alırım
Teşekkürler. Bir Yolunun olduğunu bilmek iyi oldu.bakarimAyarlardan oluyorda nasıl oluyor bilmiyorum. Eskiden yapmıştım. İnternetten bi araştırın derim.
inşallah. Spora vereyim diyorum.çocuğu youtubedan uzak tutun. saçma yapay şekerli yiyecek içecekleri de evinize sokmayın. banu kim bilmiyorum ama o yaştaki bir çocuğu daha düzgün şeyler yapmaya yönlendirin derim o kadar düşünüyorsanız.
inşallah. Spora vereyim diyorum.
O türkü eşliğinde mi horon tepiyordu? Bu ingilizcedeki fakır mı?Banu diyince aklıma Trabzondan aldım bakır, yar fakır bende fakır türküsü geldi direk hahahhaHele horon tepişi
Ben oldum.yegenim en az 10 sene olmaz herhalde .küçük daha .eğlenmek istiyor sadece.Bu kız parladığı gibi söndü ya, depresyona bile girmiş olabilir. Yeğeniniz Banu'yu izleyen (akrabaları ve arkadaşları dışında) tek kişi olabilir bence.
Bu arada Youtuberları izlemeye karşı değilim, şu makyaj yaparken/videolar izlerken boş boş milleti eleştirenler, "vlog" adı altında reklama boğulanlar harici. Takip ettiğim birkaç kişi var ve çok yararlanıyorum onlardan. Mesela tarihçi Ceren Sungur'un "Tarih Obası" adlı bir kanalı var, o kadar dolu dolu içerikleri var ki tarih, akademi, çeviri vb. konularda. Kendisine bayılıyorum. Onun dışında Ümid Gurbanov var kendisi çevirmendir, "Bir Nevi Dipnot" adlı kanalında harika konuşmalar çeviriyor. Carl Gustav Jung'un konuşmasını çevirdiği videoyu izlemenizi özellikle tavsiye ederim. Evrim Ağacı'nın "Gelecek Bilimde" başlığı altında psikoloji ve psikiyatri ile ilgili getirdiği harika konuşmacılarla yaptığı 3-4 saatlik röportajlar mevcut. Hasan Söylemez şu sıralar Afrika'da bisiklet turu gerçekleştiren bir gazeteci ve kanalında çok güzel belgeseller yayınlıyor. Kıskandığım nadir kişilerden. :)
Belki buradan görüp kendisine bir şeyler katacak içerikler izlemek isteyenler yararlanırlar. Bu insanların takipçilerinin artmasını çok isterim açıkçası.
Ben oldum.yegenim en az 10 sene olmaz herhalde .küçük daha .eğlenmek istiyor sadece.
Yok kız valla o değilim ya. :))Ooooooo Banucum hosgeldin de.sen kimsin necisin yahu ben seni tanimiyorum
bebeğim olmuyor.bu sene planlıyordum iyice tedaviye asılacaktım ama korkarım menopoz kapıda.
28 yaşındayım.
Yaa benim yeğen de 4 yaşında "kanalıma hoşgeldiniz" le başlayan bir video çekmiş, annesinin telefonuyla. Yengem bize attı, hiç sevimli bulmadım. Yüreğimin parçası yeğenim, dünya güzelim ama çocuktan tiksindim bir an.Bazen içerden sesi geliyor.evet arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz tobe tobe
ahahahahahaBanucum Mehmet'e selam.
Marketlerde indirim olursa haber et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?