- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi dilemma123
-
ciddiye alınacak bir mesele söyleyin haberi olsunHaha. Kendi çocuğum olsa çok ciddiye almam,oyalansin derim ama emanet çocuk olunca daha tedirginim. Annesine söylesem daha iyi olacak.
Kadın kendi aleminde.söylerim bakalımciddiye alınacak bir mesele söyleyin haberi olsun
2000 ler 2010 lar nesli.Benim 6 yasındaki oglum birgün oyun oynuyo eline telefon almıs kameraya cekiyor diyor ki merhaba arkadaslar ben mert buda benim annem simdi size bilmem ne ögreticem anlatıyo anlatıyo en sonunda diyor ki izlediginiz icin tesekkürler abone olmayı unutmayın.Sonra tutturdu anne bunu YouTube a koy beni izlesinler diye tabi ki koymadım cok sasırdım yanlıs birsey oldugunu anlatmaya calıstım yasakladım ,kücücük cocuk öyle etkilenmis ki birebir taklit ediyo oyunlarda kendini youtuber hayal ediyo ki sizin yegeniniz ergen yaslarında daha da tehilkeli
Korkunç tek kelimeyle. Ailenin muhtemelen haberi yoktur.O yaş grubunda binlerce izlenen videolar çekiyolar. Geçenlerde instagram da bi gönderiye denk geldim. Yine o yaşlarda bi kız çocuğu “ÇOk istenen ETEKLİ jimnastik videosu çektim” diye video paylaşmış. Gönderiyi paylaşan ve çocuklardan özellikle YouTube da böyle şeyler istendiğine dikkat çekmeye çalışan bi avukattı yanlış hatırlamıyorsam. Etekli jimnastik videosu isteyen sapığın önde gidenidir. Etrafta bu kadar pedofili varken kesinlikle müsade etmezdim yerinizde olsam video yüklemesine.
Bencede yoktur. Çocuklar izleyip özeniyorlar. Onlarda çok izlenmek için yorumda istenilen videoları çekiyorlar. Yorumda istenilen videolarıda Kimler istiyor asla bilemeyiz. Lütfen dikkat edin. Pisliklerin pis bakışlarına, nefislere sunmayalım çocuklarımızı...Korkunç tek kelimeyle. Ailenin muhtemelen haberi yoktur.
Kelime haznesi(hazne değil ayrıca hazine) genişler veya daralır;bu mesele değil ama akıl noksanlığı kalıcı. Umarım buna çözüm bulunur.Konu sahibinin dar kelime haznesi ve kötü Türkçesini farkedince kendisinin Banu Berberoğlu olduğunu anlamam hiç uzun sürmediAhh Banucum git iki üç kitap oku da ufkun genişlesin. Ayrıca senaryo çok kötü tatlım
Haklısınız. Aynı yaşlarda bir kız çocuğu dna testini yayınlamış. Abartmıyorum en az 45 yaşında biri Instagram adresini soruyordu.Bencede yoktur. Çocuklar izleyip özeniyorlar. Onlarda çok izlenmek için yorumda istenilen videoları çekiyorlar. Yorumda istenilen videolarıda Kimler istiyor asla bilemeyiz. Lütfen dikkat edin. Pisliklerin pis bakışlarına, nefislere sunmayalım çocuklarımızı...
50 bin mi yok artık. hee devam etsin o zaman bana ev alır belki :))şaka bir tarafa ablam hevesli olduğunu biliyor. Ama kanal açtığını, kamera istedigini bilmiyor :))En zararsız kişiyi örnek almış:))) kız 12 yaşında gibi şurdan şu meyve suyunu aldım şu kadar tuttu diyerek video çekip milletin dalga geçmesiyle 1 ayda youtube dan 50 bin tl ödeme aldı. Yani kazandı. Yani ne yararlı ne zararlı bi kız. Ama ablanı uyarmanda bu tarz durumlara ilgisi olduğunu söylemende fayda var.
Aynen akıl noksanlığı kalıcı çok şükür öyle bir problemim yok, olanlar düşünsün :) Kelime haznesine gelince gayet doğru bir genel kullanım. Hazne değil de “hazine” olduğunu iddia edenler de var. Fazlasıyla görüş ayrılıkları söz konusu. Bilirkişiymiş gibi ders vermeye çalıştın ama olmadı üzgünüm.Kelime haznesi(hazne değil ayrıca hazine) genişler veya daralır;bu mesele değil ama akıl noksanlığı kalıcı. Umarım buna çözüm bulunur.
Ne saçmalıyorsun sen ? Bu ne biçim üslûp?
Aman ne ilginç birşey yakaladın.aklina gelen bu parlak fikri yazman çok iyi oldu.cunku hiç farkında değilim nedense banu olduğumun.
Saçma bir tayfa var burada. Açılan her konuya aha yakaladım diye dadanırlar.
Aferin çok zekice.masallah..
Peki neden yapayım bunu :))konu bambaşka bir yere gidiyor şimdi.Şimdi herkes merak edip bakacak kim bu banu diye. Kısmen başarılı oldunuz :) Bu yöntem daha önce denendi ama yinede gideri var demekki.
Neden mi? Bedava reklam için tabiki. Neyse ben kibledim sizi. Zaten samimiyseniz korkacak bir şey yok sizin içinPeki neden yapayım bunu :))konu bambaşka bir yere gidiyor şimdi.
Vallahi 50 bin50 bin mi yok artık. hee devam etsin o zaman bana ev alır belki :))şaka bir tarafa ablam hevesli olduğunu biliyor. Ama kanal açtığını, kamera istedigini bilmiyor :))
Bir iki paragraflik bir yazıda 50.000 çeşit kelime görmeyi umarak kelime haznemin (!)dar olduğunu iddia etmek,akıl noksanlığı değilse bile art niyettir.ne alaka yahu?fikriniz varsa söyleyin yoksa gölge etmeyiniz lütfen .Aynen akıl noksanlığı kalıcı çok şükür öyle bir problemim yok, olanlar düşünsün :) Kelime haznesine gelince gayet doğru bir genel kullanım. Hazne değil de “hazine” olduğunu iddia edenler de var. Fazlasıyla görüş ayrılıkları söz konusu. Bilirkişiymiş gibi ders vermeye çalıştın ama olmadı üzgünüm.
Hımm neyse siz bilirsiniz. Amacım olabildiğince farklı yorumlar,görüşler alabilmekti. Sizin motivasyonunuzu çözemedim. Kimi neden reklam edeyim.tanimam etmem.gerci ikna etmek zorunda da değilim. Neye isterseniz ona inanın.Neden mi? Bedava reklam için tabiki. Neyse ben kibledim sizi. Zaten samimiyseniz korkacak bir şey yok sizin için
Merak edip bakmıştım. Fake hesap olduğunu iddia ediyor. O kadar kazanmaz ama ayda 2.000 alacağımı bilsem ben bile yaparım çok değil. Sabahtan akşama kadar ayaktayım. Kazancım sadece 4.000Vallahi 50 binüstelik haberi çıktı dalga geçtiğiniz bana youtube 50 bin yatırdı hesabıma diye. Çocuklar bu yüzden youtuber olcam diye hayaller kuruyorlar. Çek 2 abuk video Allah yürü ya kulum derse böyle havadan para yağıyor işte. Bizde okutup adam olsunlar diye yırtınalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?