Yeğenimin Banu Berberoğlu Hayranlığı

2000 ler 2010 lar nesli.

O yaş grubunda binlerce izlenen videolar çekiyolar. Geçenlerde instagram da bi gönderiye denk geldim. Yine o yaşlarda bi kız çocuğu “ÇOk istenen ETEKLİ jimnastik videosu çektim” diye video paylaşmış. Gönderiyi paylaşan ve çocuklardan özellikle YouTube da böyle şeyler istendiğine dikkat çekmeye çalışan bi avukattı yanlış hatırlamıyorsam. Etekli jimnastik videosu isteyen sapığın önde gidenidir. Etrafta bu kadar pedofili varken kesinlikle müsade etmezdim yerinizde olsam video yüklemesine.

Korkunç tek kelimeyle. Ailenin muhtemelen haberi yoktur.

En zararsız kişiyi örnek almış:))) kız 12 yaşında gibi şurdan şu meyve suyunu aldım şu kadar tuttu diyerek video çekip milletin dalga geçmesiyle 1 ayda youtube dan 50 bin tl ödeme aldı. Yani kazandı. Yani ne yararlı ne zararlı bi kız. Ama ablanı uyarmanda bu tarz durumlara ilgisi olduğunu söylemende fayda var.

Korkunç tek kelimeyle. Ailenin muhtemelen haberi yoktur.
Bencede yoktur. Çocuklar izleyip özeniyorlar. Onlarda çok izlenmek için yorumda istenilen videoları çekiyorlar. Yorumda istenilen videolarıda Kimler istiyor asla bilemeyiz. Lütfen dikkat edin. Pisliklerin pis bakışlarına, nefislere sunmayalım çocuklarımızı...

Konu sahibinin dar kelime haznesi ve kötü Türkçesini farkedince kendisinin Banu Berberoğlu olduğunu anlamam hiç uzun sürmedi Ahh Banucum git iki üç kitap oku da ufkun genişlesin. Ayrıca senaryo çok kötü tatlım

Kelime haznesi(hazne değil ayrıca hazine) genişler veya daralır;bu mesele değil ama akıl noksanlığı kalıcı. Umarım buna çözüm bulunur.
Ne saçmalıyorsun sen ? Bu ne biçim üslûp?
Aman ne ilginç birşey yakaladın.aklina gelen bu parlak fikri yazman çok iyi oldu.cunku hiç farkında değilim nedense banu olduğumun.
Saçma bir tayfa var burada. Açılan her konuya aha yakaladım diye dadanırlar.
Aferin çok zekice.masallah..

Haklısınız. Aynı yaşlarda bir kız çocuğu dna testini yayınlamış. Abartmıyorum en az 45 yaşında biri Instagram adresini soruyordu.

50 bin mi yok artık. hee devam etsin o zaman bana ev alır belki :))şaka bir tarafa ablam hevesli olduğunu biliyor. Ama kanal açtığını, kamera istedigini bilmiyor :))

Aynen akıl noksanlığı kalıcı çok şükür öyle bir problemim yok, olanlar düşünsün :) Kelime haznesine gelince gayet doğru bir genel kullanım. Hazne değil de “hazine” olduğunu iddia edenler de var. Fazlasıyla görüş ayrılıkları söz konusu. Bilirkişiymiş gibi ders vermeye çalıştın ama olmadı üzgünüm.

Şimdi herkes merak edip bakacak kim bu banu diye. Kısmen başarılı oldunuz :) Bu yöntem daha önce denendi ama yinede gideri var demekki.

50 bin mi yok artık. hee devam etsin o zaman bana ev alır belki :))şaka bir tarafa ablam hevesli olduğunu biliyor. Ama kanal açtığını, kamera istedigini bilmiyor :))
Vallahi 50 bin üstelik haberi çıktı dalga geçtiğiniz bana youtube 50 bin yatırdı hesabıma diye. Çocuklar bu yüzden youtuber olcam diye hayaller kuruyorlar. Çek 2 abuk video Allah yürü ya kulum derse böyle havadan para yağıyor işte. Bizde okutup adam olsunlar diye yırtınalım

Bir iki paragraflik bir yazıda 50.000 çeşit kelime görmeyi umarak kelime haznemin (!)dar olduğunu iddia etmek,akıl noksanlığı değilse bile art niyettir.ne alaka yahu?fikriniz varsa söyleyin yoksa gölge etmeyiniz lütfen .

Neden mi? Bedava reklam için tabiki. Neyse ben kibledim sizi. Zaten samimiyseniz korkacak bir şey yok sizin için
Hımm neyse siz bilirsiniz. Amacım olabildiğince farklı yorumlar,görüşler alabilmekti. Sizin motivasyonunuzu çözemedim. Kimi neden reklam edeyim.tanimam etmem.gerci ikna etmek zorunda da değilim. Neye isterseniz ona inanın.

Merak edip bakmıştım. Fake hesap olduğunu iddia ediyor. O kadar kazanmaz ama ayda 2.000 alacağımı bilsem ben bile yaparım çok değil. Sabahtan akşama kadar ayaktayım. Kazancım sadece 4.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…