Yeğenimin Banu Berberoğlu Hayranlığı

ben baska bir kısım için yorum yapicam siz yeğeniniz icin kaygilaniyorsunuz cok kiymetli bir sey bu amma annesi nerde bu çocuğun nasil evlendiği eşi istemiyor diye size birakti Allah aşkına kedi yavrusu mu bu yeğeniniz hic tepki vermiyor mu annem nerde benim demiyor mu bu nasil bir sacmalik sinirim uyandi vallahi 6 yasinda bir kizim var kocam olacak istemicek bende kardesime birakicam oyle mi koyarim kapının önüne evlattan kıymetli ne var ablanizi anlamak mümkün degil hic mi merak edip ozlemiyor kocisi buldum evlatta buyur mu dedi aradan yillar geçince nasil bakicak kızının yüzüne çözemedim bu işi

Bence burada endişe edilecek konu 12 yaşındaki bir çocuk neden bu denli ilgi çekmek ister.
Banu Berberoglu ilgi çektiği için ozenmis olmalı. Acaba ilgisi eksik olduğu için böyle bir şey yapmak istiyor olabilir mi.? (Benim fikrim bu şekilde )

Kocası ona alınan tisortten bile ,kızın yediği lokmadan bile rahatsızlık duyan bir zavallı. Öz babasına zaten yalvarıyoruz nafaka istemez gel ilgilen yeter.o da evli aylardır aramıyor.
Ablam geliyor,arıyor,bazen alıyor.
Ama orada çocuk huzursuz. Kızın eşyasının ortada olması bile üvey babasına batıyor. Sehpanın üstüne küpesini koymuş. Adam al bunları buradan demiş.ablam dershaneye gönderecekti adamın sanki canını aldılar.
Ablam pasif.ikinci evliliği de yıkılsın istemiyor. Yalnızlıktan deli gibi korkar.

Kardeşim 12 yaşında.
Sanırım ben izin veremezdim. Daha telefon bile kullandırtmıyorum,ne youtuber olması yahu. Annemde internete yetişkin engeli kurdurdı,oh mis gibi geçinip gidiyoruz. Daha bugün sosyal medyada büyük bir adamın reşit olmayan bir çocukla cinsel içerikli konuştuğu ve onu tehdit edip para,fotoğraf istediği ortaya çıktı. Çocuk onlar yahu,yerleri youtube ya da instagram değil.

Tum sayfalari okuyamadim , banu kim onu da bilmiyorum ama size şok oldum , yani nasil izlemezsiniz ki videolarini???
Benim oglum 10 yasinda , kanali var , ne yuklese acip izledim , hatta kimler izlemis yorum var mi hepsini takibe aldim kontrolu elden birakmiyorum
Tekrar soracagim neden izlemediniz bu zamana kadar ??

yaaaa cok üzüldüm yegeninize cok sukur ki akli basinda bir teyzesi var ama ablan var ya ne desem bilmiyorum cok sinirlendim cidden kocisi istemedigi icin kendi cani kani evladi ya gönderdi oyle mi arada bakip aaa iyiymis deyip vicdan rahatlatiyor peki bu kiz büyüyüp sorduğunda utanmadan kocam seni istemedi bende teyzene verdim mi diyecek yani sözün bittigi yer burasi oluyor benim için umarim cok guzel ve mutlu yetisir

Ben ilgiliyim.annem de yakın oturuyor. O da bakıyor. Erkek kardeşim de alır, gezdirir.annesi de olabildiğince iletişim kuruyor ama fiziksel olarak güzel bir kız olmadığının farkında sanırım. Dersleri vasat maalesef,sosyal değil.
Bir şekilde popüler olmak,varoluş boşluğunu doldurmak istiyor.

Yeğenim istemiyor orda kalmayı. Ben teklif ettim.bende kal okulunu da yanımda okursun diye.o istedi.ablam da izin verdi.
Er yada geç sorun büyüyecekti.boylesi daha iyi.o evde bir köşeye iliştirilmiş gibi yaşıyor. Aidiyet hissetmiyor.

Yani bir konuda ilerleyebilmek istiyor bana kalırsa yani akıl vermek gibi olmasın tabi size ama ona bir uğraş bulun ve o konuda ilerlemesini saglayin. Santranc kursu olabilir yada bir spor

Ayy banu nedir yaa, bari vizyon sahibi birilerini takip edip güzel şeyler öğrensin. Bence yeğeninizi daha güzel şeylere yönlendirebilirsiniz. Youtubrlarla aram yoktur ama daha faydalı birileri muhakkak vardır.

cok üzüldüm cidden içim yandi anne babasi hayatta ama şuursuz ve sorumsuz bu yavru sevgiyi kimden alicak kime sığınicak en zor anindam kime kosucak başardığı istediği oldugunda herkes ana babasini anlatirken içinde olanlari kim bilicek cok cevapsiz sorular var ablana diyecek cok söz varda sizi de kırmak istemem koca ugruna evladina sahip çıkmayana ne denilir ki ama sizin gibi iyi insanlar var şükürler olsun yeğeniniz içinde kanal açsa bile sart koyun bende bilicem bakicam takip edicem seni diye acaba ona ne tepki vericek

Yeni yeni farkediyorum. Çünkü kendince geliştirmeye çalışıyor, malzeme istiyor.populer mekanlarda yemeğe gitmek istiyor ki böyle böyle anladım. Ne zaman başlamış bilmiyorum.
Belki dışarda çekiyordu. Kanalı soruyorum söylemiyor.adini soyadını yazdım çıkmadı.
Makyaj malzemelerimi istiyor.ne yapacaksa .
Son zamanlarda duydum kanal muhabbetini.
Ne kadar eski bilmiyorum.

Allah aşkına banu berberoğlu ne iş yapıyor diye baktım ama kusura bakmayın çok avam geldi..Yazık çocuğa bunu mu örnek alacak?
Topluma ne faydası var?

yutıbır olup, elit olmak mümkün mü? Asalak gibi hayatına bir sürü insanı dahil ediyorlar, bir de bi süre sonra inanıyorlar gerçek hayran olduklarına. Samimiyetsiz dilenci, gibi “reklamınızı yapayım” mesajları atmaktan Nasır tuttu parmakları.

Söylemiyor da kafalamayi düşünüyorum. Beni de konuk et,yardım edeyim,kamerayı tutayım vs.
Girişimi olursa yeniden böyle bir taktik buldum.

9 yaşındaki yiğenimin bu sene kendine gizlice kanal açtığını, 6 yaşındaki kardeşi ile videolar çektiğini öğrendik. Üstelik benim iznim olmadan kızım ile de video çekmişler (ben hastanedeydim).

Videolardan birinde, adı soyadı, yaşı, kaçınca sınıfa gittiği ve okuduğu okulun adını söylüyordu. Güzelce konuştuk. Bir sürü arkadaşımın kanalı var falan dedi.

Elbette ebeveynlerini bilgilendirin. Video içeriklerini bilmiyorsunuz sonuçta, bilseniz dahi ebeveynleri varken, içeriklerin uygun olup olmadığına karar vermek sizin vazifeniz değil. Ailesine sormadan da asla kamera vs almayın.

Sizin yasiniz kac ? Yanlis anlamayin sorgular gibi yaziyorum ama cocugun sorumlulugunu almissiniz ancak cocuk boyle bakilmaz , o kanalin ismini soylemezse tablet yada telefonu neyi varsa elinden alacaksiniz , zaten ismini soylememe gibi bir sansi da yok
Bu cocuk 12 yasinda , ergenlik yasi , en tehlikeli , suistimale en acik oldugu donemin baslangici
Bas edemiyorsaniz annesinden destek isteyin , bir cocugun hayatinin kararmasina sebep olmayin lutfen , sosyal medya ve cocuk cok tehlikeli bir ikili , ben yasaklamiyorum ancak sıkı takip ediyorum , lutfen destek alin annesinden

28 yaşındayım. Kendi çocuğum yok.deneyimim yok. Yumuşak yuzluyum biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…