Yeğenimin hastalığı

Komik gelebilir ama bundan 5-6 yıl önce benzer bir problemi kedim ile yaşadım. Kakasını yapmak için kumuna gidiyordu ve kaskatı kesilip düşüyordu. Bir süre testler vs yapıldı çözüm bulunamadı. En sonunda kakası geldiğinde bel omurilik arasındaki bir sinire baskı uygulandığını ve bu baskının da bayılmaya sebep olduğunu bir prof. Yurtdışı benzer örneklerden yola çıkarak buldu. Acaba yeğeninizde de benzer bir durum olabilir mi ki?

Oncelikle cok gecmis olsun.Epilepsi hastasiyim, cogunlukla nobetlerimden hemen once guclu bir karin agrisi,bulanti hissediyorum arkasindan nobet geliyor. Iyice gozlemleyin, mumkunse bayilma anini farkederseniz video cekip doktoruna izletin ve farkli doktorlarla gorusun. Ve uzulmeyin sayet epilepsi ise cocuk yastaki hastalarda tedavi ile gecip bitiyor.

Sizede oncelikle çok gecmis olsun. Yonlendiriler,kalbinde delik olabilir denildi ona da baktırdık temiz çıktı şükürler olsun ki. Sonra uykusunda beyin dalgasına bakıldı hepsi temiz çıkıyor

Geçmiş olsun inşallah nedeni bulunur en kısa zamanda, benimde yeğenim havale geçiriyordu karnım ağrıyor falan demiyordu ama bir noktaya dalıp titriyordu sonra bayılıyordu, çok zor şuan bile hatırlayınca kötü oldum bizede doktor videoya çekin demişti ama o panikte hiç yapamadık çok doktora gittik hiç birşey çıkmadı en son bir doktor dedi çok dikkatli olucaksınız hiç ateşi yükselmicek bu tür çocuk hastalıkları 7 yaşına kadar görülebilir normaldir ama 7 yaşından sonra devam ederse kötü diye anlatmıştı çok şükür şimdi çocuk 10 yaşında sağlığı yerinde.

Çok çok geçmiş olsun size bizde ilk epilepsiden suphelendik fakat sonuçlar hep temiz çıktı. Dediğiniz gibi doktor video istedi fakat ablam her seferinde tek başına olduğu için korkudan video çekmek aklına gelmemiş. Ben bı kere denk geldim hiç aklıma gelmedi maalesef

hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ankarada tavsiye edilen bi Çocuk Nörolojisi profesörü var.

Bende küçükken 7 yaşına kadar havale geçiriyordum dedikleri gibi aynen öyle 7 yaşından sonra geçti

Kakasını yapmakta çok zorlanıyordu bı dönem ama kabızlık olarak söylendi ve onu atlattı aslında dediğiniz çok mantıklı doktora götürdüğümüz zaman mutlaka bunu soracağım sizin kedinizede çok geçmiş olsunn iyilesmistir inşallah

Nedense epilepsi gibi geldi bana tabi bizimkiler varsayım olur büyük illerdeki cerrahpaşa, hacettepe gibi araştırma hastanelerini tercih edin derim.

Akdeniz ateşi olabilir mi? O da karın ağrısıyla başlıyor.

Az önce ona bakıyordum fakat kan, idrar bunlarda çıkmaz mı? Birde anladığım kadarıyla genetik bı hastalık

Ben de fmf hastasıyım. Fmf belirtileri konu sahibinin anlattığı belirtilerle pek benzemiyor, ağrı kısa süreli olup hemen geçmez fmf ataklarında ama tabi doktor değilim, her ihtimalin değerlendirilmesi gerekir.
Çok geçmiş olsun, tez zamanda teşhis koyulur inşallah

Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun umarım sıhhatine kavuşur yeğeniniz Barış Muslu - Neoformat tekniği ile çocuğun travmasına çalışabilirsiniz. Ekininden yardım alabilirsiniz. İnşallah rabbim bunun aracılığı ile yardımcı olur

Bende siz gibi düşünüyorum ama insan her ihtimali anıyor böyle durumlarda

Allah korusun anlattiklariniz epilepsi ye benziyor .Ama eeg çekilmesi lazım .Rabbim yardımcınız olsun .Başka bı doktora daha götürün .

Akdeniz anemisi olabilir mi?Kan degerleri nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…