- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Yaptığı doğru değil her ne olursa olsun.Siz şükredin örgün eğitim dışına çıkarılmamış.Selam kızlar 16 yaşında sonradan anadolu lisesi olmuş bi lisede 1.sınıfta kalmış ve şuan 2.sınıfa giden erkek bir yeğenim var.Bu çarşamba günü okulunda bir çocuk buna top atmış.Bizimkide bir daha o top bana gelmesin demiş çocuk tekrar top atmış.Sonra tartışma çıkmış çocuk yegenime küfretmiş.Yeğenimde küfredince çocuk okulda gruplaşma içinde olduğu tinerci uyuşturucu öğretmenlerin artık bıktığı ve karışmaktan vazgeçtiği öğrenci tayfasına söyelmiş ve on kişi yeğenimi dövmeye geliyorlarken yeğenim arkadasşından bıçak alıp onlara doğru sallamaya başlamış.Hepsi birden üstüne gelmesinler diye.Bu esnada yeğenime sarılan bir çocuga saplanmış bıcak ve 5 dikiş atmışlar.Yaralanan çocuğun annesi filan şikayetci olmuş.
sonuç olarak biz yeğenime çok kızdık.Kendi babası ve dedesi aşırı kızdı ve babası evde istemiyorum seni muhabbetlerine girip çocugu evden kovup babannesinin yanına yolaldılar bugun.Aynı zamanda araya 19 mayıs tatili filan girdi derken yegenim bugun okula gidince müdür ona kağıt vermiş.Son sınavlara başka okulda gireceksin karnenide başka okuldan alacaksın.Annemde çocugu şu pis tayfa bir yerlerde kıstırır birşey yapar diye çok korkuyor.Bİ fikir verir misiniz?sizce okuldan atılması doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?