• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenimin sevgilisi beni sorun yapmış

Abimin oğlu olduğunda 12 yaşındaydım aynı evde 5 yıl yaşadık ve ona kardeşim gibi baktım yanında asla halası gibi durmam boyumca oldu kerata çok severim kendisinin ve şimdi kendimi senin yerine koydum ne kadar gıcık bir durum kız sizi resmen kıskanmış yeğeninizden... zihniyete bak

Sizi kıskanmış ap açık :ssz:
ilişkiniz için bir şeyler yapıp yapamayacağınızı yeğeninize sorun
seviyorsa zaten kendisi arar tekrar konuşurlar
siz yeğeninizin hayatından çıkamayacağınıza göre ya kabul edecek yada devam etmeyecek

Son düzenleme:
Sevgilisinin teyzesi için hesap ödemesine bile laf eden terbiyesizden hayır gelmez.Allah korumuş ciddi ciddi.Evlense bırak parayı görüştürmez bile.Daha 1 aylık ama hadsizliğe bak.

Öğretmen olmayı becermiş ama insan olmayı öğrenememiş zaten o kitaplardanda öğrenilmiyor ,
bırak başka ailenin, adamın ocağını yaksın başkalarının slnirini
bozsun ukala,kendini beğenmiş

Yiğeniniz kaç yaşında? Akıllı bir çocukmuş. Kız harbi fesat. Evlilik, çalışmama falan, laf arıyor sanki. Sonra da ne hakla sizin arkanızdan konuşuyor.

1 aylık ilişkinin ciddisi mi olur? Teyzesi değil, sülalesi ile tanıştırsa 1 aylık tanıdığım adam için , aa benimle evlenmek istiyor kesin demem. He baştan görücü usulu gelir, evlenme teklif eder o başka. Aranızda anlaşırsınız , o başka.

.

Yeğenim 21 yaşında. Öyle kızlara ümit verip yarı yolda bırakacak falan bir tip de değil çünkü öyle yetiştirmedik. Hep kadına saygı duymak öğretildi. Neyse hayırlısı olsun bakalım. İnşallah Allah önüne iyilerini çıkarır yavrumun.

Allah'ın dengesizine çatmışssınız. Terbiyesize bak ona mı kalmış seni sorgulamak. Senin hiçbir yanlış hareketin yok. Yeğenine helal olsun. Vicdan azabı falan da çekme sakın. Tam bir kezbanmış :27:

Teşekkürler. Gelen yorumlardan sonra rahatladım zaten. İyi ki açmışım konuyu:)

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplar için. Yemin ediyorum içimi rahatlattınız. İyi yapmışım konuyu burada açmakla. Yoksa ben kendi kendimi yer bitirirdim. Söylediklerinizde haklısınız. Bakalım bundan sonrası hayırlı olur inşallah. Tekrar çok sağolun:)

Yeğenim 21 yaşında. Öyle kızlara ümit verip yarı yolda bırakacak falan bir tip de değil çünkü öyle yetiştirmedik. Hep kadına saygı duymak öğretildi. Neyse hayırlısı olsun bakalım. İnşallah Allah önüne iyilerini çıkarır yavrumun.

Ne güzel, inşallah kendi gibi iyi yetiştirilen bir bayanla evenlenir.

Çok tuhaf çiftler görüyorum bu son zamanlar, hep bir taraf diğerine çok fazla gibi... Hiçbirimiz uyumsuz eşlerle imtihan olmayalım inşallah.

.

Kız çatlak çıkmış :52::52:
Sakın yeğeninizden gizli bir şey yapmayın ama yeğeninize sorabilirsiniz kızla konuşmamı ister misin diye..kabul ederse konuşursunuz etmezse tırt çok akıllı bir kız gibi değil zaten :34:

Sevgilisinin teyzesi için hesap ödemesine bile laf eden terbiyesizden hayır gelmez.Allah korumuş ciddi ciddi.Evlense bırak parayı görüştürmez bile.Daha 1 aylık ama hadsizliğe bak.

Allah korumus gerçekten bence bu ayrıntıları yeğeninizle konusun.karışmam felan diyorsunuz ama bunlar normal şeyler değil

İlk defa görüştüğünüz insana çalışıp çalışmaması hakkında öğüt vermişsiniz. Ve gelininiz konumundaki birine. Bu kişi sizin niyetinizi bilemez ve polyannacılık yapmak zorunda değil. Haddinizi aşan bir konuşma yapmışsınız. Böyle öğütler samimi olunmayın insana yapıldığında sinir bozar.
Çoğu insan benim gibi tokalaşmaya öpüşmeye bayılmıyordur eminim, ilk kez buluşacağınız özel bir tanışmada öpüşmenin sizi kanser yapmayacağı aşikar. Bence psikoloğa gitmelisiniz.
Yeğeninizin sizi tercih etmesi, kızla ayrılır ayrılmaz sizin yanınıza gelmesi sizi onure etmiş anlaşılan. Ama maalesef ayrılmalarına sebep olmuşsunuz.
Kısaca, çalışması gerektiğini samimi olmayan bir dille söyleyerek negatif enerji vermişsiniz. Dövme falan da yeğeninizin ters çıkması üzerine tuzu biberi olmuş gibi gözüküyor.

İlk defa görüştüğünüz insana çalışıp çalışmaması hakkında öğüt vermişsiniz. Ve gelininiz konumundaki birine. Bu kişi sizin niyetinizi bilemez ve polyannacılık yapmak zorunda değil. Haddinizi aşan bir konuşma yapmışsınız. Böyle öğütler samimi olunmayın insana yapıldığında sinir bozar.
Çoğu insan benim gibi tokalaşmaya öpüşmeye bayılmıyordur eminim, ilk kez buluşacağınız özel bir tanışmada öpüşmenin sizi kanser yapmayacağı aşikar. Bence psikoloğa gitmelisiniz.
Yeğeninizin sizi tercih etmesi, kızla ayrılır ayrılmaz sizin yanınıza gelmesi sizi onure etmiş anlaşılan. Ama maalesef ayrılmalarına sebep olmuşsunuz.
Kısaca, çalışması gerektiğini samimi olmayan bir dille söyleyerek negatif enerji vermişsiniz. Dövme falan da yeğeninizin ters çıkması üzerine tuzu biberi olmuş gibi gözüküyor.

yok artık :53::53:

İlk tanıştığınız kişi sizden büyükse öğüt verebilir; doğal yetki :1: bundan alınılmaz herkes bilir
ikincisi siz psikoloğa gitmelisiniz derken?? Şaşırdım kaldım gayet mizacı aşırı nahif bir insan var benim gördüğüm burada biraz fazla sert olmuş :23:

İlk tanıştığınız kişi sizden büyükse öğüt verebilir; doğal yetki :1: bundan alınılmaz herkes bilir
ikincisi siz psikoloğa gitmelisiniz derken?? Şaşırdım kaldım gayet mizacı aşırı nahif bir insan var benim gördüğüm burada biraz fazla sert olmuş :23:
Burada başka türlü bir konu açıp, kimseyle tokalaşırken öpüşemiyorum diye konu açsaydı daha anlaşılır olurdu bir sorun olduğu.
Çok özel bir günde bile öpemeyen bir insanın bu davranışı bir sorun değil midir sizce? Bence sorun. Naif bir insan olması olumsuz takıntıları olmasına engel değil ki.
Dediğim gibi ben kendi açımdan bakıyorum. Eşimin ailesinden ilk kez tanıştığım biri bana böyle öğütler veremez. Ama şuan tanıdım ettim belli bir samimiyete eriştik, verebilirler. Ki ona rağmen bana bu güne kadar eşimin ailesinden öğüt veren olmamıştır.
Kötü bir niyetim yok ben bu açıdan bakıyorum, size göre maalesef.

Burada başka türlü bir konu açıp, kimseyle tokalaşırken öpüşemiyorum diye konu açsaydı daha anlaşılır olurdu bir sorun olduğu.
Çok özel bir günde bile öpemeyen bir insanın bu davranışı bir sorun değil midir sizce? Bence sorun. Naif bir insan olması olumsuz takıntıları olmasına engel değil ki.
Dediğim gibi ben kendi açımdan bakıyorum. Eşimin ailesinden ilk kez tanıştığım biri bana böyle öğütler veremez. Ama şuan tanıdım ettim belli bir samimiyete eriştik, verebilirler. Ki ona rağmen bana bu güne kadar eşimin ailesinden öğüt veren olmamıştır.
Kötü bir niyetim yok ben bu açıdan bakıyorum, size göre maalesef.

neden ki otobuste bile insanlar aman kızım çalış kendi ayakların üstünde dur diyor sanki başka tavsiyeler vermiş gibi söylemişsiniz ben bunda hiç art niyet sezmiyorum.ayrıca bir ögretmenin evlenince işi bırakıcam demesi bana çok garip geliyor hem de erkek arkadasının teyzesine bunu söyluyor.

İyi ama herkesin sınırları vardır yani ben de mesela daha çekingen bir insan olsaydım ben de ilk tanıştığım kişiyle hemen yanak yanağa öpüşemeyebilirdim.Ha sonra samimi oldukça normale dönüyorsa tamam.Eğer psikoloğa gidecek bir sorun varsa gitsin tabi anladım sizin demek istediğinizi şimdi ancak daha detaylı anlatmalı çok detaya girmemiş o konuda o yüzden bana sert geldi anlatabildim umarım :40:

böyle kızla evlenilir mi yahu, bırakın evlenmeyi sevgili bile olunmaz. aman aman salın gitsin:1:
siz yine de olurda yiğeniniz barışacak olursa kızla bir daha görüşmeyin. Aralarında halletsinler.

neden ki otobuste bile insanlar aman kızım çalış kendi ayakların üstünde dur diyor sanki başka tavsiyeler vermiş gibi söylemişsiniz ben bunda hiç art niyet sezmiyorum.ayrıca bir ögretmenin evlenince işi bırakıcam demesi bana çok garip geliyor hem de erkek arkadasının teyzesine bunu söyluyor.
Kız niye teyzenin dövme yaptırma tercihini eleştiriyor derken siz de kızın çalışıp çalışmama tercihini eleştiriyorsunuz.

bu nasıl bir yorumdur yahu :) bir tek siz mi doğru anladınız da biz yanlış anladık konuyu acaba :) olayı psikologa nereden bağladınız merak ettim , kadın anlatırken öpersem bişey bulaşır yada tokalaşamıyorum vs demiyor farkındaysanız yani psikolojik olarak neresi değerlendirilmeli ?

Back
X