Yeğenimin sünneti

sevimli_cirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
823
20
98
ben 3 senelik evliyim.eşim, ablam ve eniştemle birlikte çalışıyodu o zamanlar.haliyle ablam ve eniştem bize hem annelik hem babalık yaptılar.düğün olsun doğum olsun herşeyimizi aldılar.yardım ettiler.halen daha yardımda ediyolar.gelecek ay yeğenimin sünneti var ve eşim hiç üstelemiyo.ben büyük bi hediye yapmak istiyorum.şükür durumumuz şuan iyi.ikimizde çalışıyoruz.ama eşim dışardaki adam gibi altın takarız 1 tane olur biter diyo.şimdi ben ne yapıyım.ablamın okadar yardımına karşılık 1 tane altın mı takıyım.yoksa eşimden gizli kendim bi hediye mi yapıyım.uuuuffffffffff((((

en uygun hediye ne olurki.....tam altın aldık daha önceden ama içime sinmiyo gerçekten.....bi tanede tam altın ben mi alsam ne...gerçekten saçma sapan bi konu ama kafamı kurcalıyo

madem sende çalışıyorsun canım,sende al bitane tam altın o zaman.. eşine de dersin, ''ablamın bende çok hakkı ,emeği var..bu bile az aslında'' de..üzme tatlı canını..bunlarda her zaman olan şeyler değil

bir tam aldıysan bence yeter. çünkü nerdeyse bilezik fiyatı. yada eşinle beraber yarım yarım takın. bu çocuğun daha düğünü askerliği eğitimi var o zamanlardada yaparsın. hepsini sünnette yapacak değilsiniz.

evlendiğimizde birsürü masraf yaptılar.doğumumda bebek odası ve kıyafetlerini ablamlar karşıladı.biz 1 tane tulum aldık bebek için.gerisini siz düşünün.hiç oyuncak almadık diyebilirim.çocuğun şuan hiç yoksa 2 3 milyarlık oyuncağı ve bi okadarda kıyafeti var.ben şimdi nasıl götürüpte o altını takarım.ben bilezik düşünmüştüm ama bakıcam yinede. 2 3 taksitle iyi bişey almaya çalışcam...

benim zoruma giden o değil.bize alınırken eşim kıkır gülüp sağolsunlar diyo.dua ediyo ama kendine gelince hiç üstüne basmıyo.ben yapamam ben alamam diyo.her konuda aynısını yapıyo(((

valla ablanın sana bu kadar yardımı dokunmamış olsa bi tam altın yeterdi
ama şu anlattıklarından yola çıkarak bir altın kesinlikle az
durumunuzda iyiymiş eşin neden cimrilik ediyoki
az elini cebine atıp böyle kötügün dostu akrabaları olduğu için şükretsin bence, çünkü herkese nasip olmaz bu devirde böyle akraba

bende öyle düşünüyorum...ramazan içinde sünnet yapıp.eylüldede düğünü yapacaklar.sünnet olduğu gün götürüp bi altın takıyım diye düşünüyorum...kızarsa kızsın umrumda değil.sonradan içim içimi yemektense...haaa 1 2 ay zorluk çeker az para harcarım ama eğerki yapılanların altında kalırsam ömür boyu içimden çıkmaz

Ben senin yerinde olsaydım. Böyle kalın şık bir bilezik alırdım inan haketmiş ablan.

Ben senin yerinde olsaydım. Böyle kalın şık bir bilezik alırdım inan haketmiş ablan.

bileziği oğlana mı takacak zaten bilezik alacak olsa bu zamana kadar alırdı.demek ki sünneti bahane edip ablasına olan vefa borcunu ödemek istiyor.ayrıca kalın ve şık bir bileziğin fiyatı 2000-3000 liradan başlıyor.tam altın yeter diyen kocasına inat bunu alsın da aile faciası mı çıksın

Ben yerinde olsaydım demişim farkındaysanız. Ayrıca tam altını oğlanamı takıyor oda ablasına gidecek. Hemde durumum iyi demiş ben ona mütakip öyle yazdım.

Ben yerinde olsaydım demişim farkındaysanız. Ayrıca tam altını oğlanamı takıyor oda ablasına gidecek. Hemde durumum iyi demiş ben ona mütakip öyle yazdım.

tam altın şu günler için hiç fena bi hediye değil bence. ama illa ki bişey yapmak istiyorsan da eşine çaktırmadan yap. hem vefa borcunu ödemek için önünde uzun zaman var. bu kadar sıkıntı etme bence kendine.

bence eşine çaktırmadan bıtande sen tak ayrıca yada ablana ver diğerinide eşinle takarsın yada altından hariç hediye al

Bence de ayrıca birşey daha takmak mantıklı olabilir ama sonradan eşin bir şekilde bunu öğrenirse sorun yaşama ihtimalin var.Öncelikle eşini ikna etmeye çalış istersen.Altının yanı sıra yeğenin için bir hesap açtırıp istediğin kadar bir miktarı şimdi yatırırsın,ablanı da bu hesaptan haberdar edip hesap kartını verebilirsin.Daha sonraları da eline geçtikçe biraz biraz yatırırsın o hesaba.Böylelikle ablan ve enişten de çocukları için birikim yapmanın temellerini atmış olurlar belki

canım madem ablanların ıhtıyacı yok sen sadece kucuk aslanını memnun etmek ıstıyorsun o zaman esını baska hedıyeler almaya ıkna etmelısın.onun gonlu razı olmazsa kendı paranla da alsan ılerıde basına kakabılır bu durumu.kımsenın elıne koz vermeyelım hayatta.

Eşiniz ne kadar duyarsız ve vefasız biri.
Saklı yapmayın.
Ama ikna etmeye çalışın.
ben de en iyisini yapmaya çalışırdım mutlaka
Hem sizi sarsacak birşey de yok

Eşine çaktırma, gizle ne demek ya?
Sizi siz yapan ablanıza ne alacağınızı neden eşinizin takdirine bırakıyorsunuz?
Üstelik siz de çalışırken!
Kesinlikle gizli yapmayın ki bazı anlarda ağırlığınızı koyabileceğinizi görsün eşiniz.
Ayrıca koymalısınız da.
Ablanız size destek olmasaydı bile aile bireyleri böyle zamanlarda ellerinden gelenin en iyisin yaparak birbirlerine destek olurlar.
Ha sizin elinizden tam altın yapmak geliyordur onu bilemem.
Ancak sorun yeğeninizin sünnetinden ya da ona alacağınız hediyeden biraz daha büyük bence.
Eşiniz sizin kararlarınıza da saygı göstererek orta yol bulmalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…