- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
Bence de ayrıca birşey daha takmak mantıklı olabilir ama sonradan eşin bir şekilde bunu öğrenirse sorun yaşama ihtimalin var.Öncelikle eşini ikna etmeye çalış istersen.Altının yanı sıra yeğenin için bir hesap açtırıp istediğin kadar bir miktarı şimdi yatırırsın,ablanı da bu hesaptan haberdar edip hesap kartını verebilirsin.Daha sonraları da eline geçtikçe biraz biraz yatırırsın o hesaba.Böylelikle ablan ve enişten de çocukları için birikim yapmanın temellerini atmış olurlar belki
ben 3 senelik evliyim.eşim, ablam ve eniştemle birlikte çalışıyodu o zamanlar.haliyle ablam ve eniştem bize hem annelik hem babalık yaptılar.düğün olsun doğum olsun herşeyimizi aldılar.yardım ettiler.halen daha yardımda ediyolar.gelecek ay yeğenimin sünneti var ve eşim hiç üstelemiyo.ben büyük bi hediye yapmak istiyorum.şükür durumumuz şuan iyi.ikimizde çalışıyoruz.ama eşim dışardaki adam gibi altın takarız 1 tane olur biter diyo.şimdi ben ne yapıyım.ablamın okadar yardımına karşılık 1 tane altın mı takıyım.yoksa eşimden gizli kendim bi hediye mi yapıyım.uuuuffffffffff((((
evlendiğimizde birsürü masraf yaptılar.doğumumda bebek odası ve kıyafetlerini ablamlar karşıladı.biz 1 tane tulum aldık bebek için.gerisini siz düşünün.hiç oyuncak almadık diyebilirim.çocuğun şuan hiç yoksa 2 3 milyarlık oyuncağı ve bi okadarda kıyafeti var.ben şimdi nasıl götürüpte o altını takarım.ben bilezik düşünmüştüm ama bakıcam yinede. 2 3 taksitle iyi bişey almaya çalışcam...
Ablan zamanından içinden gelerek yapmış; belki yaptığı yardımları zamana yaymış....
Senin şimdi alacağın bilezik kör göze parmak olacak. Bir yarım ben alayım, bir yarım eşin alsın, yetmez yetmez bir de bilezik takalım mantığı bana yanlış geldi.
Sen şimdi elinden geleni gözüne sokmadan yap; zamanla yeğenin icin yardım edersin, ablana hediye alırsın.....
Ayynen katılıyorum...zati ben sana genelde katılıyorum onu farkettim...
Bu tavırın karşılığını vermek amaçlı olduğu belli abartmaya gerek yok...
Zamana yayın siz de içinizden gelenleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?