• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yehu hamileyim

hepinize tesekkür ederim arkadaslar ben bu tedavimde diğer 5 inden farklı olarak bol bol ananas yedim.birde taze sıkma portakal suyu içtim.belki etkisi olmustur diye söylemek istedim.insallah darısı sizlerin basına.

yebrikler hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum darısı bizlerin başına inşş...

Tebrikler canımmm. Allah sağlıkla kucağına almayı sağlasın inşallahhhhhhh. :Saruboceq:

orbisss tebrikler canım senin sanırım bebişler olaccaakkk

canım değerin çok güzel.bu değerlerle kimyasal olmaz.hatta sana şunu söyleyeyim kesinlikle tek değil.ikiz,üçüz hatta dördüz bile olabilir.Allah kucağına almayı nasip etsin....

GOZUN AYDIN CNM SENIN ADINA COK SEVINDIM INS RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSSSSSS AMIIIIIIIIIN:Saruboceq:

tebrikler canım inşallah kucağınada alırsın.canım sana bir soru merak ettim trasverden sonra kaç gün yattın bizide bilgilendirirsen çok seviniriz

tebrikler canım inşallah kucağınada alırsın.canım sana bir soru merak ettim trasverden sonra kaç gün yattın bizide bilgilendirirsen çok seviniriz

tesekkür ederim canım.insallah hepimiz sırasıyla alırız kucağımıza bebeklerimizi.ben ilk 4 gün evden çıkmadım ve yatarak dinlendim.ilk 4 gün banyoda yapmadım.5.gün sinemaya gittim yemeğe gittim ama çok yürümedim.6.günden itibaren çalısmaya basladım.ama işim oturarak olduğu için zorluk çekmedim.tedavi sırasında hergün ananas yedim.ve taze sıkılmıs portakal suyu içtim.tutunmaya etkisi var diye biliyordum.senin tedavin ne asamada?

tebrikler.Allah tamamına erdirsin inşallah.Biz bekleyenlerde sizlere mutlu haber veririz inşallah

tesekkür ederim canım.insallah hepimiz sırasıyla alırız kucağımıza bebeklerimizi.ben ilk 4 gün evden çıkmadım ve yatarak dinlendim.ilk 4 gün banyoda yapmadım.5.gün sinemaya gittim yemeğe gittim ama çok yürümedim.6.günden itibaren çalısmaya basladım.ama işim oturarak olduğu için zorluk çekmedim.tedavi sırasında hergün ananas yedim.ve taze sıkılmıs portakal suyu içtim.tutunmaya etkisi var diye biliyordum.senin tedavin ne asamada?

canım mayıs gibi konulur. beslenmeye gelince gerçekten inanıyorum trasverden sonra arkadaşlar güzel beslenin .canımya senin adına çoooooooooooooook sevindim gözünüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn maşaaallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Back
X