Arkadaslar bir hafta kadar sora sehir disina cikacagim o yuzden evde bulunamayacagim icin elinde saten pijasi olanlar resim ekleyebilirlermi rica etsem
barina marka ceyizlik aldıgım 6 parcalı saten takımı var ilgilenirsen resim eklıye bılırım.hiç kullanmadım cok uyguna verebilirimArkadaslar bir hafta kadar sora sehir disina cikacagim o yuzden evde bulunamayacagim icin elinde saten pijasi olanlar resim ekleyebilirlermi rica etsem
barina marka ceyizlik aldıgım 6 parcalı saten takımı var ilgilenirsen resim eklıye bılırım.hiç kullanmadım cok uyguna verebilirim
Arkadaslar bir hafta kadar sora sehir disina cikacagim o yuzden evde bulunamayacagim icin elinde saten pijasi olanlar resim ekleyebilirlermi rica etsem
ayrı ayrıda verebilirsim ama benımkının bedenı s cnm malesefCanm takima ihtiyacim yok alt ust pijama verirsen ilgilenirim bide l yada xl beden olmali
bende bu var canım sadece denedim hediye gelmişti olmadı rengi kahve ışıktan pek çıkmadı
Eki Görüntüle 978142
Eki Görüntüle 978143
Eki Görüntüle 978144
Sen urunlerime bakabildinmi canm takas durumun nedir
baktım canım yazdım zannediyordum çok pardon beğendiğim ürünler var ama bedenleri küçük ben daha yeni doğum yaptım :2::2::2:
Bende yeni dogum yaptin yani yeni sayilmaz 11 aylik oldu oglumdier urunlerden yokmu begendigin kiyafet disi hadi bul bisilerde hirkayla geceligi takaslayalim ikimizinde isi gorulsun
Bende bebek urunleride var
canım porselen demlik ve kepçe takımı satıldı mı
Porselen demlik duruyo canim kepceler gitti.bebegin emzik emiyomu sifir chicco ve avent emzigim var.ay olarak yanlis almisiz hic kullanamadik
düşünce kapananlardan mı canım normal emziğimiz var
Yok canim damakli seffaf aventi 27 liraya chiccoyu 10 liraya almistim ama su avent heba olmasin valla full ortadontik bi emzik
başka şeyler var mı canım bizim cadının emzikle pek arası yok üstüne iki emziği var
Bu tulumum var canim 0 3 ay diyor ama 6 aya kadar rahat okur mevsim yaza geldi hic giyemedik bunuda cok pahaliya almistim islemeli ve kaliteli bi kadifehenüz 2,5
Eki Görüntüle 978174 Eki Görüntüle 978175
Bu tulumum var canim 0 3 ay diyor ama 6 aya kadar rahat okur mevsim yaza geldi hic giyemedik bunuda cok pahaliya almistim islemeli ve kaliteli bi kadife
canım bizim cadı 6-9 hatta bazı tulumları 9-12 biraz iri bi bebek porselen demlik kaç litre acaba
Porselen demlik 25 lira canim karacadan almistim litre olarak bilmiyorum ama buyuk yani caydanlik alti kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?