Yelek Arıyorum/bulunmuştur

Pijamayi takimdan ayirmazmisiniz benimde vardi bende tek tek sattim bu sekilde cok zor oluyo satilmasida almasida

bilemiyorum ya ayırmayada kıyamıyorım beraber çok tatlı duruyolar....gerçi hepsini aynı anda giymiyoruz ama.......:))

canım pierre cardin marka toz pembe var bende s beden 1 kere kullandm düşünürsen foto yollarm

Sag taraftaki modelin aynisi kırmızısı var.elimde m yada l olmasi lazim ama buyuk yani telden resim ekleyebiliyrmuyum bilmiyorum denerim birazdanda olmazsa yarin sabah koyarim

Hemen bekliyorum tatlimtelin en asagi sayfasinda pc sitesine tikla ayni bilgisayar gibi oluyo yuklersin fiyat nedir tabi once onu ogrenmek gerek

Sag taraftaki modelin aynisi kırmızısı var.elimde m yada l olmasi lazim ama buyuk yani telden resim ekleyebiliyrmuyum bilmiyorum denerim birazdanda olmazsa yarin sabah koyarim

Yapabildinmi canm olmuyosa ozlden numarami veriyim whatsapp kullaniyosan ordan at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…