Yelif Ablanin derdi

ViolettaM

Pfff çokTa TıNN:p
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
634
196
323
Çok sevdiğim bir komşu ablam için açıyorum bu konuyu kendisi sizin de yorumlarinizi merak etti hanimlar bi fikir verin dertleselim.

Şimdi bizim bi Yeliz ablamiz var .Yeliz abla 20 senelik evli kocası Vedat iyi br yerden emekli .Sorunları Vedat abinin pintiligi ve pis kişisel bakımına önem vermemesi.
Bu Vedat abi eve minimum para bırakıyor sadece yeme icme .Yeliz ablanın kisisel ihtiyaçlarına asla para vermiyor.iddiasina göre bankada çok yüklü bir parasının olduğunu söyluyor. Mesela yeliz ablayi mobilya alıcam sana diye mağaza mağaza gezdirip sonra almıyor. Durduk yerde bugün alıcam yarın alıcam deyip kadını umitlendirip aglatiyor. Mobilyari çok eski Yeliz abla haklı olarak durum da varsa iyisini almak isityor. Yani adam bi laf atıyor şunu söyle yapacam böyle yapacam diyor sonra param yok deyip çekiliyor.seni oynatmak hoşuma gidiyor diyor .
Kişisel temizliğine önem hiç vermiyor Yeliz abla da sinirden stresten kendini temizliğe veriyor iğne deliğine kadar hergün siler supurur.
Yeliz abla da bu oyunlarina dayanamayip hakaretleri sıralıyor ama Damon umrunda bile olmuyor.

Yalnız Yeliz abla durumu iyi olan bi sayılı bi aileden geliyor maddi olarak .adam da tam tersi fakir bi ailenin iyi meslek sahibi olmuş oğlu adamın ailesi de pis ve pinti.

Psikiyatriye de gidiyorlar .Dr ilaçla tedavi şart diyor bir çocuğu üniversite okuyor 20 sene sonra ayrilmakta istemiyor.
Fakat varlık içinde yokluk çekmek kadına dokunuyor. Adam suan çok kötü bir işte çalışıyor sırf boş kalmamak için. İşte böyle bir düğüm. .

Olumlu olumsuz her fikire açik yorumlarinizi bekliyor.
 
Bu saate kadar nasıl dayanmıs ??? bsanmasa bıle bı rest ceksın bu yastan snra baba evıme gtmek zrunda bırakıysun desın hala duzelmezse ceksın gıtsın tazmınat davası acmakla tehdıt etsın yuklu nafaka almakla tehdıt etsın dıslı bı avukat buldum desın o zaman adam her dedıgını yapar
 
20 yıl olmuş. bu saatten sonra adam değişmez ki kadın da 20 sene evi kalmayı başarabildiğine göre duruma kendisini alıştırsaydı.
 
İste eskiden bu kadar degilmis yaslandikca kudurmus.adam gidersen git diyor gerçi hiç ciddi bi girişimde bulunmamis
 
20 yıl olmuş değişmek isteseydi çoktan değişirdi bu saatten sonra değişmez.
 
İste eskiden bu kadar degilmis yaslandikca kudurmus.adam gidersen git diyor gerçi hiç ciddi bi girişimde bulunmamis

Boşansın bence
20 senede değişmeyen adam şimdiden sonra değişir mi
Ha bir de bu hanımın yerinde olsam, çalışırım
Getirisine çok bakmadan, atarım kendimi evden dışarı
Temizlikler dile gelip teşekkür etmiyor insana, kocanın da etmeyeceği açık hiç olmazsa bu saatten sonra az ya da çok kendisi için bir şeyler yapsın bu kadın, yazıktır 20 yıl çekmiş zaten
 
Yeliz Hanım a selam

Kişisel temizlik yok , bu bir kere başlı başına sorun .

2. mesele cimrilik . Hadi adamın cimrisini anlarım da ; '' seni oynatmayı seviyorum '' demesi ne yahu !

Bence iyi bir cinnet lazım Yeliz Ablanıza ; yeter artık desin ... Bankadaki hesabı ortak hesaba çevirmeyi teklif etsin .

Kendisi de (yaşı kaç bilmiyorum ama ) çalışsın .

20 sene ardından pissin , cimrisin diye boşanılır mı ? boşanılır . Ama iş boşanmaya gelene kadar önce adamın rahatını bir dürtmek , yeni taktikler uygulamak lazım üzerinde
 
Bence yeliz abla bu adamı boşasın. Bankadaki paranın yarısınıda alsın ev kendilerininse onunua yarısını alır. Çocuklar kendini kurtarmış zaten. Yeliz abla adamı kapının önüne koyup,yesin içsin keyfine baksın.istediği eşyalarıda alsın.
 
En temizi ama o kadar cesareti yok bide adam hemen başkası adına yatirir parayi
 
Yeliz hanım hemen bir işe girmeli, madem boşanmaya cesareti yok o zaman tek çözüm çalışmak böylece hem bir çevresi olur, hem özel ihtiyaçlarını karşılar hemde yorulacağından adamı gözü dahi görmez sinirleri harap olmaz ama söyleyin Yeliz ablanıza çalışınca parasını kendine harcasın birikim yapsın, adamın eline saymasın.
 
Yeliz Ablan, Vedat'ı boşamayacaksa kendini alıştırsın. Bir anda değişmedi ya bu adam?
Ölmemişler işte açlıktan.
He Yeliz Ablan niye çalışmıyor?
 
İşte 50 yasına gelmiş is biraz sıkıntılı. Yeliz abla aralıksız dirdir ediyor sonra sinirinden ağlayıp temizliğe sarıyor. Trajikomik bir çift yeliz ablanın da sinirleri harap sürekli her ortamda bu sorunu anlatıyor herkesten bir çare bekliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…